Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alperin kaç asist,gol yaptığını bilen yok galiba
    Ligde 30 macta 2 gol ve 2 asist yapmis...

Selcuk'u almadan önce Manisa'da oynadigi 30 macta 5 gol ve 4 asist yapmis...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      alperin kaç asist,gol yaptığını bilen yok galiba
      Bu sezon 2 gol 3 asist..

Yorum

• Diame çok övülüyor, bu herif salak mı yahu? O kadar takım istiyorsa ne işi var Kayseri'de?

Yorum

• mustafa giraydan çok iyi bi stoper. topu defanstan iyi de çıkarıyor, asisti bile var, hatta golü de..

Yorum

• Soner Aydoğdu mu Alper mi ?

Ben Soner derim ikisi olursa Allah derim..

Ama şöyle bir şey de var. Alper bence büyük takımı kaldırır Soner biraz muamma gibi..

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok dogru tespit aynen katılıyorum

Her hava topuna çıkışı % 90 faul ve maşallah hakemler de hiç atlamıyor

CSKA maçında yediği bir çalım var ki evlere şenlik ; şahsen Giraya 4 milyon

Euro veren takımı yarın sabah Trabzona çagırırdım

Tamam tamam şimdi Giray hayranları benim futbol bilgimi test edecekler )

Sahsen bende begenmiyorum, ama yerli futbolcularin ates parasi oldugu bir dönemde bizde 4 yildir oynayan bir oyuncuyu elden cikarmak, üstelik Stopere ihtiyac duydugumuz bir dönemde, ne kadar mantikli?
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• tolga
                cerlustka ? eren güngör hasan ali kaldirim
                volkan colman zokora olcan
                ? muhammet demir

b takim icin

serkan giray mustafa yumlu chech
                hamit alper soner aydogdu erman kilic (hursut) sapara vittek

Yorum

• kayseri biseswarı alınca da forum da birçok arkadaş süper transfer demişti diame o kadar iyiyse ne işi var kayseride o da olembe aghaowa gibi olur
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Orhan Balta'yı unuttunuz... Unutmayın.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok dogru tespit aynen katılıyorum

Her hava topuna çıkışı % 90 faul ve maşallah hakemler de hiç atlamıyor

CSKA maçında yediği bir çalım var ki evlere şenlik ; şahsen Giraya 4 milyon

Euro veren takımı yarın sabah Trabzona çagırırdım

Tamam tamam şimdi Giray hayranları benim futbol bilgimi test edecekler )
                      Burda futbol bilginze az cok saygi gösteriliyor, (lütfen saygisizlik olarak algilamayin),

oynadigimiz bütün Avrupa Kupa maclarini bir daha izleyin, derim size

Dipnot: Trabzon´da oynanan macta Doumbia ayni hareketi yapabilmis mi?
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Abdulkadir Ozgen > Sivasspor 900 bin tl

Diame gercekten Kayseri ile anlastiysa mukemmel is yapmis olur...
                        1

Yorum

• CnnTurk'te Hasan Yener konuşuyor. (Erdem Yener'in babası)
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          Bir daha olmayacak.
                          En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 17.05.2012, 01:00.
                          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Alper şu haliyle asla 5 milyon euroluk bir oyuncu değil ama Selçuk gibi aşama kaydederse ileride 10 milyon euroya da çıkabilir...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yabanci kesin ama yerli stoperde lazim bana göre.

Giray hava toplarinda cogunda faulu...topla zaten kötü...arti sacma sapan calimlar yiyior ve pozisyon bilgisi zayif..
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Takımın dengesi nasıl kurulur bilemem ama ben iki stoperi de yabancı kullanırdım

Ne olursa olsun defansın saglam olacak ve topu oyuna iyi sokacak

Dan dun gelişi güzel vurmayacak ; yahu Giray 5 metreye zor top atıyor

Kale sıkıntımız yok ; sag sol bekler de idare eder ama iki stoper de felaket idi

Ne olursa olsun iki stoperi de yabancı ile oynardım

Yorum

Çalışıyor...
                                X