Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stoper : pogatez
    orta saha : alper
    forvet : brandao
    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• standart liege'in stoperi felipe da çok iyi ama alman takımları peşinde özellikle dante'nin yerine gladbach felipe yi düşünüyor...
      poetricus

Yorum

• Ozan alınacaksa, Olcan forvet arkasında değerlendirilebilir. Zaten Fenerbahçe'de Alex'in veliahtı olarak gösteriliyordu.

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ozan alınacaksa, Olcan forvet arkasında değerlendirilebilir. Zaten Fenerbahçe'de Alex'in veliahtı olarak gösteriliyordu.
          Ozan bizde oynayabilecek kapasitede bir topcu degil bence usta..

Yorum

• Süpriz olarakta bir isim vereyim,mesela bu sezon Sivasspor'da Erman Kılıç'ın yaptığı patlamayı seneye Rizespor'lu Cenk Ahmet yapabilir..Bence incelenmesinde fayda var.

Yorum

• Bursa'dan alınmasını isteyeceğim tek bir oyuncu var. Pablo Batalla. Ligde underrated kelimesinin vücut bulmuş hali neredeyse. Çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak 53rossi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ozan bizde oynayabilecek kapasitede bir topcu degil bence usta..
                Ozan bizde rahat oynar. Özgüveni olan oyuncular ancak büyük takımlarda oynayabilirler Ozan'da da bu mevcut. Şuan bir durgunluk döneminde ki bunun sebebi artık Bursa'yı aşmış olması. Bursa'da kaldığı sürece verecekleri bellidir takımda bir Ozan kaldı büyük takıma transfer olursa ki Fenerbahçe hariç hepsinde iş yapar.

Yorum

• ZORMU!!!!!!!!!

...........................................tolga.. .............................................
                  ..........serkan..............giray..............d anny...............cech..............
                  ..............................zokora..........colm an......................................
                  ............burak................................. .............olcan.......................
                  ...................................batalla........ ............................................
                  ............................................muhamm et......................................
                  & ONUR RECEP KIVRAK &
                  ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ZORMU!!!!!!!!!

...........................................tolga.. .............................................
                    ..........serkan..............giray..............d anny...............cech..............
                    ..............................zokora..........colm an......................................
                    ............burak................................. .............olcan.......................
                    ...................................batalla........ ............................................
                    ............................................muhamm et......................................
                    bana öyle geliyor ki bizim yönetim seneye en fazla bu kadroyu kurar biz yine sürünürüz.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bana öyle geliyor ki bizim yönetim seneye en fazla bu kadroyu kurar biz yine sürünürüz.
                      kusura bakmada renkdaş bizim yönetim bu kadroyu kurarsa şükret bence.çünkü bu kadro iş yapar bir kadro bana göre.
                      & ONUR RECEP KIVRAK &
                      ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ozan bizde rahat oynar. Özgüveni olan oyuncular ancak büyük takımlarda oynayabilirler Ozan'da da bu mevcut. Şuan bir durgunluk döneminde ki bunun sebebi artık Bursa'yı aşmış olması. Bursa'da kaldığı sürece verecekleri bellidir takımda bir Ozan kaldı büyük takıma transfer olursa ki Fenerbahçe hariç hepsinde iş yapar.
                        Sercan,Volkan'da bir ara paylaşılamıyordu..Sercan bitti,volkan ise bence bekleneni veremedi.Ozan ise bunların arkasındaydı,tabi genel olarak bursa'ya sercan ve volkan'dan daha cok katkı sağlamıstır ama anadolu takımlarından büyük takımlara gelen topcular genelde tutmuyor.17-18 yasında alıp Trabzonspor kültürü ile büyütsek,o zaman olur ama belli bir yaşa kadar anadoluda oynayan topcunun büyük takımda tutması zor..Burak bizde tuttu,ama besiktas ve fener'de oynamıs bir topcuydu..Olcan tuttu,gene fener altyapısında yetismis bir oyuncu..Tabi Ozan bize gelip büyük katkıda sağlayabilir ama genelde belli bir yaştan sonra anadoludan gelen topcular tutmuyorlar..

Yorum

• Dany bu sezon başında gelmesi yüksek ihtimaldi ama G.antep çok para istiyordu o parada ısrar ediyorsa düşünülmeli alternatifine bakılmalı !
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ben çok fazla Transfer yapılmasına karşıyım.Alınan oyuncuların genelde verimsiz olduğu bir gerçek ama kötü diyemem.Bu sene hem oyuncular hocayı hem hoca oyuncuları tanıdı.Mevcut iskelet ile çok oynamadan bir kaç takviye ile bn takımın daha olumlu sonuçlar alacağını düşünüyorum. Fakat yapılacak takviyeler kalbur üstü olmalıki bir fayda etsin..Baştan beri hep söylüyorum Sebastian Bassong sol ayaklı stoper bizim için biçilmiş kaftan bonservis pahalı gelir ama kiralık olarak alınabilir.İngiltere tecrübesi olan boy ve fiziği gayet yerinde iyi bir oyuncu.İvica Olic santrafor mevkii bizim için çok yerinde olur. Sözleşmesi bitiyor.

Yorum

• Lisandro Ezequiel López Arsenal Sarandi de oynuyor. Golcü bir stoper milli takıma da seçilmeye başladı. Arjantin'de o kadar gezildi izlendi mi acaba merak ediyorum eğer izlenmediyse Arjantin' neden gidildi o da ayrı konu. Pek ismi geçen bir oyuncu değil ama bence değerlendirilmesi gerekir.

Yorum

• İlk olarak 53rossi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sercan,Volkan'da bir ara paylaşılamıyordu..Sercan bitti,volkan ise bence bekleneni veremedi.Ozan ise bunların arkasındaydı,tabi genel olarak bursa'ya sercan ve volkan'dan daha cok katkı sağlamıstır ama anadolu takımlarından büyük takımlara gelen topcular genelde tutmuyor.17-18 yasında alıp Trabzonspor kültürü ile büyütsek,o zaman olur ama belli bir yaşa kadar anadoluda oynayan topcunun büyük takımda tutması zor..Burak bizde tuttu,ama besiktas ve fener'de oynamıs bir topcuydu..Olcan tuttu,gene fener altyapısında yetismis bir oyuncu..Tabi Ozan bize gelip büyük katkıda sağlayabilir ama genelde belli bir yaştan sonra anadoludan gelen topcular tutmuyorlar..
                                Ozan İpek fiziksel gücü çok yüksek bir oyuncu.
                                Bu nedenle Türkiye'de her takımda çok rahat oynar.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X