Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Volkan'ı sabahtan akşama kadar orta çalışması yapması lazım he birde pas zamanlaması da. Ama olacak gibi duruyor. Geldiği güne göre çok daha formda .. Ama bir türlü takım olamadık, çıkan dönmüyor, dönen pozisyon almıyor, Giray ve Yumlu haricinde başkasının açığını kapatmaya çalışan yok.. Önce takım olup, bir bütünlük içinde oynamalıyız. Ayrıca kanat oyuncularımızın skor katkısı üst düzey olmalı ki takıma artı etki yapabilsinler. Fener maçında da, bjk maçında da boş adama topu atmayan oyuncuları görünce deli oluyorum. Herkes kendine oynamaya çalışıyor. Bu kadar az pozisyona girmemizin tek nedeni, son paslarda zamanlama hataları ve bencilliğin ön plana çıkması.
    İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Volkan bizi istiyormu? Bence gözü İstanbul'da
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Volkan bizi istiyormu? Bence gözü İstanbul'da
        Katılmıyorum, gitmek istemez anlamında söylemiyorum ama elinden geleni yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Volkan, Olcan gibi adamlardan bu kadar kolay vazgeçilmemeli.
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• volkanı kimse almaz sahadaki duruşu her şeyi anlatıyor ezik, büzük, bezgin, omuzları kafası yerde tuhaf bi insan

Yorum

Volkan bizi istiyormu? Bence gözü İstanbul'da
            Bence Trabzonspor dergisine verdiği röportajı okumalısınız .
            .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence Trabzonspor dergisine verdiği röportajı okumalısınız .
              Ne diyor söylermisiniz? 3 ukalarla oynadığımız maçları seçtiğini düşünüyorum çünkü
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Volkan gitseydi en başta giderdi İstanbul'a çünkü o piyasası vardı, ben Trabzonspora gitmek istemiyorum diyebilirdi.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Sergio Canales Real Madrid kiralık alsak çok iyi bir iş yapmış oluruz.

Fakat yönetim bunu yapamayacak kadar menajer dostu .
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Ne diyor söylermisiniz? 3 ukalarla oynadığımız maçları seçtiğini düşünüyorum çünkü
                    Futbolcuların büyük çoğunluğu İstanbul'da yaşamak ister. Ama ben bu durumu aştım. Futbol oynamak için Trabzon'un iyi bir yer olduğunu biliyorum.

Bence çok ön yargılıyız kolay harcıyoruz futbolcularımızı.
                    .

Yorum

• Önyargıya değil tavırlarına, vücut diline göre fikir oluşturuyorum. Öyle demiş tamam. O halde gelecek sezon görelim o zaman fikrimi değiştirebilirim

Yorum

• Goran Pandev ya da Maxi Lopez gibi bir forvet sorunumuzu çözebilir mi?

Yorum

• Volkan'ın her türlü piyasası vardı zaten, mutlaka İstanbul takımlarından da teklifler gelmiştir ama buraya geldi, sanmam İstanbul sevdalısı olduğunu...
                          En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 22.04.2012, 14:40.

Yorum

Goran Pandev ya da Maxi Lopez gibi bir forvet sorunumuzu çözebilir mi?
                            Lopez ayrilmayi dusunmuyormus Milan'dan...
                            1

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              volkanı kimse almaz sahadaki duruşu her şeyi anlatıyor ezik, büzük, bezgin, omuzları kafası yerde tuhaf bi insan
                              engin icin aynisi deniliyordu, adam serefsiz terim'in vazgecilmezi oldu..
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                _________________Onur/Tolga________________
                                Serkan______Giray___________xxxxxx______Cech
                                __________Holmen__________Colman__________
                                Volkan_____________Doka_______________Olcan
                                __________________Webo___________________ Fena olmadı. Yaş ortalaması biraz yukarı çıkıyor ama diğer yandan tecrübe faktörü devreye giriyor.. Eldeki yabancılar ve bir miktar para ile halledilir gibi geliyor ..
                                Aslında tüm transferleri İsveç milli takımından bile yapabiliriz tabi belli bir miktarı gözden çıkartabilirsek..
                                Rasmus Elm, Toivonen, Holmen, Oscar Wendt, Jonas Olsson, Andreas Granqvist, Mikael Lustig, John Guidetti (kiralık) 8 yabancı da dolmuş olur böylelikle ... Biraz fantastik oldu tabi ama stoper, orta saha ihtiyacımızı bu şkeilde karşılayabiliriz.
                                sacma sapan liglerden ne oldugu belli olmayan oyuncularin alinacagina ibb ye sapara vittek 10 milyon euro versek webo doka holmen yaninda birde üstüne gökhan süzeni bile aliriz.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X