Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapacağımız transferler kesinlikle Taraftarımızın %75 i tarafından tanınmalı ve o %75'lik kısmında yüzde %90 tarafındanda kabul görmelidir. (Zor bir ihtimal, Keşke böyle birşey mümkün olsa) Bu başlık altında bir çok yorum okudum ve çoğu arkadaşta çok güzel, mantıklı şeyler yazmış. Ama ben burda yorum yazanların gördüklerini bizim yönetimin görebileceği konusunda malesef çok endişeliyim. eğer yine "sürpriz hediye paketi" gibi gidip yurt dışından adı şanı bilinmeyen topçular alınacaksa hiç alınmasın. Bu yüzdeli kısmıda bu yüzden yazdım. Türkiyede oynayan iyi oyunculara yönelmeliyiz bence. Bize yurt dışından aldığımız oyuncular yaramıyor. Çünkü Transferde çok beceriksiz bir yönetime sahibiz. Enazından yurt içinden yapacağımız transferlerde aldığımızın oyuncunun ne olduğunu bilir ona göre beklenti içinde oluruz. Kimse bize Türkiyeye yeni hagi getirdik diye Adrian gibi oyuncuları sunamaz. Ayrıca takımdan ilk önce koca sezon yatarak para kazananlar gönderilmeli. Birçok renktaşım gibi benimde onların boş boş durup para kazanması zoruma gidiyor. Not : Tanıdık oyunduk dediysem enaroma,çağlar, servet vs. değil. Allah Korusun : )

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avrupaya gidiyorsa tepki cekmez,gs ye giderse büyük sorun olur.
      10-15 Milyon getirsinler gsye gitsede problem olmaz bence.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avrupaya gidiyorsa tepki cekmez,gs ye giderse büyük sorun olur.
        Bence Avrupaya gitti

Alpere 5 milyon çok deniyor ; açıkcası bende aynı fikirdeyim

Ama Bucadan adı sanı olmayan bir oyuncu için ( Salih denen oyuncu değil başka

oyuncu adını yazmışlardı ) 800.000 Euro vereceklerse Alpere versinler

Deli olmamak mümkün değil ; öyle bir vizyon edindik ki her sene Bucadan

oyuncu alıyoruz ; işin tuhafı hiç de oynatmıyoruz

Hep yazıyorum gene yazacagım ; Trabzonspor kadrosu 33 kişi ve 13 yabancı

Böyle saçmalık olmaz ; 33 oyuncu üstüne 7 oyuncu alsak 40 kişilik kadro

Adama gülerler ; kadro olsun olsun da 26 kişi olsun ; takımdan çok oyuncu

satmamız gerek ; üstelik 13 yabancı ne demek ?

Zokora ve Adriana ve Brezilyalı oyuncuya neredeyse 15 milyon Euro verdik !!!!

Şaka gibi ; hatta şaka ötesi

Yorum

• İlk olarak forsa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sampiyonluk meselesi stres yonetimi meselesi. sen fb'ye karsı galeyana gelir sekilde saldır babam saldır oynarsan, acık olan arkana adamlar sarkar kazanır. su cabuk sinirlenme huyumuzdan vazgecip, azmimizi sadece sakince sahaya versek varya karsımızda kimse duramaz.

o yuzden en iyi transfer gerek taraftar gerekse teknik heyetin stres yonetimini ogrenebilmesi.

arkadaslarım yazmıslar, ben belki ka defa yazdım. iyi yerli kadro sart, altyapıdan gelen yoksa mecbur alacaksınız. alper veya soner, hasan ali (mutlaka alınmalı), servet (bence yedek bile olsa sonucta kullanılacak adam), sivok (hazır kıta, ayakları iyi, kafa desen yan toplarda avantajlı, skor yapmaya da yatkın). ayrıca colman'ın satılması taraftarıyım eger talibi varsa, onun yerine ibb'den holmen super olur. burak gidecekse ki ben cidden istendiğini cok zannetmiyorum, adamlar en az bir donem daha izleyeceklerdir diye dusunuyorum. yine de vittek'e bel baglamak yersiz, iyi bir forvet sart. nokta santraforumuz olursa burak arkada sarkık da cok daha iyi oynar. henrique'nin kotu oldugunu dusunmuyorum ancak eger takımda 11'i zorlamayacak ise kiralayalım super lig'de bir takıma oynasın pişsin orada.

özetle olmaz olmaz transferler savunma ortasına 2 adam, her iki beke as adam, orta saha ortasına transfer, nokta son vurus ustası forvet.

Bu kadar cok transfer dogru olmaz bence. 2 tane saglam ve kaliteli Stoper ile orta sahaya yerli direkt oynayabilecek bir isim lazim. Burak gidersede bir Forvet...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sag acik oynarsa daha faydali olur bence.
            burak bu saatten sonra o egosuyla sağ açık oynarmı sence.? alan ın alda at dediği gollerde alan açığa koşarken o kale arkasına gidiyodu..

Yorum

• Giray inanilmaz Hatalar yapiyor Glo hic öyle hata yapmiyordu.
              Hala pas yapmayi beceremiyor ve Kolay calim yiyor.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zokora ve Adriana ve Brezilyalı oyuncuya neredeyse 15 milyon Euro verdik !!!!

Şaka gibi ; hatta şaka ötesi

Evet cok aci bir durum gercekten...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• alperin kaç asist,gol yaptığını bilen yok galiba
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Burak´in Menejerinin aciklamalari, onun 5 milyonluk maddesinin sadece yurtdisi icin gecerli oldugunu gösteriyor. Yani Gayse´ye gitmesi imkansiz...

Bu arada hic anlamadigim birsey, sözlesmesinde 5 milyonluk bir madde olsada, Burak´in niye 5 milyona gitmesi gerektigi (ha cok karaktersiz davranirsa bu mümkün)???
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Alper - Jaja - Serdar Aziz/Serdar Tasci - Abdennour
                      .

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        alperin kaç asist,gol yaptığını bilen yok galiba
                        2 gol 2 assist

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Giray inanilmaz Hatalar yapiyor Glo hic öyle hata yapmiyordu.
                          Hala pas yapmayi beceremiyor ve Kolay calim yiyor.
                          Çok dogru tespit aynen katılıyorum

Her hava topuna çıkışı % 90 faul ve maşallah hakemler de hiç atlamıyor

CSKA maçında yediği bir çalım var ki evlere şenlik ; şahsen Giraya 4 milyon

Euro veren takımı yarın sabah Trabzona çagırırdım

Tamam tamam şimdi Giray hayranları benim futbol bilgimi test edecekler )

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            -----Zokora----

--Hamit---Colman----

--Affelay--Burak---Olcan--

Ibrahim Affelayi FC Barcelonadan 1 seneligine kiralanabilir aslinda, cok faydasini görürüz
                            affaley turkiyeye hayatta gelmez su durumda
                            https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• herkes alperi selçukla kıyaslıyor ama ben manisadayken selçuğun hücumda etkili olduğunu hatırlıyorum
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                alperin kaç asist,gol yaptığını bilen yok galiba
                                bu sezon toplamda 3 gol 5 asist yapmış .şelçuk geldiği sezon manisada 5 gol 4 asist yapmış.
                                soner aydoğdu ise 4 gol 5 asist .

Yorum

Çalışıyor...
                                X