Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen ara transfer döneminde bana göre Süper Lig ve Bank Asya’nın kadromuza katabileceğimiz isimlerini yazmıştım. Artık kadroda ciddi bir kan değişimi yapmak, heyecanı bitmiş, atıllaşmış yerlilerle yolları ayırıp, yeni, genç, heyecanlı yerlileri bünyemize katmalıyız demiştim. Maalesef yine diyorum.

O listeyi biraz güncelleyerek tekrar paylaşıyorum. Ve Trabzonspor’un isterse bu listeden herkesi alabileceğini ve bu listeden kimi alırsak alalım sevineceğimi yineliyorum.

-Antalyaspor: Emrah Başsan (19 – OS)
    -Beşiktaş: Sezer Özmen (19 – D)
    -Boluspor: Ferhat Kiraz (22 – Sol Açık, F)
    -Bucaspor: Ömer Kahveci (19 – Kaleci), Salih Uçan (18 – OS)
    -Bursaspor: Serdar Aziz (21 – D), Musa Çağıran (18 – OS), Ozan İpek (25 – Sol Açık)
    -Eskişehirspor: Veysel Sarı (23 – OS), Alper Potuk (20 – OS)
    -Gaziantepspor: Serdar Kurtuluş (24 – Sağ Bek, OS), Orhan Gülle (19 – OS), Cenk Tosun (20 – F), Muhammet Demir (19 – F)
    -Gençlerbirliği: Aykut Demir (23 – D), Soner Aydoğdu (20 – OS), Yasin Öztekin (25 – Sol Açık)
    -İBB: Gökhan Süzen (24 – Sol Bek, Sol Açık)
    -Kayserispor: Hasan Ali Kaldırım (21 – Sol Bek), Kamil Ahmet Çörekçi (19 – Sağ Bek),
    Eren Güngör (23 – D), Umut Sözen (21 – OS), Furkan Özçal (21 – OS), Okay Yokuşlu (18 – OS), Ömer Şişmanoğlu (22 – F)
    -Manisaspor: Hüseyin Tok (23 – D), Yiğit İncedemir (24 – OS)
    -Samsunspor: Kemal Tokak (22 – D), Murat Ceylan (24 – OS), Uğur Boral (29 – Sol Bek, Sol Açık)
    -Sivasspor: Murat Akça (21 – D), Kadir Bekmezci (26 – OS) , Erman Kılıç (28 – OS, Sol Açık, Sağ Açık)

Yorum

• alper cift yönlü ortasaha oyuncusu - tam aradigimiz türden

soner cok daha önde oynuyor ve bana kalirsa biraz zayif kaliyor - bu tip oyuncular var zaten bizde

alper kesinlikle lazim bize
      Forvete: Tencere Hill
      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen ara transfer döneminde bana göre Süper Lig ve Bank Asya’nın kadromuza katabileceğimiz isimlerini yazmıştım. Artık kadroda ciddi bir kan değişimi yapmak, heyecanı bitmiş, atıllaşmış yerlilerle yolları ayırıp, yeni, genç, heyecanlı yerlileri bünyemize katmalıyız demiştim. Maalesef yine diyorum.

O listeyi biraz güncelleyerek tekrar paylaşıyorum. Ve Trabzonspor’un isterse bu listeden herkesi alabileceğini ve bu listeden kimi alırsak alalım sevineceğimi yineliyorum.

