Yıllar geçsede bitmez bende ki Fatih Sultan Tekke hayranlığı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYöneticiye'' beni atamazsın şeklinde laf söylemek alenen tahriktir. Olayın düşünce açıklamaktan öte bir boyut kazandığı, Önceki yazılarda alenen bellidir.
2-adama şaka olsa bile olm baak git diyorsunuz. bu tahrik değilde ne ?
Yorum
-
İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen benim yazdıklarım doğru demedim nasıl bir bağlantı kurdunuz anlamadım. Ama gözünüzün önünde ''kişilik haklarına saldırı'' oluyor ve siz bana laf söylüyorsunuz.
Futbolculuğunu beğenmeyebilirsiniz lakin kalkıp o adam değil! karaktersizin teki! deme hakkına sahip değilsiniz ki bu benim içinde geçerlidir. Mesela bende Aykut Akgün'ün futbolcuğunu beğenmem eksik yanları vardır bana göre , gider Aykut'un başlığında üslubumu bozmadan gayet düzgünce eleştirimi yapar çıkarım. Ama Aykut adam değil karaktersiz!dir diye iftira atmam zira bu hakkı bana hiçkimse vermedi. Umarım anlabilmişimdir, eğer benim bu şekilde yorumlarım varsa şu yorumunuzu haklı bulurum.
Gayet net anladım sizi. Ama forumda zaman zaman böyle durumlar yaşanıyor. Ben Jackson arkadaşımızın haddini çok aştığını düşünmüyorum..
Ayrıca bu cümlelerin kullanılması tabi ki doğru değil ama diğer rakip oyuncular için de kullanılmasına izin verilmesin. Emre için mesela.. Zor ama..Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
Jackson50 başlığa amacı dışında mesajlar bıraktı...
Başlıktaki diğer üyeleri gerdi...
Eski kaptanımıza hakarete varan boyutta cümleler kullandı...
Forum yöneticilerini tahrik etti...
Hem genel hem de bireysel olarak günlerdir, defalarca uyarıldı... Ve tüm bunların sonucunda sadece 1 hafta ceza aldı...
Beyhude tartışmayın.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-sapıkça,küfür vb bişey olmadıkça beni cezalandıramazsın diyor ve bu doğru bence.
2-adama şaka olsa bile olm baak git diyorsunuz. bu tahrik değilde ne ?Yöneticiye benı atamazsın demek tahriktir
ve gerçekten de latifeydi
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Kaldırın şu cezayı Janckson50 hakzısızlık yapıyorsunuz herkes fikirlerini söylüyebilir beyenen beyenir beyenmeyende cevap vermez böyle bişey olamaz bugünlerde Adaletden bahsediyoruz ama görüyoruzki kendi içimizde bile adalet yok
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGayet net anladım sizi. Ama forumda zaman zaman böyle durumlar yaşanıyor. Ben Jackson arkadaşımızın haddini çok aştığını düşünmüyorum..
Ayrıca bu cümlelerin kullanılması tabi ki doğru değil ama diğer rakip oyuncular için de kullanılmasına izin verilmesin. Emre için mesela.. Zor ama..
Ama burda ki konu Umut'tu, Umut'un bu şekilde bir suçu varsa her türlü sövüp saysınlar ama böyle birşey yaptığını ne gördüm ne de şahit oldum..#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO tahrik değilYöneticiye benı atamazsın demek tahriktir
ve gerçekten de latifeydi
Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJackson50 başlığa amacı dışında mesajlar bıraktı...
Başlıktaki diğer üyeleri gerdi...
Eski kaptanımıza hakarete varan boyutta cümleler kullandı...
Forum yöneticilerini tahrik etti...
Hem genel hem de bireysel olarak günlerdir, defalarca uyarıldı... Ve tüm bunların sonucunda sadece 1 hafta ceza aldı...
Beyhude tartışmayın.
Yorum
-
Bu kim la Umut'a mı laf ediyor? Baaan! Ver, ver cezayı. Hee şöyle 1-2 haftasından aklı başına gelsin.
Bu kim la Jaja'nın şeyindeki kıldan bile garez kapıp yerin dibine sokuyor aferin çocuğa dur bir alıntı yapıp desteklerimiz sunalım.
Volkan'ın da eşi Amarika'lıymış la çok kötü bu batırır takımı karaktersiz tüüüü!!! Tamam, safımız belli hemen alıntı destek1!!!11111!!!!11
Volkan ile Jaja'yı yerin dibine sokanlara alıntı yapıp kızanlara Baaaaan!!! Acıma la oğlum kumanda bizde la korkma ne yaparsak haklıyız. Bu forumun diktatörleriz rahat ol.
Justice?! Wtf?
Yorum
-
İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi verdiğiniz örnek bana doğru gelmedi. Emre Belözoğlu'ndan söz ediyorsanız o ayrı mevzu adam ırkçılık yaptı bunu daha öncede yurt dışında yaptı.
Ama burda ki konu Umut'tu, Umut'un bu şekilde bir suçu varsa her türlü sövüp saysınlar ama böyle birşey yaptığını ne gördüm ne de şahit oldum..Yanlış anlaşılmasın. Sadece bu gibi söylemlere hiç izin verilmesin ya da izinin dozajı iyi ayarlansın diye söyledim.
Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım senin uslubunda çok sert sana niye ceza verilmiyor
Ayrıca senin şu an yaptığın üstünlük sağlama yarışından ibaret. Hiç böyle bir şey yapmana gerek yok. Farkındaysan dakikalardır bütün görüşlerini özgürce yazıyorsun...
İlk defa bir üyeye ceza vermedim. Hangi hallerde ceza verilmesi gerektiğini iyi biliyorum. Hakim olmadığın bir konu hakkında ucu bir yere varmayacak yorumlar yapıyorsun sadece. Verilen ceza konusunda müsterih olabilirsin. Arkadaş defalarca uyarıldı...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum