Geçen ara transfer döneminde bana göre Süper Lig ve Bank Asya’nın kadromuza katabileceğimiz isimlerini yazmıştım. Artık kadroda ciddi bir kan değişimi yapmak, heyecanı bitmiş, atıllaşmış yerlilerle yolları ayırıp, yeni, genç, heyecanlı yerlileri bünyemize katmalıyız demiştim. Maalesef yine diyorum.
O listeyi biraz güncelleyerek tekrar paylaşıyorum. Ve Trabzonspor’un isterse bu listeden herkesi alabileceğini ve bu listeden kimi alırsak alalım sevineceğimi yineliyorum.
-Antalyaspor: Emrah Başsan (19 – OS)
-Beşiktaş: Sezer Özmen (19 – D)
-Boluspor: Ferhat Kiraz (22 – Sol Açık, F)
-Bucaspor: Ömer Kahveci (19 – Kaleci), Salih Uçan (18 – OS)
-Bursaspor: Serdar Aziz (21 – D), Musa Çağıran (18 – OS), Ozan İpek (25 – Sol Açık)
-Eskişehirspor: Veysel Sarı (23 – OS), Alper Potuk (20 – OS)
-Gaziantepspor: Serdar Kurtuluş (24 – Sağ Bek, OS), Orhan Gülle (19 – OS), Cenk Tosun (20 – F), Muhammet Demir (19 – F)
-Gençlerbirliği: Aykut Demir (23 – D), Soner Aydoğdu (20 – OS), Yasin Öztekin (25 – Sol Açık)
-İBB: Gökhan Süzen (24 – Sol Bek, Sol Açık)
-Kayserispor: Hasan Ali Kaldırım (21 – Sol Bek), Kamil Ahmet Çörekçi (19 – Sağ Bek),
Eren Güngör (23 – D), Umut Sözen (21 – OS), Furkan Özçal (21 – OS), Okay Yokuşlu (18 – OS), Ömer Şişmanoğlu (22 – F)
-Manisaspor: Hüseyin Tok (23 – D), Yiğit İncedemir (24 – OS)
-Samsunspor: Kemal Tokak (22 – D), Murat Ceylan (24 – OS), Uğur Boral (29 – Sol Bek, Sol Açık)
-Sivasspor: Murat Akça (21 – D), Kadir Bekmezci (26 – OS) , Erman Kılıç (28 – OS, Sol Açık, Sağ Açık)
O listeyi biraz güncelleyerek tekrar paylaşıyorum. Ve Trabzonspor’un isterse bu listeden herkesi alabileceğini ve bu listeden kimi alırsak alalım sevineceğimi yineliyorum.
-Antalyaspor: Emrah Başsan (19 – OS)
-Beşiktaş: Sezer Özmen (19 – D)
-Boluspor: Ferhat Kiraz (22 – Sol Açık, F)
-Bucaspor: Ömer Kahveci (19 – Kaleci), Salih Uçan (18 – OS)
-Bursaspor: Serdar Aziz (21 – D), Musa Çağıran (18 – OS), Ozan İpek (25 – Sol Açık)
-Eskişehirspor: Veysel Sarı (23 – OS), Alper Potuk (20 – OS)
-Gaziantepspor: Serdar Kurtuluş (24 – Sağ Bek, OS), Orhan Gülle (19 – OS), Cenk Tosun (20 – F), Muhammet Demir (19 – F)
-Gençlerbirliği: Aykut Demir (23 – D), Soner Aydoğdu (20 – OS), Yasin Öztekin (25 – Sol Açık)
-İBB: Gökhan Süzen (24 – Sol Bek, Sol Açık)
-Kayserispor: Hasan Ali Kaldırım (21 – Sol Bek), Kamil Ahmet Çörekçi (19 – Sağ Bek),
Eren Güngör (23 – D), Umut Sözen (21 – OS), Furkan Özçal (21 – OS), Okay Yokuşlu (18 – OS), Ömer Şişmanoğlu (22 – F)
-Manisaspor: Hüseyin Tok (23 – D), Yiğit İncedemir (24 – OS)
-Samsunspor: Kemal Tokak (22 – D), Murat Ceylan (24 – OS), Uğur Boral (29 – Sol Bek, Sol Açık)
-Sivasspor: Murat Akça (21 – D), Kadir Bekmezci (26 – OS) , Erman Kılıç (28 – OS, Sol Açık, Sağ Açık)
Yorum