Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• selcuk inan istatistikleri;

2006-07 manisaspor: 31 mac 3 gol 1 asist
    2007-08 manisaspor: 30 mac 5 gol 4 asist
    2008-09 trabzonspor: 37 mac 3 gol 11 asist
    2009-10 trabzonspor: 42 mac 2 gol 9 asist
    2010-11 trabzonspor: 48 mac 2 gol 16 asist
    2011-12 geyse: 43 mac 13 gol 17 asist

simdi bunlara bakınca alper potuk'a misyon yuklemek ne kadar mantıklı o ayrı bir mevzu ancak istatistikleri yası itibariyle selcuk'tan cok da farklı degil.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Soner Aydoğdu mu Alper mi ?

Ben Soner derim ikisi olursa Allah derim..

Ama şöyle bir şey de var. Alper bence büyük takımı kaldırır Soner biraz muamma gibi..
      soner ile pek adımız anılmıyor ama keşke soner olsa tekniğini beğeniyorum ben ,büyük ihtimal soner şikebahçeyle anlaşacak .

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        CnnTurk'te Hasan Yener konuşuyor.
        Yoo konusmuyor...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burda futbol bilginze az cok saygi gösteriliyor, (lütfen saygisizlik olarak algilamayin),

oynadigimiz bütün Avrupa Kupa maclarini bir daha izleyin, derim size

Dipnot: Trabzon´da oynanan macta Doumbia ayni hareketi yapabilmis mi?
          Nerde yaptiginin Önemi yok.
          Giray Quaresmadan ayni Calimi kac kere yedi sayamiyorum.Sikecilere karsi Bienvenuden bile yedi.Stoper biraz akilli oynar,gereksiz Fauller yapmaz,Topu herzaman Rakibe vermez,hep ayni Calimi yemez.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takımın dengesi nasıl kurulur bilemem ama ben iki stoperi de yabancı kullanırdım

Ne olursa olsun defansın saglam olacak ve topu oyuna iyi sokacak

Dan dun gelişi güzel vurmayacak ; yahu Giray 5 metreye zor top atıyor

Kale sıkıntımız yok ; sag sol bekler de idare eder ama iki stoper de felaket idi

Ne olursa olsun iki stoperi de yabancı ile oynardım
            Bence defans hattı komple değişmeli. 2 Stoper yabancı olsa bekler yerli olmalı ki yerli de pek bek yok. Sol bek yine laf olsun Hasan Ali var sağda o da yok. Bank Asya'dan bir G.Gönül daha çıksa fena olmazdı..

Stoperlerden biri Türk olursa (Giray olmamalı) sağ bek yabancı olabilir. Bunların uyumu da var.. İşimiz çok zor..

Yorum

• Alper'e sallayan arkadaşlar çok izlememişler. Her sene üstüne koyarak oynuyor. Geçen sen şutları çok zayıftı bu sene o konuda ilerleme kattetti. Dripling özelliği Selçuk'dan çok daha iyi. Ayrıca oyunun defansit yönünde Selçuk'dan çok çok daha iyi Henüz 21 yaşında ve de Selçuk'dan tek eksiği tecrübe ile pas becerisi. Bu arada gs-eskişehir maçını izleyenler selçuk'u sahadan nasıl sildiğini unutmasınlar.
              Alper bu takım için çok önemli transfer. Keşke Hamit'i de alıp Hamit-Alper-Colman üçlüsü ile oynasak. Zokora Reis zor maçlarda görev alır.
              Ama 2 çok iyi stoper şart. Gerekirse bir beklerden birini Türk oynatıp 2 yabancı stoper kullanmalıyız. İdela kadrom:
              Fucile____Sol Bamba____Abdennour____Monzon
              _______Hamit_______Alper________Colman_______
              Tunay__________________________________Olcan
              _________________Burak/N'Doye________________ gibi...
              İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence defans hattı komple değişmeli. 2 Stoper yabancı olsa bekler yerli olmalı ki yerli de pek bek yok. Sol bek yine laf olsun Hasan Ali var sağda o da yok. Bank Asya'dan bir G.Gönül daha çıksa fena olmazdı..

