Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mükemmel olmuş böyle yaratıcı taraftar bekliyoruz işte trabzondaki arkadaşların avni akeri yıkmasını istiyoruz

Yorum

• İlk olarak Tahsin Armutcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hava toplarına hakim bir forvetimiz yokken Volkanı eleştirmek bence haksızlık.
      Bende şöyle düzelteyim aga, Paulo ve Vittek 11'de kullanılabilseydi Volkan'ın ortaları daha işe yarar olabilirdi.

Ama bence içeriye de çok rahat bir şekilde girebilecek bir oyuncu.Hava topundan ziyade Volkan'ın biraz kendine çeki düzen vermesi gerekir.

Oyuncu eksiltebiliyorsan içeriye doğru katetmelisin.Bunu düzeltirse bu sezon ertesi seneye 10-15'e yollarız Avrupa'ya . . .
      9 # Osvaldo'

Yorum

• şurda 100 kişi boş boş bekliyoruz.bu potansiyeli birilerinin değerlendirmesi lazım
        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Madem duyum yok kendi kendimize oyuncu tartışalım aga.Duyum olunca işe geri dönersiniz.Mesela yazın birkaç oyuncu birbirimize sövelim.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Burak'ı 8 milyon Euro'dan yurt dışına sattığımız her durumu başarı olarak görüyorum.

Yorum

• benim ilk tercihim alper potuk değil kerim frei olur ama eminim oyuncuyu tanıma bile tanımıyordur hoca ve yönetim
              !

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet,mac bitmeden sahaya daldilar.
                İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet. Mac bitmeden sahaya atladilar. Macin bitmesine 1 dakika kalmisti.

Bu görüntüleri Almanya'da görecegimi hic zannetmiyordum cok sasirdim gercekten..
                Tesekkurler. Ne olacak peki simdi, hukmen maglubiyet gibi mi duruyor?

Yorum

• skype den gomisi beklediğimiz günleri özledim

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tesekkurler. Ne olacak peki simdi, hukmen maglubiyet gibi mi duruyor?
                    Yok,mac yeniden baslayacak.

Ama sahaya sadece 1 kisi girse bile mac hertha lehine tescillenecek.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Nihat Usta'da garson arkadaşım Nevzat Şakar ile bir Yönetici yemek yerken onlardan duymuş.. Alper bitmiş..
                      En son Sefa tarafından düzenlendi; 15.05.2012, 23:50. Sebep: Favori duyumum budur.. Ha bide Jaja Novotel'deymiş.

Yorum

• salih için fb teklif yapmış buca başkanı öyle demiş galiba ntv sporda görmüş arkadaşım, doğru mudur ? bjk de peşindeymiş ama ilk fb ile görüşeceklermiş.

biz neyi bekliyoruz, yaz gelsin sıcaklar çöksün şöyle temmuz sonlarına doğru başlarız heralde transfere ?
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sessizlik İyidir Sonu İyi Olucaksa...
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• arkadaşlar alper potukda hoca neden bu kadar ısrar ediyo? bu adamı nerde oynatıcak? düşünüyorum bu adam merkez ortasaha, colmanı mı kesicek? forvet arkası mı düşünülüyo yoksa??

Yorum

• İmzamda Yazdım.. Hayırlısı .. Gelen Oldukca Ustunu Cizicem...
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                skype den gomisi beklediğimiz günleri özledim
                                İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nihat Usta'da garson arkadaşım Nevzat Şakar ile bir Yönetici yemek yerken onlardan duymuş.. Alper bitmiş..
                                "gomisim o havalara" diye arkadaş espiri yapmıştı gece gece yarılmıştım.....o haberin kaynağıda dumanpub dı....
                                alper bitti...sırada sabri reis var....bizzat reisden duydum
                                !

Yorum

Çalışıyor...
                                X