İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleowen,deco,riquelme
bu tarz oyunculardan en az 1 tanesini almak bize çok şey katabilir.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdriano' yu alalim oldu olacak... Mūthis Sol Ayagi vardi bir Zamanlar....Jaja´yi mumla lariz.Jaja Jeep icinden Sampanya tokusturdu.Adriano ne yapar Allah bilir.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleömer toprak bu lige fazla bence
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlic diyorum, halâ geç değil diyorum.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Bonservisi elinde olan cogu Avrupali oyuncu ya transfer oldu ya olmak üzere.Avrupa Sampiyonasindan sonra Milli oyuncular´da gidecek.Elde var 0.Transferde cok gec kalindi.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewolfsburg'a gitmek üzere
Hepsi bir yana seneye Avrupa'da olamama ihtimalimiz var tabi...Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZorlansa olur diyeceğim de o irade nerde...
Hepsi bir yana seneye Avrupa'da olamama ihtimalimiz var tabi...çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam Imza atmak üzere 1 ay yakin transfer ile urasiyor Wolfsburg.Millet Sezon bitsin transfere bakariz modunda degil.Isi ciddi aliyorlar.Sen bu saaten sonra gelsen adam nazikce kapiyi gösterir.Ama benim bildim baskan transferden önce 2-3 hafta Londraya kizinin yanina gider.Avrupa Sampiyonasini izler sonra Kankilerinden oyuncularin Listesini ister.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'i bir an önce başkan yapıp, teknik direktörlük görevine Bilic'i getirip Hırvat ekolüne geçiş yapmalıyız.FIRTINA
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇakmak gazımı kokladın ?
Yorum
Yorum