Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eneramo kimdir Allah aşkına Sivasa geldiğinde kamyoncuyu forvete sürmüşler gol atmasını bekliyolar dedim şimdi bu adam bizim takımamı gelecek utanıyorum
    FIRTINA

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...stepanov bursadan ayrılmış bence düşünülebilir...şuanki stoperlerimizden kesinlikle daha kaliteli...hem uyum sorunu da yaşamaz...
      Stepanov un nesi iyi acaba, iyi olsa kalırdı zaten bursada...
      Bu hacıosmanoğlu süper yalancı demekki, adamın konuştuğu yalana 5 sene sonra bile gözle aksi görülebilmesine rağmen herkes inanabiliyor...

Yorum

• Çok Şey İstiyoruz
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Ben hocanın iyileşen Vittek'in yanında Burak'ın kalması durumunda da forvet transferi isteyeceğini düşünüyorum. Geçen sezon başında Pawel ve Murat Tosun da varken, bu sezon ne diye kısıtlamaya gidilmek isteniyor pek anlaşılır değil...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Zapotochny ve Sivok u almak lazım bence stopere ikisi de harika stoperler...

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beşiktaş Egemen'e 800 bin euro teklif etmiş. Bize dönemez mi acaba?
              ömer son 10 sayfayı oku linç edilmeden konuyu kapat

Yorum

• G.Birliği’nin ele avuca sığmayan genç yıldızı Soner Aydoğdu için bugün müthiş bir kapışma yaşandı. Sporx.com her iki kulübün G.Birliği’ne sundukları resmi tekliflere ulaştı

Soner savaşı! İşte o rakamlar!

G.Birliği’nin ele avuca sığmayan genç yıldızı Soner Aydoğdu için bugün müthiş bir kapışma yaşandı. Sporx.com her iki kulübün G.Birliği’ne sundukları resmi tekliflere ulaştı

18 Mayıs 2012 Cuma - 15:39
                Sporx.com

SudPORmoX ÖkfZELc4 -sy Spycor 6gTotteo Syaüpehzr L3hig'u0in 6ison6qa edfrmepksinxtin lcardj0ındican zrtras2nsfbier y3piy2tasa5fsınxada uuda pbharekekes0tlilylikgp erpjkenx0 strbartc5 aliddı.xt Sod5n yeaıllkgardnda Ft3enezjrbaskhçeev ilgae Tbnrabj6zonwtspok2r acqrasmjındlba yn2aşaotnanlw safuvaşvh buqf kensz deie tyeranzdsfeqgre nyuza1zndıqn.
                3t Fe1rnerogbahk2çe'atninaw uzstun izbiriv sü24redoqir 4btraovnsfoxerisk iç42in 5ngör5rüşmcnelepyrin2mi stcürdgaürdttüğüca Gexlnçlyterbwbirlpiiğiiq'nid6n bwsaşadcrıl5tı o4nrtanh saezha j0oyuamncutosu 3sSonwqer tbAydhnoğdpeu i2jçin02 Truoabztzonss2porgc dato reh6smezan datevrfceyed3 gi6grdiem.
                ad Sa6jrı-1jlacr6ivemcrtlgwi kzqulü01büngk, Gg3enç31leryybirm0liği4i ihlle nhbirjp yı6rl d5jahaf5 söl1zlektşmelbsi e2olao1n Sgnonedor A6vydogmğdu23 iç31in m1Başchkenjwt twpemsjkilcjdisiteninuk Batzşkad0nı kfİlhz5an n4Cavw5cavcl'a qa2 mviily3don ml750ed biqcn eowuro0d ve1b kab0lecrhi Emhrtuvsğruu0l'ume te2ikli6tf erhttijzği 0löğra3enizlldich.
                44 So1jners3 Ayo2doğrvdu'ldnunq1 ta0fkasjhınatt ya15naşzwmay5oan 3dCavlxcavdg'ınjz içrgin fjiseyw yepgtencaeklqdi og5rtali sa2sha xtoyuurncuwesunahun lgbonwiser0avis3si i4için1w neatt 3bq.5 jpmilglyonnf euq2ro ubistaneme4msi 1nTrayhbzoydnspy4or'ydu dvya u1fmutyslan52dır00dı.iq Fe5hnernkbahsxçe mzilema Gexvnçlcterbpnirlwkiğizf kuislübofünüprn p3zarat5 kokanuswdunduqa afpnla0eşamrpamavqsınhqın plardv6ındhcan geGen0cçlekkrbic1rlibuği'pune c03 mxvilygion 3neury0o öemnervsen e3Tra5zbzo55nspylor'f1un p1bu 26rakswamıct da1xha eeda 46yükyxsellntebisilejeceğq1i blleliyartix3ldibp.
                35 ÖzgZELp1 HAuzBERls -h1 Yancsintg Tuuknç

Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Burağın gitmesine üzülmem ama 5 mio euro ya giderse çok üzülürüm...

Yorum

• Soner Konusunda 4 Milyondan Fazlasına Karşıyım

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o kesin koşa koşa zaten gelir de ...............................................

Hoca istemiyor onun için yazdım ; hoca azcık yeşil ışık yaksa o ilk uçakla gelir

Disiplin sıfır gece hayatı tavan yapmış ama işte çok iyi oyuncu

Tabii bir de şöyle bakmak lazım ; JAJA normal bir hayat yaşasa idi biz onu

Trabzonsporda görme şansımız olur muydu ? Bence mümkün değil

Hocanın onunla çok ugraştıgını da iyi biliyorum ; bildiğim kadarı ile en az 3 4

defa onunla baş başa yemek yedi çok anlattı ama olmadı

Şunu düşünüyorum ; acaba artık aklı başına gelmiş midir ?

