Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Iliass Bel Hassani ➤ vereinslos seit 01.07.2024 ➤ Offensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 250 Tsd. € ➤ * 16.09.1992 in Rotterdam, Niederlande

Gelecegi cok parlak. Wijnaldum ve Iliias ile birlikte ayni semte büyüdük ve cok samimi arkadasligimiz var. Zamaninda Wijnaldumun bukadar büyük bir futbolcu olabilecegini tahmin etmistik ve bu oglandada ayni isigi görüyorum. Bu sene Hollanda 2. liginde ( Bank asya ) yilin en iyi Genc Yetenek ödülünü aldi. Gelecekte adindan sikca bahsettirecek.

http://www.youtube.com/watch?v=r4zHpZCcd40 1. dakikadan sonra atilan 2 golun sahibi.
    En son Ömer Sak tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 01:08.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu sezon adını hiç duymadım amaçok da takip etmedim

böyle bir yanıp bir sönenler değil 1-2 yıl izleyip oyuncu almalıyız

bu bmn den neden faydalanmıyor yönetim

scout gibi çalışacak (beleş tabi) gönüllü taraftarlarımız var

hem de işten anlayan
      Volkan Şen'i yedekler diye düşünmüştüm ama, hiç takip etmedim bu sene.

O değilse bile Volkan Şen'e bir alternatif olsa iyi olur. Sağ kanatta sadece ona güvenerek yola çıkılmaz bence.

Burak sağa çekilip forvete biri de alınabilir. Ama hocanın ne düşündüğü önemli tabi...

Yorum

• İlk olarak simalyıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nevzat şakarın yakını bi arkadaşım aradı forumdaki mesajlarımızı okumuz ve şu sözleri kaydetmiş:

uşaklar gadromuz yeterli. galede onur. sitoberde giraylan mısdafa. orta sahaya golmanlan zogora. önlerunde edriyın. videk de iyileşiyi.
        gece gece güldürdün renkdaş
        neyse şaka bir yana umarım yararlı bir transfer sezonu geçiririz

Yorum

• burda yasıtlarım daha buyuk abılerım yada benden yasca kucuk kardeslerim futbolcu isimleri ve videolar paylasıyor iyi hos guzelde transferde gorevlı kısıler burayı takıp edıyor mu ki arkadas lar ? gidip futbolcu arastırıp buraya koyuyorsunuz bakıyorumda sanki herkes bir an once bı futbolcu bulup forumda önermeliyim havasında gibi hıc adını duymadıgım cogu kısınınde duymadıgı trabzonsporun da kesınlıkle dusunmedıgı bır suru futbolcuların vıdeolarını paylasıorsunuz
          61

Yorum

• İlk olarak mertacar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gece gece güldürdün renkdaş
            neyse şaka bir yana umarım yararlı bir transfer sezonu geçiririz
            başlık çok sıkıcı geçiyo bu sezon biraz şenlenmesi lazım. aslında bu işin piri duyumculardır. geçen yaz klose konusunda ne sabahlar etmiştik.. % bilmem kaç bitti geyikleri dönüyodu..

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu an en iyi yerli futbolcu Okay Yokuşlu .
              Gidip 5 milyon euro verilecekse , hiç başka oyuncuya bulaşmaya gerek yok .
              Kayseri'de bir Zidane yetişiyor .
              Alper ve okay tr'de alınmasını dilediğim iki topcu

Yorum

• İlk olarak simalyıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başlık çok sıkıcı geçiyo bu sezon biraz şenlenmesi lazım. aslında bu işin piri duyumculardır. geçen yaz klose konusunda ne sabahlar etmiştik.. % bilmem kaç bitti geyikleri dönüyodu..
                geçen sezon yoktum buralarda ama anlatılanlara göre baya eğlenceli geçiyormuş keşke bi canlansa , ama daha erken ya şenlenir
                En son mertacar tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 01:18.

Yorum

• II.Elizabeth aradı.Size cok selamı var.Yarın aramızda sectigimiz 2 BMN temsilcisini 5 cayına bekliyor.Bu arada Fenerbahçe ne ceza alır dedim.

Fenerbahce de kim dedi?
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Az önce Sepp Blater beni de aradı.Bu saatte ne rahatsız ediyorsun diye fırca attım ve telefonu yüzüne kapattım
                    En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 01:23.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Az önce Sepp Blater beni de aradı.Bu saatte ne rahatsız ediyorsun diye fırca attım ve telefonu yüzüne kapattım
                      benide hüseyin emicem aradi bende ona kizdim
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• çok iyi adam ama bıraz pahalı http://www.transfermarkt.com.tr/tr/j...ler_12691.html

Yorum

• platini yemeksepeti.com üzerinden nihat ustadan köfte sipariş etmiş. ama köfte hikayeymiş. sadri başkana iletilmesi gereken çok önemli bi mektup varmış. meğer kuryeyle onu göndericekmiş...

Yorum

• Beni niye kimse aramıyo yaa

Yorum

• İlk olarak owi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beni niye kimse aramıyo yaa
                              Ver numaranı,bu gecenin yüzü suyu hürmetine sana bi güzellik yapıp seni de ben arıcam.

Yorum

• Bu bizim Faty Papy falan vardi. Onu MVV'e yollamistik. Faty'ye ne oldu? Bide MVV'le olan anlasmamiz ne oldu?
                                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

Yükleniyor...
                                X