Eskiden burda Ugur abi vardi, güvelinebilir isimlerden birisiydi, hic yazmiyor nedense.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şimdi de Platini arıyor... Açmayacağım. Bu ne be!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Her şeyden önce Şenol Hoca için iyi transferler yapılmasını istiyorum, şu adamın eline bir kere de sağlam adamlar verin de tozu dumana katsın...
Edit: geçen sene demeyin sakın, 11 kişilik kadro sağlam idi ama Alan dışında yedeklerde katkı yapacak adam yoktu, 12-13 kişiyle oynadık koca sezonuEn son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 02:40.
Yorum
-
* Bu arama mevzusu nedir ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Bu arama mevzusu nedir ?
Bu olaydan sonra, Forumdaki arkadaslarida bol bol aramaya baslamislar.
Beni Alper aradi mesela
Yorum
-
Ve Emre Gitti!
Atletico Madrid kulübüyle anlaşma sağlayan tecrübeli futbolcunun Türkiye'deki futbol ortamından uzak kalmak istediği ve Zokora ile yaşadığı olay sonrasında kesin olarak yurt dışında forma giyme kararı aldığı öğrenildi. ççç ççç ççç ççç ççç ççç
#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEneramoyu alacagiz off ne gerek var? Fanatikde Eneramo Trabzonsporda yaziyor.
Haberin uçma olduğu buradan belli, Fanatik'in haberlerine inanma derim, kafana da takma
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEneramoyu alacagiz off ne gerek var? Fanatikde Eneramo Trabzonsporda yaziyor.
Tahminime göre yönetim Burak'ın kalacağını düşünüyor .
Vittek gönderilecek , onun yerine de Eneramo düşünülmüş , güzel .
Hem ligi tanıyor , hemde iyi istatistik yakaladı .
Yeniden Milli Takıma çağrılmak isteyen , başarıya aç bir oyuncu .
Üstelik siyahi .
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf yazdın diye girmediğim bir siteye girip haberi okudum, 1 milyon kazanıyormuşta, bir de iyi bir iyileştirme yapacakmışız ona, yani 1.2-1.3 falan vereceğiz görünen
Haberin uçma olduğu buradan belli, Fanatik'in haberlerine inanma derim, kafana da takmaPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerinde bir hamle .
Tahminime göre yönetim Burak'ın kalacağını düşünüyor .
Vittek gönderilecek , onun yerine de Eneramo düşünülmüş , güzel .
Hem ligi tanıyor , hemde iyi istatistik yakaladı .
Yeniden Milli Takıma çağrılmak isteyen , başarıya aç bir oyuncu .
Üstelik siyahi .Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardes Vitteki göndermezler.Iyilestide
Çok büyük bir ihtimal gidecek .
Yorum
Yorum