Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    birde ücretlerin hesabini alsak senden

serdar aziz €?
    yabanci stoper €?
    hasan ali €?
    alper 4€
    soner €?
    ozan 3€
    shikabala bedavaya herhalde?
    muhammet €? -->saparayla takas
    ndoye >5€
    cenk 3€
    Öyle yada böyle 30 Milyon Euro ayirmamiz lazim Transfere... Burak, Adrian, Brozekler, Henrique ve Siskinlik yapan epey Oyuncudan gelecek Gelirde var tabi...
    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      owen,deco,riquelme

bu tarz oyunculardan en az 1 tanesini almak bize çok şey katabilir.
      Adriano' yu alalim oldu olacak... Mūthis Sol Ayagi vardi bir Zamanlar...
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adriano' yu alalim oldu olacak... Mūthis Sol Ayagi vardi bir Zamanlar...
        Henrique ve Alan ile alemlere akar .Jaja´yi mumla lariz.Jaja Jeep icinden Sampanya tokusturdu.Adriano ne yapar Allah bilir.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Onur
          Serkan - Celutska - Yabancı Defans - Hasan Ali
          Zokora
          Colman - Yabancı Orta saha
          Volkan - Olcan
          Yırtıcı Forvet

4-1-2-2-1 olarak sahaya çıkıp takım savunmasını yaptık mı,gerekli transferlerle bu takım Avrupa'da başarı yakalar en geç 3 yılda.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ömer toprak bu lige fazla bence
            Avrupada devam etmek istiyormuş futboluna öyle haberler vardı geçenlerde
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Seedorf Hala Taş Gibi...
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• Olic diyorum, halâ geç değil diyorum.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olic diyorum, halâ geç değil diyorum.
                  wolfsburg'a gitmek üzere
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bonservisi elinde olan cogu Avrupali oyuncu ya transfer oldu ya olmak üzere.Avrupa Sampiyonasindan sonra Milli oyuncular´da gidecek.Elde var 0.Transferde cok gec kalindi.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      wolfsburg'a gitmek üzere
                      Zorlansa olur diyeceğim de o irade nerde...
                      Hepsi bir yana seneye Avrupa'da olamama ihtimalimiz var tabi...

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zorlansa olur diyeceğim de o irade nerde...
                        Hepsi bir yana seneye Avrupa'da olamama ihtimalimiz var tabi...
                        Adam Imza atmak üzere 1 ay yakin transfer ile urasiyor Wolfsburg.Millet Sezon bitsin transfere bakariz modunda degil.Isi ciddi aliyorlar.Sen bu saaten sonra gelsen adam nazikce kapiyi gösterir.Ama benim bildim baskan transferden önce 2-3 hafta Londraya kizinin yanina gider.Avrupa Sampiyonasini izler sonra Kankilerinden oyuncularin Listesini ister.

Yorum

• Şenol Güneş'i bir an önce başkan yapıp, teknik direktörlük görevine Bilic'i getirip Hırvat ekolüne geçiş yapmalıyız.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam Imza atmak üzere 1 ay yakin transfer ile urasiyor Wolfsburg.Millet Sezon bitsin transfere bakariz modunda degil.Isi ciddi aliyorlar.Sen bu saaten sonra gelsen adam nazikce kapiyi gösterir.Ama benim bildim baskan transferden önce 2-3 hafta Londraya kizinin yanina gider.Avrupa Sampiyonasini izler sonra Kankilerinden oyuncularin Listesini ister.
                            Doğrudur, tam isabet olurdu alınsaydı...

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Güneş'i bir an önce başkan yapıp, teknik direktörlük görevine Bilic'i getirip Hırvat ekolüne geçiş yapmalıyız.
                              Çakmak gazımı kokladın ?
                              FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çakmak gazımı kokladın ?
                                Hayırdır nereden geliyor bu samimiyet?

Yorum

Çalışıyor...
                                X