Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Evet sevgili BMN'liler... Sizden bir ricamız var...

Güneş'imiz için bu başlığa içinizden ne geçiyorsa lütfen yazın. Uzunluğu kısalığı önemli değil. Hocamıza hissettiğiniz güzel duygularınızı buraya aktarın...

Sonuna da Adınız Soyadınız ve Bulunduğunuz ili yazın.

Bunların tamamını derleyip biz Şenol Güneş'e mektup olarak göndereceğiz. Desteğimizin ne denli olduğunu o da bilsin, sizin kelimelerinizle okusun!

Hayde Trabzonspor'lu! Hayde BMN!

NOT: TÜM MEKTUPLAR AYRI AYRI YAZANLARIN ADINA GÖNDERİLECEKTİR
    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 15:58.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Bütün mektuplar sizin adınıza ayrı ayrı gönderilecektir arkadaşlar.
    Elinizi çabuk tutunuz.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

Hocam,
      Şimdi gidersen bu camia sonsuza kadar kırgın kalır sana..
      Hırsız takımın hırsız hocasının, hırsız başkanına verdiği desteği düşün..
      Başkanla aranda sorun varsa da biz çözeriz, yeterki açıklayın..
      Ne başkan..
      Ne hoca..
      Ne bir tek taraftar..
      Hiçbirimizin böylesine ONURLU DİRENİŞ günlerinde sebep ne olursa olsun bırakıp gitme hakkı yok..
      Bugün giden bir daha dönemez..
      Hem biliriz ki sen de gitmezsin..
      Neden mi?
      Sakat beliyle senelerce TS da sayısız kupa kaldıran, Avrupa'da "panter" ünvanı alan senin için hepimizin kalbinde var olan kırgınlık asla pes etme gerekçesi olamaz..

NOT: Zaten kupa geliyor ve tarihin en coşkulu kupa kutlamasına ait fotograf karelerinde hiç kimse eksik kalmamalı.

İsim: İmzalı formanı başucunda bulunduran bir TS lu
      TRABZON
      En son Katalan tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 16:52.
      Ne hasta bekler sabahı
      Ne taze ölüyü mezar
      Ne de şeytan bir günahı
      Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

Hocam,

Sen Trabzonspor'un ve Trabzonluluğun en güzel temsilisin,

Lütfen bizi en zor zamanımızda bırakma,

Gökhan Koç
        İstanbul
        StopMatchFixing.Com

Yorum

Elinde bir güneş gibi taşıyıp yarasını yıktı Şahmeran'ın mağarasını...

Bu sefer olmaz Hocam bu sefer olmamalı.Yık bütün tabularını

Kim neymiş bilelim bize bu alçaklarla mücadele etme şansı ver

Devaju yaşamak istemiyoruz.Yılgınlık yok Hocam biz direneceğiz,kararlıyız

Elinde bir güneş gibi taşıyıp yarasını yıktı Şahmeran'ın mağarasını...

Şenol Altunsoy - İstanbul
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Sen bu takımın herşeyisin sen bizim herşeyimizsin örnek aldığımız adamsın.Gurur duyuyoruz seninle övünme sebebimizsin hocam.Hep bizimle ol hocam.

Sezer Yılmaz
            İstanbul

Yorum

Sayın Şenol GÜNEŞ;

Zulümler zalimleri yıpratır, Mazlumları yüceltir. Allah(cc) bir zalime çöküşü hak kılarsa onun zulmetmesine engel olmaz. Unutmayınız ki en büyük hadiseler tam tükenmişliğin en dip noktasında başlamıştır. Sabrın ve enerjinin bittiği an yeni başlangıçların ve muzafferiyetlerin müjdecisidir. Yeter ki niyetimiz halis hedefimiz Hak olsun.

Sayın Hocam;

Vermiş olduğunuz Hak mücadelenizde tam hedefe yaklaşmışken pes edip ayrılmanız tarih sayfalarına iç açıcı bir tablo olarak yansımayacaktır. Lütfen kötüleri sevindirecek davranışlarda bulunmayınız. Siz kuru kalabalıkların kuru gürültülerine asla kulak asmayın. Biliniz ki tarih haksız kalabalıkların haklı azınlıklara olan mağlubiyetleriyle doludur.

Sayın Hocam;

Türkiyemiz’de dürüstlüğün, alın terinin ve emeğin sembolü olan Trabzonspor’umuzun yıllardır emeğinin çalındığı, haksızlığa uğradığı dönemlerin kapanmasına çok az bir zaman kaldığını Hakkın, Adaletin ve Emeğin değer bulacağı döneme girileceği muhakkaktır. Unutmayınız ki zulüm payidar kalmaz. Hakkın adaleti haklıların mücadelesi ile tecelli eder.

