Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynı takımda oynamak isteyen Halil ve Hamit, Galatasaray ile Trabzonspor arasında kararsız kaldı. (Akşam)

Bu Haberin doğruluğu nedir bilemiyecem ama olursada fena olmaz hani
    Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Bu Arada Porto Cristian Rodrigezi Sattı Yerine Düşünülen İsim Süpriz Olarak Nitelendiriliyor
      Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.youtube.com/watch?v=8zsun_jQWPM şu videoda ilk golde üstünden kafa vurulan ve son golde yere yatan adam o değil mi ?
        karşısındaki rakip bu sene şampiyonlar ligi kupasını aldı farkındasınızdır
        Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• Bir ara Gençlerbirliği'nden futbolcu alan ihya olacağını sanıyordu şimdi de Buca trend oldu.Henüz oradan gelip de bir şey oynayan görmedik.

Yorum

• bazı arkadaşlar da sırf adamın rengi kara, saçları örgü, adı da marjinal diye gelmesini istiyor takıma. performansından değil yani...

Yorum

• Emre GÜRAL Bucaspor'un maçlarını izlerken dikkatimi çekmişti. Adrianlara Henriquelere o kadar parayı vereceğine 21 yaşındaki şu çocuğu göremiyorlar demiştim. Transfer döneminde bizim takımla adı anılınca vay be bizimkiler de boş değil izliyorlar demek ki helal olsun derken, Beşiktaş ile anlaştığını okudum az önce. Bu sene ve önümüzdeki senelerde bu çocuğun Türk futboluna nasıl damga vuracağını görecekler. Biz de hala miyadı dolmuş veya adı cismi belli olmayan yabancıların peşinden koşmaya devam edelim.
              Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni fazla birsey yok.Bamba(2 gün icinde aciklanicak diyorlar transferi) cephesi var bir taraf iyi diyor öbür taraf kötü.Hami tartsimasi cikti gs´lidir diye.Emre Güral bjk gitti.Lee dedikodusu var o kadar.
                İlk olarak turko61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiç bir gelişme yok 2 videodan bamba'nın nasıl topçu olduğunu anladık!!! artık gözlerimiz körde oyuncu alabilirizEmre Güral bjk ya trnsfer oldu böyle işte
                Cevablar icin tskler
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• * Bir senedir Mustafa Yumlu'yu izliyorum, herhalde Bamba'ya katlanabilirim, yapabilirim kendime güveniyorum...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Mustafa Yumlu böyle geliştirmeye devam ederse kendini ilerde çok daha fazla izleriz

Yorum

• İlk olarak HUSSAIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emre GÜRAL Bucaspor'un maçlarını izlerken dikkatimi çekmişti. Adrianlara Henriquelere o kadar parayı vereceğine 21 yaşındaki şu çocuğu göremiyorlar demiştim. Transfer döneminde bizim takımla adı anılınca vay be bizimkiler de boş değil izliyorlar demek ki helal olsun derken, Beşiktaş ile anlaştığını okudum az önce. Bu sene ve önümüzdeki senelerde bu çocuğun Türk futboluna nasıl damga vuracağını görecekler. Biz de hala miyadı dolmuş veya adı cismi belli olmayan yabancıların peşinden koşmaya devam edelim.
                      Sana katılıyorum

Yorum

• http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=730790 Galatasaray a2'sinin beyni 1992 doğumlu

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=747507 Kartalspor'un a2 şampiyonu olan kadrosunda bulunan oyuncu ve bir sürü Bank Asya maçı var süper ligten de teklifler alıyor 1993 doğumlu mevkisi stoper

Bizzat kendim izledim bu oyuncuları.

Bu 2 ismi takip edin.

Yorum

• Bamba konusunda kötü oyuncu veya aradığımız adam değil yorumlarına katılmıyorum. Bamba, net olarak konuşmak gerekirse elimizdekilerden kesinlikle iyi, en az Glowacki kadar kaliteli ve Avrupa'nın önde gelen takımlarında oynayabilecek kadar yetenekli bir oyuncudur. Fakat genelde yapılan hatalar ışığında bakılırsa asla bir tek adam veya kurtarıcı değildir. Leicester forumlarından da anladığımız gibi adamın yanına en onun kadar veya ondan daha iyi bir başka partner lazım. Klasik bir takım oyuncusudur. Kolay kolay sakatlanmaz. Partneri ile uyum sağladığında son derece yararlı olacaktır.

Oynadığı lig itibarıyla bakıldığında da kıyas yapmak pekte doğru olmaz. Zamanında bize gelmiş ve GS'yi 4 golle yendiğimiz maçta oynayan, hatta MAY'ın YamYam benzetmesi yapıp sonradan kıvırdığı Kevin CAMPBELL'da Championship'ten gelmişti. Oynadığı lig itibarıyla bu adam iyi değil diye yaftalamak doğru değil. Dünyanın pek çok takımında ikinci, hatta düşmüş takımlardan alınan milli oyuncular bulunmakta ve Milli Takımını İstanbul eziklerine peşkeş çekme zihniyeti sadece bizim ülkemize has bir özellik olarak görülmektedir.

Sonuç olarak Bamba iyi bir stoperdir. Sağlamdır, serttir. Fakat transfer mantığımızdan da anlaşılacağı üzere yanına iyi bir partner gerekmekte ve alınma niyeti bulunmaktadır. Mathijsen veya Abdennour bu amaca hizmet edebilecek kalitede, Bamba'nın açığını kapatabilecek yetenektedir.

Yorum

• Tamam Bamba'ı beğenmeyen arkadaşlar bir kere yazdığınızda anlıyoruz.Aynı mesajı durup durup niye yazıyorsunuz ki ?
                            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Arada Porto Cristian Rodrigezi Sattı Yerine Düşünülen İsim Süpriz Olarak Nitelendiriliyor
                              Gustavo ......

Yorum

• bamba konusunda en rahat insanlardan biriyim çünkü cuk oturacağına eminim.bacakları çok uzun ilk müdaheleleri başarılı,hızıda fena sayılmaz.bunu videolardan değil afrika kupasında takip ettiğim kadarıyla söylüyorum.taraftarın sevgilisi olacak.bunu görücez hep birlikte.
                                TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

Yükleniyor...
                                X