Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fenev zaragoza'nın sol beki ivan obradovic ile ilgileniyor fibiklerden önce davranıp biz alsak çok iyi olur.sol tafarı tamamen kullanıyor obradovic

[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• http://www.transfermarkt.de/de/maico...ler_70484.html

cok süper bir oyuncu!
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avrupada kaleciler icin cok para ödenmiyor, Muslera Türkiye liginde en iyi kalecilerden ama Avrupa bambaska mesela gecen sene Italyada en kötü kalecilerden biri secildi!

Muslera yi cok abartiyorlar, yok Chelsea 15 Mio. filan vercekmis, gitse gitse en cok 10 Mio. € verirler ona!
        Galatasaray'lılar Muslera Dünya çapında 9. sırada diyip duruyor sezon sonu satılacağı haberleri daha önceden çıkmıştı. Kaleci arayışı içinde olacaklar Tolga'ya yaptıkları teklif gibi..
        #7 Óscar René Cardozo Marin
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

• Yorum

• Muhammet Demir
            Alper Potuk
            Orhan Gülle
            Soner Aydoğdu

Yorum

• * Arkadaşlar benim anlayamadığım bir oyuncu da Soner Aydoğdu, bu kadar ilgi çekmesini sağlayan nedir ?
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                keşke alabilsek ya...

Yorum

• Hertha Berlin 10 kisi.
                  0:2'den 2:2 yaptilar Leverkusen'e karsi.
                  Tunay Torun atti ikinci golü.
                  Düsecek Berlin bence, Tunay gercekten alinmali.
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Ve 3-2 oldu, yine Tunay Torun atti.
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hertha Berlin 10 kisi.
                      0:2'den 2:2 yaptilar Leverkusen'e karsi.
                      Tunay Torun atti ikinci golü.
                      Düsecek Berlin bence, Tunay gercekten alinmali.
                      yine tunay attı 3-2

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Arkadaşlar benim anlayamadığım bir oyuncu da Soner Aydoğdu, bu kadar ilgi çekmesini sağlayan nedir ?
                        Gençlerbirliği taraftarı hiç iyi şeyler söylemiyor Soner için.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Evet Tunay uzun zamandır beklediği şansı buldu ve 2 gol attı bugün, çok iyi bir transfer olur bizim için...

Yorum

• Tunay kanat oyuncusu mu, forvet mi?

Yorum

• yerli kalitesi diyorsak berlin de düşecek büyük ihtimal o halde almalıyız
                              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                * Arkadaşlar benim anlayamadığım bir oyuncu da Soner Aydoğdu, bu kadar ilgi çekmesini sağlayan nedir ?
                                Sonerde cok ekstra birseyler bende göremiyorum

Okadar cok para döküldükten sonra alper alinmali, her nekadar mevkileri farkli olsada
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Çalışıyor...
                                X