Buca da birde kaleci vardı..Onunla da ilgilenmiştik.Jebrinden sonra Buca bize kolayına oyuncu verir miki?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammed'in ilk 11 de oynayabileceğine inanan var mı? yetenek olarak değil , şenol hoca muhammed'i oynatır mı sizce?
Volkan'ı?
Gelir gelmez Onur'u?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Arjantinden niye daha fazla oyuncu almiyoruz?
Brezilyalilar genelde teknik kapasitesi yuksek, ama yumusak oyunculardir. Ornek: Ronaldinho, Jaja, Alex v.s
Arjantinliler genelde cok hirsli, yirtici oyuncular. Ornek: Macherano, Colman, Higuain v.s
Bence bizim oyuncu izleme komitemez daha cok Arjantine, Siliye ve Meksikaya yonelmelidir.
Afrikada, ozellikle Fildisi Sahilindede cok yetenk var. Kesfedilkten sonra almaktansa, kendimiz kesfedelim karinini biz cikartalim, baskalari degil.twitter.com/barisbekar
COLMAN - 20
Yorum
-
İlk olarak eyupsa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet çok zor hatta imkansız kadronda 7 yabancı var dostum)
!
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuca da birde kaleci vardı..Onunla da ilgilenmiştik.Jebrinden sonra Buca bize kolayına oyuncu verir miki?
Buca'nın maddi durumu kötü diye biliyorum...
Salih için para ödeyip bir yıl da sizde kiralık kalsın dersek kabul edebilirler... Sıcak para her kapıyı açıyor bu devirde...
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin en büyük hatalarındandır. Oynatılmayan bir oyuncu için Türkiye'nin en iyi alt yapılarından birine sahip bir takımla kötü olduk...
Buca'nın maddi durumu kötü diye biliyorum...
Salih için para ödeyip bir yıl da sizde kiralık kalsın dersek kabul edebilirler... Sıcak para her kapıyı açıyor bu devirde...çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuca da birde kaleci vardı..Onunla da ilgilenmiştik.Jebrinden sonra Buca bize kolayına oyuncu verir miki?Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOldu olacak toplayıp alalım bucayı,madem bu kadar iyiydiler niye sürünüyorlar.Dany konusuna gelince ben haleda çok kaliteli bir stoper oldugunu düşünüyorum ama ucuza alınacaksa tabi,öyle abartılı miktarlar değil.
Burda onun begenmeyen abiler var, fakat bizim stoperlerden daha yetenekli.Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuca'nın genç ortasahası. Yakından tanımıyorum
izlemeni tavsiye ederim abi fellaini gibi
Yorum
-
İlk olarak ALanzİnho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizlemeni tavsiye ederim abi fellaini gibi
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDanny senol hocanin ellerinde bir kac adim ileri gidecektir.
Burda onun begenmeyen abiler var, fakat bizim stoperlerden daha yetenekli.
Bu nedenle Türkiye'den yabancı transferine karşıyım.
Yorum
-
Beşiktaş borç batağında eyvallah ama yerli oyuncu kadrolarını bozacaklarını sanmıyorum.Bir futbolcuya verdikleri ortalama maaş bütçesi şu an 2.7 galiba.Bu rakamı yükseltenler de yabancı oyuncular.Eldeki yerlilerin en kralı ne maaş alıyordur ki ?
Bu yüzden BJK'den yerli transferi yapılabileceğini sanmıyorum.Onlar da yabancıları artık başarıya aç kariyer peşindeki futbolcular üzerinden yaparlar gibime geliyor.
Stoper konusunda kesinlikle çok kaliteli 2 oyuncu şart.1 yerli 1 yabancı.Arjantinli stoperler benimde favorim.Yukarıda bir arkadaş Brezilya-Arjantin farkını anlatmış kendine göre, ben de o görüşe katılıyorum.26-27 yaşlarında Arjantinli bir stoper iyi olur.Ortalama 1 Milyon € civarı maaş verirsin görevini fazlasıyla yapar hatta 1-2 seneye kaptan bile olurlar.Bonservis maliyeti de çok olmaz diye düşünüyorum.Yerli için gönlümden geçen isim Ömer Toprak ama olur olmaz o konuya biraz uzağım.
Forvet için Burak gitse de gitmese de Muhammed'i kesinlikle almalıyız.Başka forvet transferine gerek yok.Henrique'ye seneye güveniyorum nedense.Vittek'te var, kanatlarda kendini bulmaya başladı.
Çok acil transferler bana göre 1 yerli 1 yabancı Stoper, 1 yerli Orta Saha, 1 Forvet.
Lüks kısmı var bir de.Gurbetçilerden Tunay-Sercan-Olcay 3'lüsünden gönlümden geçen Tunay'ın da kanatlara rekabet için transfer edilmesini isterim.
Birde alınabilirse (Milan'ın kendisi hakkındaki görüşünü bilmiyorum) (Cech'i beğenmiyor değilim) Taiwo'yu da sol beke isterim.En son Tolga tarafından düzenlendi; 11.04.2012, 13:51.9 # Osvaldo'
Yorum
Yorum