Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizim durumumuzda arjantin yanlis piyasa.Avrupa görmemis arjantinli alinmamali.hangi menejere takildilar gene?bir ara brezilyaya takiliyordu bizimkiler. yeni moda arjantin oldu.
    güney amerika genelde bizim icin yanlis piyasa, colman disinda kac tane güney amerikali tutunabildi trabzonda? oradan gelen oyuncularda disiplin diye birsey yok. Basarili olmamiz icin balkanlari gecmememiz lazim yada büyük liglerden kendini ispatlamis oyunculara yönelmemiz lazim.

bunlar yakinda tayland'a oyuncu izlemeye giderlerse sasirmam. ama tavsiye ederim, gercekten cok güzel bir ülke
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Bu arada "Matras Cahais" değil "Matias Cahais" olacak

Edit: İzleyen arkadaşlardan biraz bilgi aldım, isimler kaliteli isimlermiş, işallah haber doğrudur diyorum o zaman, bundan sonra takip etmeye çalışacağım bu isimleri, Cahais Racing kulübünde, belli ilişkilerimiz var onlarla, üstelik sol ayaklı stoper, hayırlısı olsun...
      En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 05.04.2012, 15:29.

Yorum

• Umutsuz hücum hattı düşünülmeyecek gelecek sezon
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umutsuz hücum hattı düşünülmeyecek gelecek sezon
          Ne Umutu Zeki ya sende Twitterci oldun
          Yok öyle bisey.Bu Yönetimi cözdüm. Yabanci Stoper,Alper ve Cenki alacaklar.
          Bunu kenara yaz Zeki
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne Umutu Zeki ya sende Twitterci oldun
            Yok öyle bisey.Bu Yönetimi cözdüm. Yabanci Stoper,Alper ve Cenki alacaklar.
            Bunu kenara yaz Zeki
            Twitter ile bir ilgisi yok orayla bir ilgisi yok bunun satılacakmış mutlu değilmiş o yönde haberler var sen şimdiden kendini hazırla
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Umutsuz kalmaya razıyım..

Geleceğini de tahmin etmiyorum zaten..

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Twitter ile bir ilgisi yok orayla bir ilgisi yok bunun satılacakmış mutlu değilmiş o yönde haberler var sen şimdiden kendini hazırla
                Mutlu degilse degil satilacaksa satilir Dünyada cok Takim var . Ben kendimi hazirlamama gerek yok Fatih Tekkeyi bile geri almadik Zamaninda sen 30 yasina gelmis Umut diyorsun Neyse bekleyip görecegiz
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ne takımı satar, ne de Trabzonspor Umutu geri ister...Yok öyle birşey.

Yorum

• Umut'u o paraya geri alacağına Cenk ve Muhammet'i al, Sapara ve Vittek'i Antep'e ver gitsin. 3-4 milyon da para. Tamamdır. Ben Henrique= Soner takasına da sıcak bakıyorum. Hatta Alan=Alper takasına da.. Böylece eldeki yabancıları eritirken yetenekli yerli oyuncuları kadroya katmış oluruz. Adrian ve Brozekleri de bir yere kakaladık mı. Değmeyin keyfimize..
                    İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Gönderilen hiç bir futbolcuyu alacaklarını sanmıyorum zaten gündeme 2 kişi geliyor Jaja ve Umut. He birde Yattara var etti 3.

*

Buda bir dönem 10 numara için düşündüğümüz Daniel Cruz http://www.youtube.com/watch?v=urblc0lxdQ4
                      En son kürşat61 tarafından düzenlendi; 05.04.2012, 16:23.

Yorum

• Duyumcular, hele bir anlatın bakalım ne var ne yok ?
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gönderilen hiç bir futbolcuyu alacaklarını sanmıyorum zaten gündeme 2 kişi geliyor Jaja ve Umut. He birde Yattara var etti 3.

*

Buda bir dönem 10 numara için düşündüğümüz Daniel Cruz http://www.youtube.com/watch?v=urblc0lxdQ4
                          Gereksiz..

Adriana sabır..
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• Surdan oyuncu alinir surdan alinmaz diye birsey yok...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ligin belirsiz olması en çok duyumcuları etkiledi
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Beşiktaş gelecek sezon için Hırvatistan'ın hırçın teknik direktörü Slaven Bilic ile büyük ölçüde anlaştı. (NtvSpor)
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

Çalışıyor...
                                X