-Antalyaspor: Emrah Başsan (19 – OS)
        -Beşiktaş: Sezer Özmen (19 – D)
        -Boluspor: Ferhat Kiraz (22 – Sol Açık, F)
        -Bucaspor: Ömer Kahveci (19 – Kaleci), Salih Uçan (18 – OS)
        -Bursaspor: Serdar Aziz (21 – D), Musa Çağıran (18 – OS), Ozan İpek (25 – Sol Açık)
        -Eskişehirspor: Veysel Sarı (23 – OS), Alper Potuk (20 – OS)
        -Gaziantepspor: Serdar Kurtuluş (24 – Sağ Bek, OS), Orhan Gülle (19 – OS), Cenk Tosun (20 – F), Muhammet Demir (19 – F)
        -Gençlerbirliği: Aykut Demir (23 – D), Soner Aydoğdu (20 – OS), Yasin Öztekin (25 – Sol Açık)
        -İBB: Gökhan Süzen (24 – Sol Bek, Sol Açık)
        -Kayserispor: Hasan Ali Kaldırım (21 – Sol Bek), Kamil Ahmet Çörekçi (19 – Sağ Bek),
        Eren Güngör (23 – D), Umut Sözen (21 – OS), Furkan Özçal (21 – OS), Okay Yokuşlu (18 – OS), Ömer Şişmanoğlu (22 – F)
        -Manisaspor: Hüseyin Tok (23 – D), Yiğit İncedemir (24 – OS)
        -Samsunspor: Kemal Tokak (22 – D), Murat Ceylan (24 – OS), Uğur Boral (29 – Sol Bek, Sol Açık)
        -Sivasspor: Murat Akça (21 – D), Kadir Bekmezci (26 – OS) , Erman Kılıç (28 – OS, Sol Açık, Sağ Açık)
        ne yaptın sen kardeş

-Antalyaspor: Emrah Başsan (19 – OS) 1461 e alınabilir (ileride iş yapabilir)

-Beşiktaş: Sezer Özmen (19 – D) 1461 e alınabilir (ileride iş yapabilir)

-Boluspor: Ferhat Kiraz (22 – Sol Açık, F) kesinlikle hayır

-Bucaspor: Ömer Kahveci (19 – Kaleci), Salih Uçan (18 – OS) ikisini de tanımam ama forumda salih e hayranlık var

-Bursaspor: Serdar Aziz (21 – D), Musa Çağıran (18 – OS), Ozan İpek (25 – Sol Açık) serdar ve ozan alınabilir

-Eskişehirspor: Veysel Sarı (23 – OS), Alper Potuk (20 – OS) veysele hayır alper alınmalı

-Gaziantepspor: Serdar Kurtuluş (24 – Sağ Bek, OS), Orhan Gülle (19 – OS), Cenk Tosun (20 – F), Muhammet Demir (19 – F) orhan 1461 e alınabilir (ileride iş yapabilir) muhammet alınmalı serdar ve cenk e gerek yok

-Gençlerbirliği: Aykut Demir (23 – D), Soner Aydoğdu (20 – OS), Yasin Öztekin (25 – Sol Açık) aykut a hayır yasin e hayır soner 1461 e alınabilir a takımdada şans bulabilir (ileride iş yapar)

-İBB: Gökhan Süzen (24 – Sol Bek, Sol Açık) hayır

-Kayserispor: Hasan Ali Kaldırım (21 – Sol Bek), Kamil Ahmet Çörekçi (19 – Sağ Bek), Eren Güngör (23 – D), Umut Sözen (21 – OS), Furkan Özçal (21 – OS), Okay Yokuşlu (18 – OS), Ömer Şişmanoğlu (22 – F) kayseriyi almışsın neredeyse, hasan ali alınabilir furkan 1461 e alınabilir okayı bu akşam beğenmedim izleyenler karar versin

-Manisaspor: Hüseyin Tok (23 – D), Yiğit İncedemir (24 – OS) hüseyin hayır yiğite kesinlikle hayır

-Samsunspor: Kemal Tokak (22 – D), Murat Ceylan (24 – OS), Uğur Boral (29 – Sol Bek, Sol Açık) kemal olabilir muratı da beğenirim ama orada şişkinlik var zaten

-Sivasspor: Murat Akça (21 – D), Kadir Bekmezci (26 – OS) , Erman Kılıç (28 – OS, Sol Açık, Sağ Açık) sivasta murat akçaya iyi diyorlar ama izlemedim fikrim yok diğerlerine hayır

Yorum

• Zokora'ya da kaliteli bir alternatif lazım dillendirilmiyor hiç ama. Ne Serkan, ne de Aykut'un yapacağı iş değil. Barış desen mâlum. Jebrin'in de o defansif rolü başarabileceğini sanmıyorum.

