fenev zaragoza'nın sol beki ivan obradovic ile ilgileniyor fibiklerden önce davranıp biz alsak çok iyi olur.sol tafarı tamamen kullanıyor obradovic
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupada kaleciler icin cok para ödenmiyor, Muslera Türkiye liginde en iyi kalecilerden ama Avrupa bambaska mesela gecen sene Italyada en kötü kalecilerden biri secildi!
Muslera yi cok abartiyorlar, yok Chelsea 15 Mio. filan vercekmis, gitse gitse en cok 10 Mio. € verirler ona!#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
* Arkadaşlar benim anlayamadığım bir oyuncu da Soner Aydoğdu, bu kadar ilgi çekmesini sağlayan nedir ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHertha Berlin 10 kisi.
0:2'den 2:2 yaptilar Leverkusen'e karsi.
Tunay Torun atti ikinci golü.
Düsecek Berlin bence, Tunay gercekten alinmali.3-2
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Arkadaşlar benim anlayamadığım bir oyuncu da Soner Aydoğdu, bu kadar ilgi çekmesini sağlayan nedir ?Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Arkadaşlar benim anlayamadığım bir oyuncu da Soner Aydoğdu, bu kadar ilgi çekmesini sağlayan nedir ?
Okadar cok para döküldükten sonra alper alinmali, her nekadar mevkileri farkli olsadaForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
Yorum