Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eskiden burda Ugur abi vardi, güvelinebilir isimlerden birisiydi, hic yazmiyor nedense.

Yorum

• Şimdi de Platini arıyor... Açmayacağım. Bu ne be!
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Her şeyden önce Şenol Hoca için iyi transferler yapılmasını istiyorum, şu adamın eline bir kere de sağlam adamlar verin de tozu dumana katsın...

Edit: geçen sene demeyin sakın, 11 kişilik kadro sağlam idi ama Alan dışında yedeklerde katkı yapacak adam yoktu, 12-13 kişiyle oynadık koca sezonu
        En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 02:40.

Yorum

• Selçuklu Jajalı kadroyu koruyabilseydik bu sezon 98 puanla şampiyon olurduk. (muhtemelen antalyayı yine yenemezdik)

Yorum

• * Bu arama mevzusu nedir ?
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Bu arama mevzusu nedir ?
              Abi twitterden birisini, uefadaki arkadasi aramis, diyor ki Türkiyeye 3-5 yil men cezasi Feneve 8 yil men cezasi diye.

Bu olaydan sonra, Forumdaki arkadaslarida bol bol aramaya baslamislar.

Beni Alper aradi mesela

Yorum

• Ve Emre Gitti!

Atletico Madrid kulübüyle anlaşma sağlayan tecrübeli futbolcunun Türkiye'deki futbol ortamından uzak kalmak istediği ve Zokora ile yaşadığı olay sonrasında kesin olarak yurt dışında forma giyme kararı aldığı öğrenildi. ççç ççç ççç ççç ççç ççç
                herseyspor.com , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, herseyspor.com tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• ..........
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 03:24.

Yorum

• Eneramoyu alacagiz off ne gerek var? Fanatikde Eneramo Trabzonsporda yaziyor.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eneramoyu alacagiz off ne gerek var? Fanatikde Eneramo Trabzonsporda yaziyor.
                      Sırf yazdın diye girmediğim bir siteye girip haberi okudum, 1 milyon kazanıyormuşta, bir de iyi bir iyileştirme yapacakmışız ona, yani 1.2-1.3 falan vereceğiz görünen

Haberin uçma olduğu buradan belli, Fanatik'in haberlerine inanma derim, kafana da takma

Yorum

Eneramoyu alacagiz off ne gerek var? Fanatikde Eneramo Trabzonsporda yaziyor.
                        Yerinde bir hamle .
                        Tahminime göre yönetim Burak'ın kalacağını düşünüyor .
                        Vittek gönderilecek , onun yerine de Eneramo düşünülmüş , güzel .
                        Hem ligi tanıyor , hemde iyi istatistik yakaladı .
                        Yeniden Milli Takıma çağrılmak isteyen , başarıya aç bir oyuncu .
                        Üstelik siyahi .

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sırf yazdın diye girmediğim bir siteye girip haberi okudum, 1 milyon kazanıyormuşta, bir de iyi bir iyileştirme yapacakmışız ona, yani 1.2-1.3 falan vereceğiz görünen

Haberin uçma olduğu buradan belli, Fanatik'in haberlerine inanma derim, kafana da takma
                          Insallah dedigin gibidir.Yatmadan haberlere bi bakiyim dedim,Eneramo Trabzonsporda yazisini gördügüm an Sok oldum.Ayni Özbek Transferinde gibi.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yerinde bir hamle .
                            Tahminime göre yönetim Burak'ın kalacağını düşünüyor .
                            Vittek gönderilecek , onun yerine de Eneramo düşünülmüş , güzel .
                            Hem ligi tanıyor , hemde iyi istatistik yakaladı .
                            Yeniden Milli Takıma çağrılmak isteyen , başarıya aç bir oyuncu .
                            Üstelik siyahi .
                            Kardes Vitteki göndermezler.Iyilestide

Yorum

Kardes Vitteki göndermezler.Iyilestide
                              Gidecek abi ,gidecek .
                              Çok büyük bir ihtimal gidecek .

Yorum

• Vittek'in gönderilip Eneramo'nun alınması intihar gibi birşey olur...

Vittek elimizdeki tek santrafor, Vittek'in gönderilmesi hata olmaz pek, çünkü riskli, sakatlanma ihtimali yüksek bir oyuncu ama onu yollarsak mutlaka sırtı dönük oynayabilen santrafor almalıyız, Eneramo'yu değil...

Yorum

Çalışıyor...
                                X