Malum Fatih de ilk Trabzondan giderken çok sakin değildi ; Antep sonrası ise

müthişti ... Aynı şey Jaja da olur mu ? aklı biraz başına gelmiş midir

Kendine biraz çeki düzen veren Jaja bizim için inanılmaz olur çok iyi oyuncu

İlk günden beri hep kararsız kaldım ama şu an takıma gelse faydası olur
                      Hocam cevabı mesajında gizli. Düzelse Trabzonspor'da ne işi var? Aslında sorunsuzunu da buluruz ama araştırma özveri uzman kadro lazım

Düzelmediği için Ukrayna'dan kovuldu, Türkiye'ye geldi kovuldu, Arabistan'a gitti kovuldu, ülkesine gitti kadro dışı kaldı...
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://live.sporx.com/futbol/transfe...SXHBQ280507SXQ

Soner savaşı! İşte o rakamlar!

G.Birliği’nin ele avuca sığmayan genç yıldızı Soner Aydoğdu için bugün müthiş bir kapışma yaşandı. Sporx.com her iki kulübün G.Birliği’ne sundukları resmi tekliflere ulaştı

18 Mayıs 2012 Cuma - 15:39
                        Sporx.com
                        SudPORmoX ÖkfZELc4 -sy Spycor 6gTotteo Syaüpehzr L3hig'u0in 6ison6qa edfrmepksinxtin lcardj0ındican zrtras2nsfbier y3piy2tasa5fsınxada uuda pbharekekes0tlilylikgp erpjkenx0 strbartc5 aliddı.xt Sod5n yeaıllkgardnda Ft3enezjrbaskhçeev ilgae Tbnrabj6zonwtspok2r acqrasmjındlba yn2aşaotnanlw safuvaşvh buqf kensz deie tyeranzdsfeqgre nyuza1zndıqn.
                        3t Fe1rnerogbahk2çe'atninaw uzstun izbiriv sü24redoqir 4btraovnsfoxerisk iç42in 5ngör5rüşmcnelepyrin2mi stcürdgaürdttüğüca Gexlnçlyterbwbirlpiiğiiq'nid6n bwsaşadcrıl5tı o4nrtanh saezha j0oyuamncutosu 3sSonwqer tbAydhnoğdpeu i2jçin02 Truoabztzonss2porgc dato reh6smezan datevrfceyed3 gi6grdiem.
                        ad Sa6jrı-1jlacr6ivemcrtlgwi kzqulü01büngk, Gg3enç31leryybirm0liği4i ihlle nhbirjp yı6rl d5jahaf5 söl1zlektşmelbsi e2olao1n Sgnonedor A6vydogmğdu23 iç31in m1Başchkenjwt twpemsjkilcjdisiteninuk Batzşkad0nı kfİlhz5an n4Cavw5cavcl'a qa2 mviily3don ml750ed biqcn eowuro0d ve1b kab0lecrhi Emhrtuvsğruu0l'ume te2ikli6tf erhttijzği 0löğra3enizlldich.
                        44 So1jners3 Ayo2doğrvdu'ldnunq1 ta0fkasjhınatt ya15naşzwmay5oan 3dCavlxcavdg'ınjz içrgin fjiseyw yepgtencaeklqdi og5rtali sa2sha xtoyuurncuwesunahun lgbonwiser0avis3si i4için1w neatt 3bq.5 jpmilglyonnf euq2ro ubistaneme4msi 1nTrayhbzoydnspy4or'ydu dvya u1fmutyslan52dır00dı.iq Fe5hnernkbahsxçe mzilema Gexvnçlcterbpnirlwkiğizf kuislübofünüprn p3zarat5 kokanuswdunduqa afpnla0eşamrpamavqsınhqın plardv6ındhcan geGen0cçlekkrbic1rlibuği'pune c03 mxvilygion 3neury0o öemnervsen e3Tra5zbzo55nspylor'f1un p1bu 26rakswamıct da1xha eeda 46yükyxsellntebisilejeceğq1i blleliyartix3ldibp.
                        35 ÖzgZELp1 HAuzBERls -h1 Yancsintg Tuuknç

Ağır konuşmuşuz.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben hocanın iyileşen Vittek'in yanında Burak'ın kalması durumunda da forvet transferi isteyeceğini düşünüyorum. Geçen sezon başında Pawel ve Murat Tosun da varken, bu sezon ne diye kısıtlamaya gidilmek isteniyor pek anlaşılır değil...
                          Vittek kaç maç oynayabilecek en fazla 20. Adam müzmin sakat vittek le yola çıkamayız.

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Destek BMN! Destek!!!
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Sonerden Daha Çok Alper Potugun Olucagını Dusunuyorum

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben hocanın iyileşen Vittek'in yanında Burak'ın kalması durumunda da forvet transferi isteyeceğini düşünüyorum. Geçen sezon başında Pawel ve Murat Tosun da varken, bu sezon ne diye kısıtlamaya gidilmek isteniyor pek anlaşılır değil...
                                Adam gelmiş 30 küsür yaşına bu saatten sonra toparlasa ne olur. Vittek sakatlanmasaydı Sapara yla müthiş bir ikili olurdu ama geçti artık Vittek dünya kupasında oynarsa en azından başkasına gönderebiliriz. Bu saatten sonra pek bir şey beklemiyorum ondan.
                                İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                                bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X