Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elimizde ;
    Serkan/Celustka---????????/Giray------???????/Yumlu-------???????/Ferhat-Sefa
    ------------------???????Zokora-------Colman/????????-------------
    ?????/Volkan-----------------?????????/??????????-----------Olcan/????
    -----------------------------(Burak)/???????/Halil ----------------------- gibi bir iskelet kadro oluşturacak oyuncularımız var.
    Öncelikel 2 stoper, 2 ortasaha, en az 1 kanat, 1 forvet ve Burak giderse 2 forvet alamız gerekiyor.
    Forvet arkası ya da alınacak ortasaha oyuncusuna göre Colman o bölgede kullanılabilir ya da alternatif yaratılabilir.
    Kanatlar için : Doka
    Ortasaha için: Holmen, Alper ya da Oğuzhan Özyakup
    Forvet için : Muhammet +Webo
    İki de stoper: Bassong (kiralık), Aymen Abdennour ya da bir sürüsü. fena takım olmuyor. sayısal olarak işlem çok ama iyi bir planlama ile halledilmeyecek birşey değil.
    Webo, Colman, Holmen, Doka, Celustka, 2 stoper ile 7 yabancı yapar. 1'de solbek ile en fazla 8 yabancı ile sonraki senelere hazırlanmış oluruz.
    İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      man utd-everton maçını izliyorum 4-4 oldu jelavıc dokturuyor nasıl kacırmısız bu adamı
      Jelavic ve Kalinic için Ünal Hoca'nın alınırsa takıma çok katkı sağlar diye raporu vardı ama malesef menejer tanıdık değildi.
      İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Lig bizim icin bitti artik.Glowacki-Piotr ve Pawel ile yollar ayriliyor zaten.
        Baris Ozbek ile de yollar ayrilmali.
        Stopere 2,ortasahaya 2 ve Burak gidecekse forvete 1 isim lazim.

Yorum

• En cok Hakan'i kacirdigimiza yaniyorum. Burda gündeme gelmeden önce bir cok kez ismini yazdim, sonra yerel medyada cikti ismi cok sevinmistim ve yönetimi takdir etmistim. Hakan'in yakin cevresinden kesin geleceginin duyumunu almistim.
          Sözlesmesini uzattiktan sonra da söylemistim, cok ama cok pisman olacagiz.
          Bugün Bundesliga'ya cikabilecek adaylardan Paderborn'a karsi oynadilar. Karlsruhe 16. sirada Paderborn 3 veya 4 tam emin degilim. (2-0 kazandilar)

Hakan uzun zaman sonra yine ilk 11de basladi, adam döktürdu resmen.
          Her topu ayagina aldiginda olumlu hareketler yapti, izlerken güven veriyor gercekten. Pozisyon üretti, top caldi, kontra ataklarda araya girdi, son dakikalarda teknik yetenegiyle topu tutmayi basardi, .....
          Oyun zekasi üst düzeyde, bosuna Özil'e benzetilmiyor.
          88'de cok güzel bir asist yapip oyundan alindi.

Iddia ediyorum ki;

HAKAN CALHANOGLU > Özer Hurmaci

HAKAN CALHANOGLU > Emre Colak

HAKAN CALHANOGLU > Necip Uysal

HAKAN CALHANOGLU > Veli Kavlak

HAKAN CALHANOGLU > Sezer Öztürk

Yani sira Hamburger SV da Hakan'in pesinde. Elimizdne geleni yapmamiz gerek Hakan icin, cok ama cok önemli bir yetenek.

3-4 sene sonra baska yerlerde görebiliriz.
          En son Chiko tarafından düzenlendi; 22.04.2012, 16:24.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Artık geçmişte kaldı. Önümüze bakmak zorundayız. Öncelikle bu şişkin kadroyu çok iyi takas+para formülüyle eritmek gerekiyor.
            Ben Henrique ile Adrian'dan ümitli değilim. Alan'ın durumu belli yaşı da..
            Alper ile Takasına sıcak bakıyorum.
            henrique ile Serdar Aziz olur veya Soner olur ki Soner neredeyse imkansız hale dönüştü. O zaman Doka, Holmen, Webo takası bekliyorum.
            Sapara+Vittek ile Antep'ten Muhammet + bir oyuncu alınabilir.
            Oğuzhan Özyakup için şartların zorlanması gerektiğini düşünüyorum.
            Özbek+Sercan+Eren+Jebrin+Cora+Ataş gençler kiralık olarak diğerleri de takasta kullanılarak eritmek gerektiği kanaatini taşıyorum. Cech'den memnunum ama çok daha iyi bir solbeke ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Brozeklere hiç birmiyorum artık. Yapılacak çok iş var ama yönetimden ses yok..
            önce bir defans hamlesi bekliyorum yönetimden önce avrupadan biri, olmazsa dany veya sivok...tolga gitmek isterse satarim onura güvenirim ,burakin durumuna görede bir forvet alirlar....bu seneki öenmli nokta yerli oyuncu konusunda olacak yerli kadromuzu mümkün oldugu kadar kaliteli hale getirmemiz lazim bu ise ilk olarak muhammed serdar aziz ile baslasak fena olmaz dedigin gibi...sonra keske kayseriden okay olsa ama cok zor alper de fiyati cok yükse olur orta sahaya iyi bir box to box almamiz lazim yerli olarak ben sahsen mehmet ekiciyi alirimsonra bir tunay torun olsun isterim....ayrica volkan gitmek istiyorsa satar amrabati alirm gerci amrabatin isteyen daha iyi klüplerde varmis ama.

