Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tsl'de transfere deger tek yerli Alper.

Yorum

• Fernandes kesinlikle alınmalı zokora defansif olarak çok iyi bir oyuncu ama bize çift yönlü adam lazım.

Colman-Fernandes yanyana süper olur.

Benim istediğim kadro şu.

Tolga Zengin

Hamit Altıntop Ömer Toprak Serdar Taşçı İsmail Köybaşı

Gustavo Colman Fernandes

Adam Johnson(M.City) Mario Götze(Dortmund) Willian(Schaktar )

Cavani(Napoli)

Bu Kadro iş yapar.Fakat bunun için önemli bir ölçüde transfer bütçesi lazım.
      En son emretrabzon61 tarafından düzenlendi; 08.04.2012, 13:49.

Yorum

• İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fernandes kesinlikle alınmalı zokora defansif olarak çok iyi bir oyuncu ama bize çift yönlü adam lazım.

Tolga Zengin

Gustavo Colman Fernandes

Cavani(Napoli)

Kale,defans orta saha iyi gidiyordun da ileri uç epey uç...

Yorum

• geçen sene bi gökhan süzen modası vardı ona noldu
          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Transfer dosyasını masaya yatıralım bi ara
            Erman'ın mekana çökeriz
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Fernandes 12 milyon euroya alınabilir.Bizde bu para varmı acaba.

Benficadan Sol Bek Emerson ve Gaitan toplamda 20 milyon euroya alınabilir.

32 milyon euroluk transfer bütçesi oluşturmak için adam satmamız lazım.
              gaitani manu istiyor

ayrica benficanin yedek kulübesinden bile zor aliriz birini
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• webo İBB ye gelebiliyorsa adam gibi transfer komitemiz olsa istediğimiz oyuncuyu alırız. bu kadar net...

Yorum

• kimdir bu botinelli
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Fernandes kesinlikle alınmalı zokora defansif olarak çok iyi bir oyuncu ama bize çift yönlü adam lazım.

Tolga Zengin

Gustavo Colman Fernandes

Cavani(Napoli)

bu kadro anca football manager oyununda toplanır Trabzonspor'a.
                    Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                    Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Alper ve Muhammet hem bu yıl hemde gelecek için en önemli transferler gibi görünüyor. Çok kaliteli yabancı stoper ve Burak giderse yabancı santrafor ihtiyacı da çok açık. Bunun dışında Volkan ve Olcan formda oldukları sürece ilk 11 oynamalılar. Ancak bunların formda olmadığı zamanlarda oynayabilecek, formda oldukları zamanda yedek oturtabileceğimiz genç ve kaliteli oyuncular gerek. Pek isim bilmiyorum ama belki bu tip gurbetçiler transfer edilebilir yada genç yabancı transfer edilebilir.

Kadrolarda genelde yer verilmeyen Henrique ve Adrian için gelecek senenin çok farklı olacağını düşünüyorum. Biz bu oyuncularla sezon başında bu sezon belkide Avrupa'nın en kaliteli ve formda takımlarından biri olan Benfica'ya kök söktürdük ki bu daha takımın ilk resmi maçıydı.

Yorum

• Hamit'i buldukta , sağ beke koyuyoruz .

Avrupa'da , Almanya-İtalya hizasından cetvelle bir çizgi indirin , Hamit o çizginin daha doğusunda hangi takıma giderse gitsin , oynayacağı takımın en kilit bölgesinde görev yapar .
                        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.04.2012, 14:07.

Yorum

• yazılanlara bakıyorum umarım bunlar hep kişisel görüştür.
                          tamam iyi niyetlisiniz de fernandese 12 milyonlar falan
                          bizim transfer komitesinden farklılaşın lütfen

Yorum

• stoperi italyadan almak mantıklıca olabilir
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              stoperi italyadan almak mantıklıca olabilir
                              ispanya 2. lig bile iş yapar bizde
                              Transfermarkt'daki isim: LaLiga2 ➤ Puan Durumu ➤ Sonuçlar ➤ Fikstür ➤ Canlı anlatım ➤ Piyasa Değerleri ➤ Kulüpler ➤ Transferler ➤ İstatistikler

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu kadro anca football manager oyununda toplanır Trabzonspor'a.
                                Bende oyunda bu kadroyu kurdum )

25 Milyonu güzel bir şekilde kullansaydık en azından bi tane sağlam oyuncu alırdık.

25 milyona bu kadrodaki defansı kurardık.

Veya cavaniye verirdik 25 milyonu .

Demek istediğim hersene bitane sağlam adam alsan bir kaç yıl sonra bırak şampiyonluğu şampiyonlar liginde çok başarılı olursun.

Ama böyle gidersek şimdiki transfer politikasıyla gidersek bu gidişle başarı hayal olur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X