Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Niye bir cogunuz Jaja'yi aliyorsunuz kadroya? Gelme gibi bir durum'mu var?
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çocuk trabzon doğumlu diyolar boçkada doğmuş hoca serkanı kescekse alınsın yok hoca serkanla devam etcekse hiç gerek yok almamıza
      şu serkanın yerine oynama ihtimali olan her oyuncuya sempati duyabilirim anında; yeterki seneye takımda onu görmeyim

Yorum

• Güncel performans bilgileri Şener Özbayraklı (Vereinslos) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

bahsi geçen oyuncu trabzon değil artvin doğumlu

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Niye bir cogunuz Jaja'yi aliyorsunuz kadroya? Gelme gibi bir durum'mu var?
          Geri döneceğine dair iddialar var. Şenol hoca isterse çok rahat alırız. jaja dünden razı zaten.

Yorum

• Hadi ya başlamadımı Transfer
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Salı günü transfer mi varmış ne olmuş?
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Hadi bakalım yine başladı Jaja
                #Jajageridönsün Yakında TT olur demedi demeyin...

Yorum

• Birinin çıkıp Jaja transferi tamam demesini istiyorum.Gidip havaalanındaki coşkuyu görmek istiyorum !

İnşallah şu dedikleri Salı gün ki transfer Emre değildir.

Yorum

• ---------Onur-----
                    Celu--Giray--Pogatetz--XXXX
                    ------Colman------------
                    -----------Hamit---------
                    Volkan----Jaja-----Olcan
                    ------Berbatov---
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1461 TRABZON Transfer Dosyası Başlığı açılmalı
                      İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1461 Trabzonspor'a Afrika veya Güney Amerikadan 2 oyuncu almalıyız şöyle 18-19 yaşında belki bir Emenike yakalarız.
                      katılıyorum

İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1461 Trabzon için önceden araştırdığım bu 1.97'lik 1991 doğumlu siyahi kardeşimizi öneriyorum.

Kalidou Coulibaly Yero - 'Koca Yürekli Dev' ya da 'The New Adebayor'
                      hey gidi günler burda Adebayor'u önerdiğim günleri hatırladım fransada oynarken
                      En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 12.05.2012, 19:24.

Yorum

• Bence Webo iyi olurdu bizde ...

Yorum

• serdar bursada kalsin..bursasporda guclu kalmali..istanbul serefsizlerine tek basimiza kalmamaliyiz..bursa kayseri bunlar hep guclu kalmali
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            katılıyorum

hey gidi günler burda Adebayor'u önerdiğim günleri hatırladım fransada oynarken
                            Sizin foruma üye olduğunuz yıl devre arası 10 milyon Euro'ya Arsenal'e transfer oldu zaten adam.
                            Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Eğer Hamit Türkiye'ye gelecekse şu andan itibaren kesin Galatasaray'ı seçer.

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                serdar bursada kalsin..bursasporda guclu kalmali..istanbul serefsizlerine tek basimiza kalmamaliyiz..bursa kayseri bunlar hep guclu kalmali
                                bursa satacaksa alalım satmayı düşünmüyorlarsa zaten tuzlu olur
                                Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

Çalışıyor...
                                X