Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tolga: 5-6 milyon Euro
    burak: 5 milyon Euro
    glowacki: -
    brozekler: 2,5+0,5=3 milyon Euro
    ferhat: 1461
    b.ataş: 1461
    tayfun: 1461
    bora: 1461
    serkan: 500 bin Euro
    alanzinho: 2 milyon Euro
    adrian: 3 milyon Euro
    sapara: 2 milyon Euro
    vittek: 1 milyon Euro
    volkan: 500 bin TL
    b.özbek: 500 bin TL
    Henrique: 1,5 milyon Euro

şeklinde elden çıkarılmalılar.

onur(zeki)
    transfer1(celutska) giray(yumlu) transfer2(transfer8) cech
    zokora(transfer3) colman(halil)
    transfer4(transfer9) transfer5(torrick) olcan
    transfer6(transfer7)

transfer1: en mantıklı hamit görünüyor, yaşı itibarıyle ve türk olmasından ötürü, olmazsa alternatif olarak genç bir gurbetçi olabilir, buna göre celutskayı ilk 11de düşüneibliriz.
    transfer2: ilk olarak Türk oyuncuları düşünmeliyiz, s.taşçı, ö.toprak olabilir mesela. veya dany gibi yabancı da olabilir.
    transfer3: türk oyuncu olmalı öncelikle. alternatif olacağı için küme düşen manisadaki y.incedemir olabilir. az maliyetli ve kalite olarak bence iyi, gelecek de vaat ediyor. en azından alper potuka 5 çeker.
    transfer4: buraya mutlaka çok sprinter ve iyi orta kesen, gole de çok yakın birini almalıyız. ilk aklıma gelen amrabat. geçen sene söylemiştik şimdi almak çok daha güç. alternatif olarak grosicki olabilir.
    transfer5: dokayı tek yazıyorum buraya. 5 milyon Euroya alınabilir Net ederi var.
    transfer6: kuvvetli ve iyi şut çekebilen olarak aklıma ilk shelton geliyor. bizde çok başarılı olur. Türkiye liginden başka oyuncu aklma gelmiyor, yurt dışı alternatifleri değerlendirilebilir.
    transfer7: cenk tosun olabilir, yurt dışı Türk alternatifleri değerlnedirmek gerek.
    transfer8: türk alternatif stoper, ilk aklıma gelen Murat Akça, belki manisalı Hüseyin Tok olabilir.
    transfer9: genç türk gurbetçi hızlı sağ açıklar düşünülebilir.

sonuç olarak ben başkan olsam aşağıdaki kadroyu kurmaya çalışırım
    onur(zeki)
    hamit(celutska) giray(yumlu) dany(murat) cech
    zokora(yiğit) colman(halil)
    amrabat(gurbetçi) doka(torrick) olcan
    shelton(cenk)

takımın ilk 11inin 6sı bu seneden olacak, yani iskelet korunacak, çöp oyunculardan uzaklaşıp sade bir takım olacak. 9 yabancı toplam 20 oyuncu var, 2-3 tane yaşı 22'yi geçmeyen oyuncu altyapıdan veya dışarıdan takviye edilebilir. bu kadro başarılı olmasın (bu ligde şampiyon olamayız istemem de zaten) kafamı keserim
    En son yaranozlu tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 11:19.
    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• boş yere heyecana gerek yok. kaytlar kuytlar petricler bilmem neler.
      2 tane buca ayarından yerli alınır + 1 de süper ligden yerli alınır. 2 polonya ve ya çek cumhuriyetinden. birde 1 e 5 verilir alınacak oyunculara. sonra gadro yeterli sayılır...
      bu sene değil her sene böyle oldu ondan biliyorum.
      Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• bu senenin takımı çok düz oyunculardan oluştu. en teknik oyuncumuz henrique idi ondan da hiç verim alamadık! 2004 ü hatırlıyorum da gökdeniz,yattara,fatih ileri üçlüsü ile symek offf!
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Eneramo ismi cikmis yine ortaya. Daha oncede yazmistim ise yarar. En azindan sakat Vittek'den iyidir...

36 mac 15 gol 10 assist
          1

Yorum

• Eneramo Trabzonspor forvetine öyle mi? Yahu yöneticilere hiç suç bulmayın, onlar da farklı düşünmüyor
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eneramo ismi cikmis yine ortaya. Daha oncede yazmistim ise yarar. En azindan sakat Vittek'den iyidir...

36 mac 15 gol 10 assist
              sivas bu adamı niye bıraktı o zaman
              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eneramo Trabzonspor forvetine öyle mi? Yahu yöneticilere hiç suç bulmayın, onlar da farklı düşünmüyor
                Abi Eneramo su an ki Vittek'den kesin olarak daa iyidir. Tabii kendisi ilk santrafor olmayacak yanina bir iki tane forvette alinmasi lazim...

İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sivas bu adamı niye bıraktı o zaman
                Sivas kendisini birakmadi, kendisi gitmek istedi. Buyuk ihtimal Fransa'ya gider...
                1

Yorum

• --------------onur-----------
                  celu---giray-------xxx----xxx
                  ----------zokora-------------
                  ----alper--------colman-----
                  burak-------------------olcan
                  ----------xxxx--------------
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Ya Eneramo o kadar abartılacak bir forvet değil. Kaçırdıklarını görseniz Umut'a laf söyleyemezdiniz.

Bide bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama Olcan'ı forvet arkası oynatıp sola Ozan İpek güzel olmaz mı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yabacı olarak :kara ,danny ,doka ,holmen , grosicki ,batalla ,enearamo ,webo,azofeifa,amrabat,jaja
                      yerli olarak : defans : serdar aziz,eren güngör,ömer toprak,aykut demir,hasan ali ,sezer özmen,kemal tokak
                      orta saha : soner aydogdu,yasin öztekin,alper potuk,mehmet ekici,ilkay gündoğan,gökhan töre,hamit,orhan gülle
                      forvet:cenk tosun,muhammet demir,batuhan karadeniz
                      umarım gereksiz bilmediğimiz isimler takıma alınmaz geniş bir transfer pazarı var ben sadece gözüme çarpanları yazdım takımda olursalar sevinirim .

Yorum

• vittek'in nesini gördünüz de enaramodan daha kötü oldu ??

yapmayın Allah kitap aşkına Trabzonsporuz biz !!! oldu olacak bulancaktan hasanı felan alalım...
                        22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Forvete Wilfried Bony, Lacina Traore ikilisinden başkasını tanımam.. başka hiçbirşey beni kesmez, dün akşamki gibi sevinmeyi hak ediyoruz hakkımız çalınmaya kalkışılsa bile fark atacak bir takım kurmamız lazım.
                          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eğer Hamit Türkiye'ye gelecekse şu andan itibaren kesin Galatasaray'ı seçer.
                            hamit türkiyeye gelirse yüzde yüz geseye gelecek ve bu transfer cok ama cok yüksek ihtimal..

Yorum

• Eneramo olmazsa Bance'yi alalım kümede kalmayı garantileriz...
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eneramo olmazsa Bance'yi alalım kümede kalmayı garantileriz...
                                Bance lüks, ergin keleşi alalım biz.
                                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Çalışıyor...
                                X