Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer burak gitmeyecekse forvet almayalım

burak,vittek,henruqie,halil gider bir şekilde

forvete hayrcayacağımız paraya

jaja gibi bir forvet arkası alalım

ha burak gitmezse muhammet demir tarzında gelişime açık genç bir forvette alınabilir.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Ben seneye takımda olacağını sanmıyorum Burak'ın. Olmasını istiyormuyum orası karışık mesele. Helali var 32 gol attı ona kimse birşey diyemez ama kendine oynadığı maçları ve hal hareketleri aklıma geldikçe gitmesini istiyorum nedense.

Yorum

• Çok sağlam bir Sol ayağı var, ve isabetli şut yüzdesi oldukça yüksek.

Buda bir başka video ;

*

Park Chu Young'u dün izleyip beğenmiştim ama Alex'de çok iyi.

Yorum

• Muhammet gelecek sene bizde oynar. Burak'ın nerden nereye geldiği belli. Yaş fazla sorun olmaz. Ama bizimkiler yine aptalca gurur yapıp "Bu çocuk bizim yerimize Gaziantepspor'u tercih etti, halbuki ben ona bekle dedim vs" derse orası ayrı
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• antepten : muhammet demir, danny

hamlesi bekliyorum ben
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o son dediğin yok işte kulüpte....
              malesef, bizimkiler transferle ugrasacagina, fenerle ugrasiyor.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Yabancı Forvete karşıyım bu sezon -ki Forvet alacaksak eğer. Vittek ve Henrique'den gelecek sezon için bize yeterli olur. Burak giderse Muhammet ve Cenk ikilisi dışında yerli bi alternatif göremiyorum Türkiye'de.

Cenk ve Muhammet arasında tercih yapacak olsanız kimi tercih ederdiniz?

Yorum

• Vittek hayir beklemeyin artik.Onun Futbolcu karieri bitti.Burak kalmiyacak bana göre.Hersey menejerinde bitiyor.O da onu Avrupaya pazarliyacak.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yabancı Forvete karşıyım bu sezon -ki Forvet alacaksak eğer. Vittek ve Henrique'den gelecek sezon için bize yeterli olur. Burak giderse Muhammet ve Cenk ikilisi dışında yerli bi alternatif göremiyorum Türkiye'de.

ben muhammeti tercih ederim, cenk'ten daha yetenekli ve gelisime daha acik. Cenk fizik yapisiyla simdi daha iyi gelebilir bize, ama bence su an ki cenk, görebilcegimiz en iyi cenk gibi geliyor bana. Daha genc biliyorum, ama ben böyle düsünüyorum. Muhammet biraz daha güclense bu ülkenin vazgecilmez bir numara forveti olur.
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Dirk Kuyt'un sozlesme fesih bedeli 1,1 milyon euroymus...
                      1

Yorum

• G.Amerika yine abluka altına alınmış...
                        En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 05.04.2012, 13:38.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yabancı Forvete karşıyım bu sezon -ki Forvet alacaksak eğer. Vittek ve Henrique'den gelecek sezon için bize yeterli olur. Burak giderse Muhammet ve Cenk ikilisi dışında yerli bi alternatif göremiyorum Türkiye'de.

Muhammed tabiki. Muhammed > Fatih Tekke . Olacak ..

Yorum

• Cenk Tosun alinmali kesinlikle.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bahsi Bİzimle Gecen Bir Stoper Ama Yeterli Degil..

Guillermo Burdisso

Sol Ayaklı İstenilen Düzeyde.. Matías Cahais
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

• bizim durumumuzda arjantin yanlis piyasa.Avrupa görmemis arjantinli alinmamali.hangi menejere takildilar gene?bir ara brezilyaya takiliyordu bizimkiler. yeni moda arjantin oldu.
                                En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 05.04.2012, 14:00.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X