Sayın Hocam;

Çok büyük başarılara imza atacağınızdan hiç şüphem yoktur. Buna olan inancım tamdır. Size lazım olan enerji Bordo Mavi renklerde, Trabzonspor ruhunda ve asaletinde ve sizlere inana milyonların gönlünden kopan sevgidedir.

Sizi seviyoruz

Yusuf AYDIN

SAKARYA-TÜRKİYE
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

Hocam

Bu kulüp yavaş yavaş tüm değerlerini yitiriyor. Siz de giderseniz ne kalacak ? Bu takıma sizden başka kimse sahip çıkamaz. Yönetimle ne sorun varsa bunu taraftarla paylaşın. Bu kulüpte sizden daha öncül kimse olamaz. Ne olur bırakmayın bizi !

İstanbul
                İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

İsimsiz mektuplar gönderilmeyecektir.
                  Trabzonspor √
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

Şenol Hocam,

Yaşım elverdiğince senin bu adaletsiz arenada verdiğin mücadeleleri izledim... Senden adaleti getirmeni beklemedim, kahraman olmanı istemedim... Trabzonspor kimliğiyle verdiğin savaşın yüceliği, asıl olan değerdi her zaman. Bugün gelinen noktada çektiğin sıkıntıları belki tahmin bile edemiyoruz. Ama şundan emin ol ki; her birini seninle beraber "hissediyoruz"! Sen bizim bir parçamızsın, bizden birisin, bizsin, Trabzonspor'sun, Şenol'sun, Güneş'imizsin!

Eğer biz bir mücadele veriyorsak Trabzonspor adına, Türk futbolu adına... Emin ol! Emin ol, sensiz çok eksiğiz...

Işığı önümüze tutma sırası sende "baba"... Işık sensin!

Yiğit GAYRETLİ

İSTANBUL
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

Sayın hocam;
                      Ben seninle büyüdüm,
                      ben seninle koştum,
                      ben senin heyecanınla yaşadım,
                      o sakin duruşun ve dobra oluşunu
                      kendime felsefe olarak biçtim,
                      senin her sözüne itimat ettim,
                      asla söylediklerinin arkasın da olmayacağının şüphesini taşımadım,
                      Hocaların hocası sayın şenol güneşim,
                      Sizi ölene dek takımın başın da görmek istiyoruz.Sizi TFF başkanı olarak dahi görmek istiyoruz.
                      Karanlıktan aydınlığa sizin ışığınızla ulaşmak istiyoruz.
                      Varlığınızla bizlerin gurur kaynağı oldunuz.Ve herzaman kalbimizde yaşayacaksınız.
                      Bu takım ve taraftarın size her zaman ihtiyacı var hocam.
                      Sizi seviyorum.

Serkan kuduban
                      istanbul sarıyer
                      2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

Güneş Hocam,

Işığına muhtacız.

Samet Türkmen
                        Bursa

Yorum

Sevgili Hocam,

Bu takımın sadece teknik direktörü değilsiniz bizden birisiniz, bizi en iyi anlayan yaşadığımız duyguları yürekten hisseden başka bir antrenörümüz olmadı.Sizin gibi değerli insanlara bu ülkenin haddinden fazla ihtiyacı var. Biz sizi uzun yıllar bu kulüpte görmek istiyoruz Antrenör, Başkan fark etmez yeter ki bizi bırakmayın hocam..

Tolga Kurt - Gebze
                          FIRTINA

Yorum

Dikkat! Mektupların sonuna mutlaka "İSİM-SOYAD-ŞEHİR" ekliyoruz! MUTLAKA!
                            Ayağa KALK!

Yorum

Şenol Hocam Merhaba,

'Ben şu anda, kendi adıma o enerjiyi ve sağlığı taşıdığımı hissetmiyorum.' demiştin dün.Biz senin enerjin olmak istiyoruz, biz senin dürüstlüğün,biz senin inancın , biz senin kalkanın ,biz senin canının yandığı zaman canımızın yandığını hissetmek istiyoruz,biz sen olmak istiyoruz hocam, sende biz ol ve duralım bu bozuk , kahpe düzenin karşısında, her defasında haykıralım gerçekleri yüzlerine vura vura , gel hep beraber olalım hocam. Seni Çok Seven Bir Trabzonspor Aşığı

Ali Can Altunbaş
                              İstanbul

Yorum

Yükleniyor...
                              X