--------------------------onur(zeki)

celutska(serkan)-----bassong(giray)------serdar aziz(yumlu)----cech(ferhat)

--------------------------------zokora(özbek)

---------colman(adrian)------------------------mehmet ekici(okay yokuslu)

amrabat(tunay torun)-----------------------------olcan(henrique)

------------------------muhammed(enaramo,halil)

bayagi fantastik bir takim oldu ama bence süper oldu....

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jelavic ve Kalinic için Ünal Hoca'nın alınırsa takıma çok katkı sağlar diye raporu vardı ama malesef menejer tanıdık değildi.
              Jelavic için başkanın önemli bir tespiti vardı. Tam yıldız tanımına uymuyor mu öyle birşeydi
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En cok Hakan'i kacirdigimiza yaniyorum. Burda gündeme gelmeden önce bir cok kez ismini yazdim, sonra yerel medyada cikti ismi cok sevinmistim ve yönetimi takdir etmistim. Hakan'in yakin cevresinden kesin geleceginin duyumunu almistim.
                Bugün Bundesliga'ya cikabilecek adaylardan Paderborn'a karsi oynadilar. Karlsruhe 16. sirada Paderborn 3 veya 4 tam emin degilim. (2-0 kazandilar)

Her topu ayagina aldiginda olumlu hareketler yapti, izlerken güven veriyor gercekten. Pozisyon üretti, top caldi, kontra ataklarda araya girdi, son dakikalarda teknik yetenegiyle topu tutmayi basardi, .....

Iddia ediyorum ki;

Yani sira Hamburger SV da Hakan'in pesinde. Elimizdne geleni yapmamiz gerek Hakan icin, cok ama cok önemli bir yetenek.

Bizim yöneticimiz gidip konuşmuştu. Hatta fotoğraf filan da çekilmişlerdi
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim yöneticimiz gidip konuşmuştu. Hatta fotoğraf filan da çekilmişlerdi
                  Evet, Lille macinda Tuncay Bekiroglu'nun Hakan & Hüseyin(babasi) Calhanoglu ile resimleri vardi. Buna ragmen alamadiysak gercekten cok yazik ..
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Yannick N'Djeng

[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Jelavic için başkanın önemli bir tespiti vardı. Tam yıldız tanımına uymuyor mu öyle birşeydi
                      makukula ya harcadigimiz zaman ve enerjiyi jelavice harcasaydik simdi büyük liglerde rahatlikla oynayabilecek bir santraforumuz vardi....

Yorum

Jelavici alamamistik sanirim,bizi tercih etmemisti diye biliyorum.

Jelavic olmadiktan sonra jaja yi almistik,o da iyi bir tercihti bence.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En cok Hakan'i kacirdigimiza yaniyorum. Burda gündeme gelmeden önce bir cok kez ismini yazdim, sonra yerel medyada cikti ismi cok sevinmistim ve yönetimi takdir etmistim. Hakan'in yakin cevresinden kesin geleceginin duyumunu almistim.

Iddia ediyorum ki;

Alman 1 veya 2 .liginden herhangi bir Türk oyuncu al,bizde rahatlikla oynayabilir.

Gurbetci oyuncular Türkiye liginde rahatlikla basarili olurlar,bunu yillardir yasadik.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Volkan'a karşılık bjk'den takas yapsak kimleri istemeliyiz?
                            pektemek veya ersan
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              micheal eneramo nun yerine alinmis ama ondan daha potansiyelli duruyor....

Yorum

• kayseri biseswarı alıyor, bizde bises yok

şimdi brezilyaya sefer düzenlerler 3 ay bekleriz kim gelecek diye

Yorum

Çalışıyor...
                                X