Yorum

• amrabat troisi doka webo büyük takimlarin hepsinde 11 oynar

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              amrabat troisi doka webo büyük takimlarin hepsinde 11 oynar
              oynayamaz

türkiyeden yabancı oyuncu alınmaz

biz kaç defa yaşadık bunu

troisi bu akşam en iyilerden olmasına rağmen roller değişip troisiyi fenere koysak o performansı sergileyeceğini sanmıyorum

o rahatlığı bulamaz

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne yaptın sen kardeş

-Antalyaspor: Emrah Başsan (19 – OS) 1461 e alınabilir (ileride iş yapabilir)

-Beşiktaş: Sezer Özmen (19 – D) 1461 e alınabilir (ileride iş yapabilir)

-Boluspor: Ferhat Kiraz (22 – Sol Açık, F) kesinlikle hayır

-Bucaspor: Ömer Kahveci (19 – Kaleci), Salih Uçan (18 – OS) ikisini de tanımam ama forumda salih e hayranlık var

-Bursaspor: Serdar Aziz (21 – D), Musa Çağıran (18 – OS), Ozan İpek (25 – Sol Açık) serdar ve ozan alınabilir

-Eskişehirspor: Veysel Sarı (23 – OS), Alper Potuk (20 – OS) veysele hayır alper alınmalı

-Gaziantepspor: Serdar Kurtuluş (24 – Sağ Bek, OS), Orhan Gülle (19 – OS), Cenk Tosun (20 – F), Muhammet Demir (19 – F) orhan 1461 e alınabilir (ileride iş yapabilir) muhammet alınmalı serdar ve cenk e gerek yok

-Gençlerbirliği: Aykut Demir (23 – D), Soner Aydoğdu (20 – OS), Yasin Öztekin (25 – Sol Açık) aykut a hayır yasin e hayır soner 1461 e alınabilir a takımdada şans bulabilir (ileride iş yapar)

-İBB: Gökhan Süzen (24 – Sol Bek, Sol Açık) hayır

-Kayserispor: Hasan Ali Kaldırım (21 – Sol Bek), Kamil Ahmet Çörekçi (19 – Sağ Bek), Eren Güngör (23 – D), Umut Sözen (21 – OS), Furkan Özçal (21 – OS), Okay Yokuşlu (18 – OS), Ömer Şişmanoğlu (22 – F) kayseriyi almışsın neredeyse, hasan ali alınabilir furkan 1461 e alınabilir okayı bu akşam beğenmedim izleyenler karar versin

-Manisaspor: Hüseyin Tok (23 – D), Yiğit İncedemir (24 – OS) hüseyin hayır yiğite kesinlikle hayır

-Samsunspor: Kemal Tokak (22 – D), Murat Ceylan (24 – OS), Uğur Boral (29 – Sol Bek, Sol Açık) kemal olabilir muratı da beğenirim ama orada şişkinlik var zaten

-Sivasspor: Murat Akça (21 – D), Kadir Bekmezci (26 – OS) , Erman Kılıç (28 – OS, Sol Açık, Sağ Açık) sivasta murat akçaya iyi diyorlar ama izlemedim fikrim yok diğerlerine hayır
                Ne yaptim? Senin fikirlerin seni baglar. Mesajimin basini okusaydin; bu isimlerin rotasyonda heyecan ve kadro derinligi yaratmak icin oldugunu anlardin zaten.

Ama Bora, Tayfun, Ferhat, Baris Atas, Piotr, Pawel gibileri daha iyi olur diyorsan o ayri tabii...

Yorum

• 2 tane Sivok 1 adet çakma Fernandes Burak'ın gideceğine kesin gözüyle bakıyorsak 1 tane forvet oda antepteki Muhammet.
                  #7 Óscar René Cardozo Marin
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

Ne yaptim? Senin fikirlerin seni baglar. Mesajimin basini okusaydin; bu isimlerin rotasyonda heyecan ve kadro derinligi yaratmak icin oldugunu anlardin zaten.

Ama Bora, Tayfun, Ferhat, Baris Atas, Piotr, Pawel gibileri daha iyi olur diyorsan o ayri tabii...
                    Bu arada bir seyi daha yanlis anladin sanirim. Ben bu isimlerin hepsini alalim demedim elbette : )

Turkiye'den alinabilenecegini dusundugum butun isimleri yazdim.

Bu isimlerden maksimum 3-4 tanesi alinir...

