Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eneramo trabzonda oynayamaz o iş okadar basit deyil bizim henrique bu sene burak yılmaz bu kadar patlama yapmasaydı en uc ta oynayacak tek topcuydu..ve eneramodan kat kat ustunbattalayı bursa vermez,versede 7,8 milyon avradon assagı vermez,o topcudan okadar etmez arkadaslar.bu benım fıkrım
    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Neymiş Uefanın kararı beklenecekmiş..

Neymiş daha henüz transferle alakalı görüşme yapmamışız..

Bu işlerde en önemli şey zamandır.

Özellikle yerli oyuncularda VAKİT KAYBETMEMELİYİZ.

Bjk nin finans durumu ortadayken,fb nin avrupaya gidememe durumu ortadayken

Alperi,veyseli,soneri,muhammet demiri,aykutu alamayacaksalar

Bu işi bıraksınlar çok net söylüyorum.

Yukarıda yazdığım oyuncuların hepsine gs talip olacaktır adım gibi eminim.
      En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 12:31.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• ------------------------onur-----------------------

celutska--------giray-----------sivok--------hasan ali

-----------------------zokora----------------------

-------------raul garcia--------colman--------------

volkan/olcan-------------------------------olcan/ozan

-------------------burak/muhammet
        "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
        Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• Beyler burakla ilgili bir gelişme var mı. bilgisi olan ?
          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Her yıl aynı dert.. Neden anlamıyorum neden eski ruhumuz yakalanamıyor.. Biliyorum çoğunuz kızacaksınız belki ama bizi üst üste şampiyon yapacak tek adam var o da Mehmet Ali Yılmaz..! Hiçbir fedakarlıktan kaçmayan , korkmayan korkutan , güçlü , paralı ve istediğini alan ..!!! Sezon boyunca ağlayan adamların bu takımı eski haline getirme gibi bir şansı yok..! her yıl 3.sınıf topçular , tam kadro oturmuş hatta rekor kırıp 82 puan toplamışken hepsini kaçıran elinde tutmayı parayı basmayı beceremeyen adamlar bunlar..! Bize gelmeyecek topçu yok arkadaşlar uyanın ! Parayı bastın mı Messi özel uçakla gelir ..!!! Hep bir adım geri kalmamız sebebi bu ! Mehmet Ali Yılmaz Takımın parasını kullanarak değil , kendi bütçesini kullanarak çoğu şeyi başardı .. ! Eskisi gibi ruhumuzla korkan değil korkutan olmalıyız !!!! Derhal bir çare bulunmalı ne gerekiyorsa yapılmalı !!! Yeter !!! Dün gece ile başlayan ve çoğalarak devam eden şampiyonluk sevincini biz yaşamalıydık !!! Geçen yıl şampiyon olduk evet ! Fakat sevinemediğim , avazım çıktığı kadar bağıramadığım , sevinçten göz yaşlarımı silemediğim , istanbulu yakamadığım gibi , Haysiyetsiz insanların buluşma noktası FB'nin pis kutlamalarını izlemekle kaldım...!!! Bu değil arkadaşlar bu değil..!! Her yıl aynı noktada olmamalıyız !!! Biz şampiyonlukların takımıyız!! Elbette şampiyon olmak için Trabzonspor'lu değiliz !!! Ama hakettiğimiz şeyi istemekte sonuna kadar haklıyız !!! O kadar para alındı okadar şeyler kazanıldı geçen yıl , nerede bu paralar ? hani takımı coşturacak adamlar? Ala ala 3.sınıf topçular almaya devam !!! Ya stada ne demeli ? Hani başlıyordu ? hani hazırlanıyordu tamamdı ? Hayır ! Yine durdu .. Neden? Çünkü bütün yılı sadece ağlamakla geçiren bir başkanımız ve en ucuza nasıl transferi ve herşeyi yaparımın hesabını yapan bir yönetimimiz var !!! Bu şehir 23.000 kişiye değil 50.000 , 60.000 kişiye oynamayı , cehennemin dibine geldiklerini anlamalarını hakediyor!!! !!!Sizlerden destek bekliyor ve de ne yapabiliyorsak birleşerek yapmamızı rica ediyorum ..!!!

Yorum

• bence bosuna Muhammetli kadrolar yapmayalim alsak bile Senol Hoca Oynatmaz.

Yorum

• Henri fiziksel olarak yazın kendisini toparlarsa , gelecek sezon büyük patlama yapabilir .

Teofilo'dan kat be kat üstün bir oyuncu olabilir ki şu ana kadar gördüğümüz kadarıyla saha dışında neredeyse bir avrupalı .

Yorum

• Kadro kuramm .......

Yorum

• selçuk inan ve burak yılmaz çok çok çok kuvvetli bir ihtimalle atletice madrid yolcusu. gs, geçen sezon sonu bizim yaşadığımız yaprak dökümünü yaşayabilir.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Henri fiziksel olarak yazın kendisini toparlarsa , gelecek sezon büyük patlama yapabilir .

Teofilo'dan kat be kat üstün bir oyuncu olabilir ki şu ana kadar gördüğümüz kadarıyla saha dışında neredeyse bir avrupalı .
                      Size kesinlikle katiliyorum.

sezon basinda yasadigi sakatlik henriqueyi bozdu ... bende gelecek sezon büyük bi patlama bekliyorum kendisinden

ne yapabilecegini benfica macinda gösterdi

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        selçuk inan ve burak yılmaz çok çok çok kuvvetli bir ihtimalle atletice madrid yolcusu. gs, geçen sezon sonu bizim yaşadığımız yaprak dökümünü yaşayabilir.
                        İnşallah...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Zeki Uzundurukan güvenilir bir kaynak mıdır acaba? yoksa işkembeden mi sallar bu adam? Jaja gelecek demiş. Bence Jaja Trabzon sınırlarına bile giremez girdirmezler.
                          Biz TRABZONSPORLUYUZ. Bükemediğimiz bileği, KIRARIZ!

uozqɐɹʇ ɹǝʎ ɹǝɥ ǝziq

Yorum

• keşke şu adamı alsak.. juan manuel martinez
                            En son serhatki tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 13:14.

Yorum

• Henriqe Eneramo'yu top diye oynar, yeter ki güvenelim ona, yabancılardan bu kadar çeken bir kulüp olarak elimizde Henriqe varken Eneramo'yu almak fazlasıyla israftır...

Hücuma pivot santrafor almalıyız...

Yorum

• Artık çok RİCA EDİYORUM ; POLONYADAN topçu almayın param olsa o ülkeye gitmem o kadar soğudum yeminle.. buca ,ankaragücü yok adana demirspor yok yenimalatyaspor antin kuntin takımlardan 3.sınıftopçu almasınlar biraz çıtayı yükseltin artık..hem şampiyonluk kovalayan takım olmak istiyosunuz alınan adamlara bak..
                                TRABZONGULDAK

Yorum

Yükleniyor...
                                X