Tsl'de transfere deger tek yerli Alper.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fernandes kesinlikle alınmalı zokora defansif olarak çok iyi bir oyuncu ama bize çift yönlü adam lazım.
Colman-Fernandes yanyana süper olur.
Benim istediğim kadro şu.
Tolga Zengin
Hamit Altıntop Ömer Toprak Serdar Taşçı İsmail Köybaşı
Gustavo Colman Fernandes
Adam Johnson(M.City) Mario Götze(Dortmund) Willian(Schaktar )
Cavani(Napoli)
Bu Kadro iş yapar.Fakat bunun için önemli bir ölçüde transfer bütçesi lazım.En son emretrabzon61 tarafından düzenlendi; 08.04.2012, 13:49.
Yorum
-
İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFernandes kesinlikle alınmalı zokora defansif olarak çok iyi bir oyuncu ama bize çift yönlü adam lazım.
Tolga Zengin
Gustavo Colman Fernandes
Cavani(Napoli)
Bu Kadro iş yapar.Fakat bunun için önemli bir ölçüde transfer bütçesi lazım.
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer dosyasını masaya yatıralım bi araBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFernandes 12 milyon euroya alınabilir.Bizde bu para varmı acaba.
Benficadan Sol Bek Emerson ve Gaitan toplamda 20 milyon euroya alınabilir.
32 milyon euroluk transfer bütçesi oluşturmak için adam satmamız lazım.
ayrica benficanin yedek kulübesinden bile zor aliriz biriniForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFernandes kesinlikle alınmalı zokora defansif olarak çok iyi bir oyuncu ama bize çift yönlü adam lazım.
Tolga Zengin
Gustavo Colman Fernandes
Cavani(Napoli)
Bu Kadro iş yapar.Fakat bunun için önemli bir ölçüde transfer bütçesi lazım.Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
Yorum
-
Alper ve Muhammet hem bu yıl hemde gelecek için en önemli transferler gibi görünüyor. Çok kaliteli yabancı stoper ve Burak giderse yabancı santrafor ihtiyacı da çok açık. Bunun dışında Volkan ve Olcan formda oldukları sürece ilk 11 oynamalılar. Ancak bunların formda olmadığı zamanlarda oynayabilecek, formda oldukları zamanda yedek oturtabileceğimiz genç ve kaliteli oyuncular gerek. Pek isim bilmiyorum ama belki bu tip gurbetçiler transfer edilebilir yada genç yabancı transfer edilebilir.
Kadrolarda genelde yer verilmeyen Henrique ve Adrian için gelecek senenin çok farklı olacağını düşünüyorum. Biz bu oyuncularla sezon başında bu sezon belkide Avrupa'nın en kaliteli ve formda takımlarından biri olan Benfica'ya kök söktürdük ki bu daha takımın ilk resmi maçıydı.
Yorum
-
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestoperi italyadan almak mantıklıca olabilir
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadro anca football manager oyununda toplanır Trabzonspor'a.)
25 Milyonu güzel bir şekilde kullansaydık en azından bi tane sağlam oyuncu alırdık.
25 milyona bu kadrodaki defansı kurardık.
Veya cavaniye verirdik 25 milyonu .
Demek istediğim hersene bitane sağlam adam alsan bir kaç yıl sonra bırak şampiyonluğu şampiyonlar liginde çok başarılı olursun.
Ama böyle gidersek şimdiki transfer politikasıyla gidersek bu gidişle başarı hayal olur.
Yorum
Yorum