Bu Konuyu 61 Aktif Üye Görüntülüyor 61 (30 Üye ve 31 Misafir)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Konuyu 61 Aktif Üye Görüntülüyor 61 (30 Üye ve 31 Misafir)
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammed varken Cenk'in pabucu dama atıldı
Yorum
-
Simon Poulsen, su an bosta.
Ajax almaktan vazgecmis, kendi yeteneklerinin onunu kesmemesi icin.
Cok ama cok yararli olur.
Kacirmamak lazim, hollandada su an en iyi sol bek..
Ayrica sol orta ve sol acikta oynayabiliyor!twitter.com/barisbekar
COLMAN - 20
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Wilfred, N'doye değil Eneramo,
- Ömer Toprak, Serdar Taşcı, Cüneyt Köz değil Servet
- Abdennour, Matjisen, Juhasz, Sivok değil Dany
- Alper, Hamit, Soner değil Mehmet Güven
- Ozan değil Yasin
Şampiyon....Trabzonspor değil istanbul itleri.
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Yahu bir Farabi vardı nerede o, kaçtır soracağım unutuyorum1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bir Farabi vardı nerede o, kaçtır soracağım unutuyorumİlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Hala bıkmadınız transfercilik oynamaktan
olacaklar hep belli
en iyi yerlileri İstanbul takımları alacak
bize 3. sınıf topcular kalacak 1-2 adı sanı duyulmamıs yabancı
transfer sezonunda Drogba dicekler Bony dicekler
Mehmet güven Eneramo gelecek.
Sonra benim renkdaşlarım şampiyonu belirlemekle övünecek
yemin ediyorum kaldıramıyorum vizyonumuz sıfır.
Klubu basıp bir liste verelim ordan transfer yapsınlar
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike başlığında 30 kişi transfer başlığında 70 kişi ...Çok güzel hak arıyoruz.Sanki messiyi alsak şampiyon yapacaklar bizi
Simon Poulsen gerçekten iyi bir sol bek.
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadını değiştirdi, buyur1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadını değiştirdi, buyur
Yorum
-
Eneramo'yu isterim ama Vittek de gonderilip iyi bir forvet alinirsa...
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEneramo'yu isterim ama Vittek de gonderilip iyi bir forvet alinirsa...
Yorum
Yorum