Yorum

celallenmene gerek yok kardeş

ama yazdığın bazı isimler gerçekten derinlik yaratmaktan öte vizyonumuzu,kalitemizi, büyüklüğümüzü yaralar

yiğit incedemir dediğin adam son gs maçında kırmızı yemek için herşeyi yaptı ve ligin en çok sarı kart gören oyuncusu. hiç bir etkinliği yok. özbek iyileşirse 10 kat daha iyidir ondan

aykut demir forumda bazen yazılıyor ama yazanlar izlememiş sanırım. girayın pimi çekilmiş hali

23-24 lü yaşlara gelmiş oyuncular kendini hala kanıtlamamış ve çok uzun süre izlenip rapor tutulmamışsa bir iki maça göre alınmamalı

türkiyeden alper,soner,serdar aziz,ozan,muhammet alınmalı

yurt dışından ömer,tunay,hamit

benim düşüncem bu

yiğiti alırsak karabükle mücadele etmek zorunda kalırız ligde

Yorum

oynayamaz

türkiyeden yabancı oyuncu alınmaz

biz kaç defa yaşadık bunu

troisi bu akşam en iyilerden olmasına rağmen roller değişip troisiyi fenere koysak o performansı sergileyeceğini sanmıyorum

o rahatlığı bulamaz
                        kendi takimlarindaki performanslari gösteremezler belki ama kesinlikle bir adrian henrique bienvenue dia riera simao edu vs den cok daha iyi oynarlar

Yorum

• Muhammet alınmalı ama Burak'ın eksikliğini kapatmak için değil

O yükü kaldırması zor.Bu baskı altında işi çok zor.Bence üst düzey yabancı bir forvet alınmalı.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muhammet alınmalı ama Burak'ın eksikliğini kapatmak için değil

O yükü kaldırması zor.Bu baskı altında işi çok zor.Bence üst düzey yabancı bir forvet alınmalı.
                            kesinlikle burak gitmeli

dediğin gibi yabancı tecrübeli bir golcü alınmalı

takım oyunu oynayan bir forvet olmalı ama

muhammet alınıp turşusu kurulmamalı

2 sene sonra forvetimiz muhammet olmalı

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhammet alınmalı ama Burak'ın eksikliğini kapatmak için değil

Takımda Burak harici 2 forvet daha var. Deneyimli bir forvetimiz Halil var mesela. Burak olmasaydı belkide gol kralımız herşeyimiz Halil olabilirdi şimdiye kadar. Ayriyeten mevkisinde oynatılmayan Henrique var.
                              #7 Óscar René Cardozo Marin
                              #28 Abdul Majeed Waris
                              #8 Mehmet Ekici
                              #11 Kévin Constant

Yorum

celallenmene gerek yok kardeş

ama yazdığın bazı isimler gerçekten derinlik yaratmaktan öte vizyonumuzu,kalitemizi, büyüklüğümüzü yaralar

yiğit incedemir dediğin adam son gs maçında kırmızı yemek için herşeyi yaptı ve ligin en çok sarı kart gören oyuncusu. hiç bir etkinliği yok. özbek iyileşirse 10 kat daha iyidir ondan

aykut demir forumda bazen yazılıyor ama yazanlar izlememiş sanırım. girayın pimi çekilmiş hali

23-24 lü yaşlara gelmiş oyuncular kendini hala kanıtlamamış ve çok uzun süre izlenip rapor tutulmamışsa bir iki maça göre alınmamalı

türkiyeden alper,soner,serdar aziz,ozan,muhammet alınmalı

yurt dışından ömer,tunay,hamit

benim düşüncem bu

yiğiti alırsak karabükle mücadele etmek zorunda kalırız ligde
                                Celallenme yok.
                                Ama senin gibi dusunmuyorum. Hele kucultme, yaralama falan sen ne yaptin?
                                Gs Necati'yi alarak rezil oldu o zaman. Ahi gitmis vahi kalmis, Antalya'nin yasli forveti alinir mi hic? Var mi boyle mantik?

Mesela Aykut'un Hollanda futbol altyapisi var. Cok atletik ve guclu bir fizige sahip. Ayrica bunlara ek olarak has Trabzonlu. Derinlik icin 4 iyi stoperin olmali ve bunlardan biri pekala Aykut olabilir.

Yigit sert bir futbolcu. O listeden son siralarimda olsa da Baris Atas, Ferhat, Tayfun'un Karabuk'le mucadele ettirmedigi bir ortamda Yigit hic ettirmez merak etme.

Yorum

Yükleniyor...
                                X