Stoperlerden biri Türk olursa (Giray olmamalı) sağ bek yabancı olabilir. Bunların uyumu da var.. İşimiz çok zor..
                serdar kurtuluş fena sayılmaz sağ bek olarak

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takımın dengesi nasıl kurulur bilemem ama ben iki stoperi de yabancı kullanırdım

Ne olursa olsun defansın saglam olacak ve topu oyuna iyi sokacak

Dan dun gelişi güzel vurmayacak ; yahu Giray 5 metreye zor top atıyor

Kale sıkıntımız yok ; sag sol bekler de idare eder ama iki stoper de felaket idi

Ne olursa olsun iki stoperi de yabancı ile oynardım

Gece gece iyi güldüm, allahda seni güldürsün insallah.

Iki tane kaliteli Stoper kesinlikle alinmali.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bence Alperin şu ana kadar ne yaptığı önemli değil, önemli olan Şenol hocanın elinde ne yapacağı. Ben merak ediyorum açıkçası ama pahalı diyenlere de katılmamak elde değil.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burda futbol bilginze az cok saygi gösteriliyor, (lütfen saygisizlik olarak algilamayin),

oynadigimiz bütün Avrupa Kupa maclarini bir daha izleyin, derim size

Dipnot: Trabzon´da oynanan macta Doumbia ayni hareketi yapabilmis mi?
                      Yok esf saygısızlık olarak zaten algılamam algılamadım ama nezaketine tşk ler

Avrupa kupası maçlarını çok iyi izledim hatta son maç sonrası yerimden

çok zor kalktım 2 dk da üst tur gittiği için

Ama şunu sizinle çok uzun tartışabilirim

Giray Trabzonsporun yani iyi bir Trabzonsporun asla 11 oyuncusu olamaz

O zaman bir arkadaşının yazdıgı ve benim de katıldıgım en kötü 2 özelliğini yazayım

Topu oyuna sokma becerisi sıfır , hemen hemen her hava topu faul

Eger 4 5 milyon Euro gibi bonservis bedelleri veriliyorsa bence satmamız iyi olur

Diger mesajımda yazdıgım gibi ben zaten stoper de 2 yabancı oyuncu kullanma

taraftarıyım ...

Şimdi işte gel de Egemeni arama ...

Yorum

• * Sivok'u alır Sivok-Celustka yaparım defansın göbeğini...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Giray Quaresmadan ayni Calimi kac kere yedi sayamiyorum.Sikecilere karsi Bienvenuden bile yedi.Stoper biraz akilli oynar,gereksiz Fauller yapmaz,Topu herzaman Rakibe vermez,hep ayni Calimi yemez.
                          Quaresma fena dalga gecmisti, hatirliyorum..Hele 0-1 kaybettigimiz macta felaket idi...4-5 defa ayni calimi yedi Giray...

Yorum

• ........................................Zokora.... ................................
                            ..........................Colman.................. ..Alper.......................
                            Volkan................................Olcan....... .................ozan ipek
                            ........................................Burak..... ...........................
                            takım atak yediği zaman zokora defansın yardımına girer sıkıntı olmaz ama önemli olan bu sistemde orta saha ve ileride oynayan adamların çok iyi top çevirip gereksiz top kaybı yapmadan gole gitmesidir ama gol atarmsıyız derseniz golsüz maçımız olmaz süper oyun oynarız

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir elin parmaklarini gecmez, yerine saydim.

Bienvenu´den o calimi yerken, Serkan yerini bosaltiyor ve on anda birseyler söylüyor ona...empati kurmayi ögren genc renkdas (birgün sahada onu yerinde sen olursun, bu amatör lig olsada)

Mesela Lille macinda Sow´a adim attirmayana Giray, Sikebahce macinda cok iyi degildi, neden?
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Giray son maçlarda döküldü şampiyonluğa oynamak istiyorsak iki tane kaliteli stoper lazım sağ bek Serkan idare eder sol beke Hasan Ali iyidir..

Yorum

Çalışıyor...
                                X