Yattara geri alınmalı diyen arkadaşlara soruyorum,Yattara ne yaptıda geri alınmalı diyorsunuz,pili bitti artık onun Tekke gibi bjk ondan sonra sivas,mersin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Besiktas takimi dagitacak..
Ismail Köybasi, Ersan Gülüm ve Mustafa Pektemek nasil olursa olsun alinmali!
Zokora ve Colman'a yedek olarak Sivas'dan Kadir Bekmezci alinabilir.. Ilk 11'e alinacaksa Veysel ve Alper düsünülebilir..
Defans'a 2 genc... Serdar Aziz ve Aykut Demir..
Forvet'e Muhammet Demir veya Cenk Tosun.. Sapara'ya karsilik olur.. Hikmet Karaman tapiyor resmen Sapara'ya..
Isteyince Lig'den bir cok yerli cikabiliyormus alinip oynatilabilecek..
Yorum
-
Burda Muhammed´in Tanidik/Akrabalari vardi.Onlar bir yoklasa durumu.yavas yavas haberler cikmaya basliyor.Ama politik cevap vermiyecekse yazsinlar buraya imkanlari varsa.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda Muhammed´in Tanidik/Akrabalari vardi.Onlar bir yoklasa durumu.yavas yavas haberler cikmaya basliyor.Ama politik cevap vermiyecekse yazsinlar buraya imkanlari varsa.poetricus
Yorum
-
İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara geri alınmalı diyen arkadaşlara soruyorum,Yattara ne yaptıda geri alınmalı diyorsunuz,pili bitti artık onun Tekke gibi bjk ondan sonra sivas,mersin.
Benim demek istediğim henriqe adrian gibi boş oyuncular olacağına yattara olsun daha iyi diyorum...Yattara en kötü sezonunda bile bu oyunculardan daha verimli...
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatuhan Karadeniz : "Tek hayalim Beşiktaş"
1991 İstanbul Beyoğlu doğumluyum. Benden bir yaş büyük bir ağabeyim var. Ailem aslen Trabzonlu. Babam devlet memurluğundan emekli.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=3896
olabilir böyle şeyler
abdullah fenerde oynadı
profosyonel olunca böyle şeyler problem olmaz
ama batuhan ne kadar profosyonel o tartışılabilir
yaşı da geçiyor türk futbolu adına kazanılmalı diye düşünüyorum
Yorum
-
Muhammet Demir: "Millî Takım'a borcum var"
40 yaşına da gelse, evinin önünde de oynasa Fatih Tekke. Orduspor maçına çıkmadan önce ilk kez konuşma fırsatı da buldum ve "Abi ben senin videolarınla büyüdüm" dedim. "Aferin sana, sen bizim oralı mısın?" dedi. Tabii Burak abiyi de söylememek elde değil. Frikikten atıyor, kafayla atıyor, sağ ayağıyla, sol ayağıyla atıyor. Ben zaten böyle golcüleri seviyorum. Yani her şeyi yapan santrforları beğeniyorum. Biraz da çabuk olunca benim için örnek golcü oluyor. Mesela Ronaldo'yu Messi'ye tercih ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet Demir: "Millî Takım'a borcum var"
40 yaşına da gelse, evinin önünde de oynasa Fatih Tekke. Orduspor maçına çıkmadan önce ilk kez konuşma fırsatı da buldum ve "Abi ben senin videolarınla büyüdüm" dedim. "Aferin sana, sen bizim oralı mısın?" dedi. Tabii Burak abiyi de söylememek elde değil. Frikikten atıyor, kafayla atıyor, sağ ayağıyla, sol ayağıyla atıyor. Ben zaten böyle golcüleri seviyorum. Yani her şeyi yapan santrforları beğeniyorum. Biraz da çabuk olunca benim için örnek golcü oluyor. Mesela Ronaldo'yu Messi'ye tercih ediyorum.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=14003poetricus
Yorum
-
------------------TOLGA
CELU----SERDAR A.----OMER T/AYKUT D---HASAN A/CECH
------------COLMAN----------ZOKO
VOLKAN-----------TRANSFER-------------OLCAN
--------------BURAK/TRANSFER
Yedekler: Erman Kilic, Kadir Bekmezci, Onur Kivrak, Muhammet Demirci, Dany Nounke, Alper Potuk Yasin Oztekin, Jebrin, Sercan Kaya vs. vs.
Gonderilmeli gerekenker: Adrian, Paolo, Alanzinho, Brozekler, Glowacki, Aykut, Halil vs. vs.
Transfer yazan yerlere KALITELI yabanci oyuncular gelmeli
GERISINI SIZ DUSUNUN !Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...
TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!
Yorum
Yorum