Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yattara geri alınmalı diyen arkadaşlara soruyorum,Yattara ne yaptıda geri alınmalı diyorsunuz,pili bitti artık onun Tekke gibi bjk ondan sonra sivas,mersin.

Yorum

• Besiktas takimi dagitacak..

Ismail Köybasi, Ersan Gülüm ve Mustafa Pektemek nasil olursa olsun alinmali!

Zokora ve Colman'a yedek olarak Sivas'dan Kadir Bekmezci alinabilir.. Ilk 11'e alinacaksa Veysel ve Alper düsünülebilir..

Defans'a 2 genc... Serdar Aziz ve Aykut Demir..

Forvet'e Muhammet Demir veya Cenk Tosun.. Sapara'ya karsilik olur.. Hikmet Karaman tapiyor resmen Sapara'ya..

Isteyince Lig'den bir cok yerli cikabiliyormus alinip oynatilabilecek..

Yorum

• Burda Muhammed´in Tanidik/Akrabalari vardi.Onlar bir yoklasa durumu.yavas yavas haberler cikmaya basliyor.Ama politik cevap vermiyecekse yazsinlar buraya imkanlari varsa.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burda Muhammed´in Tanidik/Akrabalari vardi.Onlar bir yoklasa durumu.yavas yavas haberler cikmaya basliyor.Ama politik cevap vermiyecekse yazsinlar buraya imkanlari varsa.
          Muhammed'in ilk 11 de oynayabileceğine inanan var mı? yetenek olarak değil , şenol hoca muhammed'i oynatır mı sizce?
          poetricus

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara geri alınmalı diyen arkadaşlara soruyorum,Yattara ne yaptıda geri alınmalı diyorsunuz,pili bitti artık onun Tekke gibi bjk ondan sonra sivas,mersin.
            Ona bakarsan burak 32 gol attıda ne oldu...Türkiyenin en pahalı türk oyuncusu (ardadan önce) olan fatih tekke trabzonspordayken şampiyonmu oldu...O zaman buda bir başarı değil...

Benim demek istediğim henriqe adrian gibi boş oyuncular olacağına yattara olsun daha iyi diyorum...Yattara en kötü sezonunda bile bu oyunculardan daha verimli...

Yorum

• sivaslı kadir 26 yaşına gelmiş niye alalım o adamı yahu

türk alınacaksa genç alınmalı ya da başarı elde etmiş kendini kanıtlamış oyuncu alınmalı

Yorum

• Yerli kalitesini artırabilmek için Hamit ve Ömer çok iyi olur,vizyonu olan bir takım imajı çizmek,öyle gibi görünmek bazen maç bile kazandırabilir.Gidip kimsenin keşfedemediği ve bizimde keşfettiğimizi sandığımız oyuncular alınmamalı,1 sene daha kaybedilemez.

Yorum

• Batuhan Karadeniz : "Tek hayalim Beşiktaş"

1991 İstanbul Beyoğlu doğumluyum. Benden bir yaş büyük bir ağabeyim var. Ailem aslen Trabzonlu. Babam devlet memurluğundan emekli.

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Batuhan Karadeniz : "Tek hayalim Beşiktaş"

1991 İstanbul Beyoğlu doğumluyum. Benden bir yaş büyük bir ağabeyim var. Ailem aslen Trabzonlu. Babam devlet memurluğundan emekli.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=3896
                    burak da beşiktaşlıyım dedi

olabilir böyle şeyler

abdullah fenerde oynadı

profosyonel olunca böyle şeyler problem olmaz

ama batuhan ne kadar profosyonel o tartışılabilir

yaşı da geçiyor türk futbolu adına kazanılmalı diye düşünüyorum

Yorum

• Muhammet Demir: "Millî Takım'a borcum var"

40 yaşına da gelse, evinin önünde de oynasa Fatih Tekke. Orduspor maçına çıkmadan önce ilk kez konuşma fırsatı da buldum ve "Abi ben senin videolarınla büyüdüm" dedim. "Aferin sana, sen bizim oralı mısın?" dedi. Tabii Burak abiyi de söylememek elde değil. Frikikten atıyor, kafayla atıyor, sağ ayağıyla, sol ayağıyla atıyor. Ben zaten böyle golcüleri seviyorum. Yani her şeyi yapan santrforları beğeniyorum. Biraz da çabuk olunca benim için örnek golcü oluyor. Mesela Ronaldo'yu Messi'ye tercih ediyorum.

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muhammet Demir: "Millî Takım'a borcum var"

40 yaşına da gelse, evinin önünde de oynasa Fatih Tekke. Orduspor maçına çıkmadan önce ilk kez konuşma fırsatı da buldum ve "Abi ben senin videolarınla büyüdüm" dedim. "Aferin sana, sen bizim oralı mısın?" dedi. Tabii Burak abiyi de söylememek elde değil. Frikikten atıyor, kafayla atıyor, sağ ayağıyla, sol ayağıyla atıyor. Ben zaten böyle golcüleri seviyorum. Yani her şeyi yapan santrforları beğeniyorum. Biraz da çabuk olunca benim için örnek golcü oluyor. Mesela Ronaldo'yu Messi'ye tercih ediyorum.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=14003
                        messi herşeyi yapmıyor öyle mi
                        poetricus

Yorum

• ------------------TOLGA

CELU----SERDAR A.----OMER T/AYKUT D---HASAN A/CECH

------------COLMAN----------ZOKO

VOLKAN-----------TRANSFER-------------OLCAN

--------------BURAK/TRANSFER

Yedekler: Erman Kilic, Kadir Bekmezci, Onur Kivrak, Muhammet Demirci, Dany Nounke, Alper Potuk Yasin Oztekin, Jebrin, Sercan Kaya vs. vs.

Gonderilmeli gerekenker: Adrian, Paolo, Alanzinho, Brozekler, Glowacki, Aykut, Halil vs. vs.

Transfer yazan yerlere KALITELI yabanci oyuncular gelmeli

GERISINI SIZ DUSUNUN !
                          Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Danny ve Mami...GÜNÜN BOMBALARI bunlar...Bizim yönetim bunları alsın imzamı değiştireceğim.....Ama beceriksizler....Alamazlar yine

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Muhammet haberinin doğru olmasını diliyorum inşallah kadromuza katabiliriz.
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• alamazlar kardeşim....Bu yönetim le olmaz...Yeni renk yeni baş yeni heves gerek....Takım yürüyor....nedeni ise oynatılmayan yada sakat olan yabancı futbolculara yatırılan milyonlarca euro para....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X