İlk olarak alihan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırdır nereden geliyor bu samimiyet?FIRTINA
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'i bir an önce başkan yapıp, teknik direktörlük görevine Bilic'i getirip Hırvat ekolüne geçiş yapmalıyız.
Yorum
-
marko devic ihtiyaçlarımızı karşılayacak iyi bir santrafor.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
hertha berlin düssün, tunay, raffael, ramos üclüsünü alalim, toplam maliyeti 10milyonu gecmez.
Yorum
-
iste aradigimiz cift yönlü orta saha. fizik, sut, teknik, taktiksel anlayis, tecrübe, hersey onda mevcut. ismi burada da bir kac kere yazilmis, ama yönetimden ilgilenen hic olmamis. Ingilterede belki tam dikis tutturamamis ama yine de cok iyi ve kaliteli oyuncu. Wolverhampton düsecek büyük ihtimalle ve cok eminim fiyati 2-3 milyonu gecmez.
Yorum
-
Bu Hırvat ekôlu nedir bana birisi açabilir mi ? Hırvat ekoluyla kastedilen futbol ne tür bir futboldur ? Benim bildiğim eskilerde bir Yugoslav ekolu vardı kastettiğiniz bu mu ? Ben Hırvat ekolu diye birşey bilmiyorum. Yani bu her ülkede olan birşey değil malesef hatta Türkiye'de bile bir ekolden bahsetmek güçken 20 senelik ülkenin ekolü ne zaman oluştu ve ne kadar başarılı oldu acaba ? Ekol sahibi sayılabilecek ülkeler belli başlıdır Almanya, Brezilya, İspanya, İtalya, Hollanda gibi...- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealper gelecek sezon trabzonspor forması giyecek arkadaşlar. kaynak hislerim.
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehertha berlin düssün, tunay, raffael, ramos üclüsünü alalim, toplam maliyeti 10milyonu gecmez.
Bild.de de okumustum Dün.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Ofansif ortasaha/forvet arkası lazım. Hatta 2 tane. Gol yükünü Burak çekiyor. Ortasaha göbekte oynayan oyuncuların skora katkıları az. Kanatlar istikrarlı şekilde skora katkı yapamıyor. Burak belli ki gidecek. Peki ne yapacağız? Çift forvete mi döneceğiz? Öyle olsa bile gol yükünü dağıtmak lazımEn son Travelair tarafından düzenlendi; 05.04.2012, 07:22.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfansif ortasaha/forvet arkası lazım. Hatta 2 tane. Gol yükünü Burak çekiyor. Ortasaha göbekte oynayan oyuncuların skora katkıları az. Kanatlar istikrarlı şekilde skora katkı yapamıyor. Burak belli ki gidecek. Peki ne yapacağız? Çift forvete mi döneceğiz? Öyle olsa bile gol yükünü dağıtmak lazım
Yorum
-
Evet katılıyorum. Elden çıkarılmalılarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehertha berlin düssün, tunay, raffael, ramos üclüsünü alalim, toplam maliyeti 10milyonu gecmez.
Yorum
Yorum