İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Nevzat Şakar: Selçuk'la Egemen'in takımdan ayrılışı yönetimin hatasıdır, kabul ediyorum. Bu da bize ders olsun.
Başımıza taş yağacak sokakta dolaşmamak lazım bu ara.
Hayret en sonunda kabul etmiş beyzade.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar: Selçuk'la Egemen'in takımdan ayrılışı yönetimin hatasıdır, kabul ediyorum. Bu da bize ders olsun.
Başımıza taş yağacak sokakta dolaşmamak lazım bu ara.
Hayret en sonunda kabul etmiş beyzade.
Yorum
-
Trabzonsporumuza seneye cok iyi ve yetenekli stoper lazim http://www.transfermarkt.de/de/sokra...ler_34322.html bu adam bize yakisir !
Yorum
-
1 tane çok kaliteli stoper Sébastien Bassong olabilir fakat bonservisi elinde olan bi oyuncu alınmasını daha doğru buluyorum.. Onun yanınada Gençlerbirliği'nden Aykut Demir olabilir hemde Trabzonspor'lu. Eğer Burak Yılmaz'ı satarsak 2 satmazsak 1 tane kaliteli forvet lazım.Transfer anlayışıda alt liglerin genç ve kaliteli oyuncalırını almak olmalı (örnek olarak Cska'nın Doumbia transferi) bu bölgelere gerekli transferler oldumu kimse tutamaz bizi.
Yorum
-
Selcuk Inan ile Egemenin ayrilmasinda bu yönetimin sucu yok daha önceki yönetimin sucu yani Hacisalihoglunun felan filan....Ara dönemde gelen yönetimin yapacagi birseyi yok zaten...
Bundan sonrada farketmez zaten....Geneliyle iyi kadromuz var...3-4 transferle cok iyi kadromuz olur......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Defans bölgesi için 4-5 aydır Sivasspor'da oynayan Murat AKÇA ismini dikkatli izlenmesi gerektiğini söyledikten sonra bazı arkadaşlar görebilmiş.
Çok yetenekli bir oyuncu.
Değerlendirmek lazım.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Brozekleri,Barislari falan göndersek de cok iyi olur.Ilk 11 ve Yedek Oyuncularimizda cok büyük Kalite farki olmamali bence.
30 Kisilik Kadromuz var diyorlar.En az 10 Oyuncumuz yetersiz bana göre.Cok Kaliteli 23 kisi yeter.
Eren ve Sercan gibi Oyunculari da Bank Asyaya cikarsa 1461 Trabzona veririz diye düsünüyorum.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
Yorum