Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bassınlar parayı Hamit'i alsınlar başka topçu gerekmez, adam bu lige fazlasıyla yeter
    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mustafa Pektemekten iyimi degilmi orasini bilemem ama ben yillardir Tayfunun yanlis yerde oynatildigini düsünüyorum. Icimden bir ses bu adamin aslinda forvet oldugunu söylüyor.
      Bence de yanlış yerde oynatılıyor. Tayfun ancak halı sahada oynayabilir.
      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Celustka Inter'e gol atti !

Nasil Burak 33 atti diyorsaniz, o da Inter'e gol atti bugüne bugün! Boru degil bu Inter...

Beni Kälte arkasinda 3 sira asagiya indirmesi sevincten yeter..

Messi'den degerli benim icin Celu..

Yorum

• kimin gidip kimin kalması gerektiğini elimizdeki transfere ayıracağımız paraya bağlı.200 milyon doların varsa takımın hepsini sat baştan kur yok yine 3-5 miyon dolarlık adam alcaksak hiç takımı değiştirmeyelim.giden aynı gelen aynı olur. paramız kadar konuşalım.

Yorum

• muhtemel transferler:alper,sivok,servet ve burak giderse yabancı bir forvet..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugüne kadar hep böyle geldi. 16'ya 15, 16'ya 16, 17'ye 16, 17'ye 17 vs...

Hep mi tesadüf? Böylede devam edecek.
              Onlar öyle şampiyon olsun.. Biz iyi futbol oynayarak nasıl şampiyon olunur geçen sene gösterdik yine göstereceğiz..
              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Ligde oynanan son 10 maçı baza alırsak hücumdaki en formda oyuncu Volkan Şen'di ne Olcan ne Burak.

Yorum

• Burak kalirsa sag acik oynamli bence.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ligde oynanan son 10 maçı baza alırsak hücumdaki en formda oyuncu Volkan Şen'di ne Olcan ne Burak.
                    iyi bir kamp dönemi geçirip yararlı olmasını çok istiyorum ama sanki şenol hocayla uyuşamadı bu uyum olursa çok işe yarar .

Yorum

Celustka henüz 22 yasinda, daha gelisim sürecinde. Daha cok tecrübesiz. Bu tür Transferler cok önemli bence. Porto'da sürekli bu tür isimleri bulup oynatip parlatip satiyor. Biz sabretmeyi bilmiyoruz. Oturmus bir takimda Celustka cok is yapardi. Selcuk'lu Umut'lu Egemen'li kadroda.
                      Dediğin gibi önce takımı oturtman lazım. Porto vs rastgele oyuncuların direk oynatmıyor. Belli başlı oyuncuları var bu adamların ve de bu oyuncuları kolay kolay vermiyorlar. Bu yüzden takımda da bir sistem oluşuyor. Yeni gelenler orada ki sistemi görüyor buna ayak uydurmaya çalışıyor beceremese bile diğer oyuncularının kalitesi onun eksikliğini kapatıyor. Kendini güvende hisseden oyuncu kendini daha iyi gösteriyor ve kısa zamanda parlıyor. Bizim daha oluşmuş sistemimiz yok. Celustka gelince ondan üst düzey performans bekliyoruz çünkü diğer oyuncularımız yeterli değil. Bunun için sabredemiyor taraftar ve haklılarda. Önce gerekli mevkiler dolsun. Takım oyunu gerçek manasıyla oynansın o zaman başlarız gençleri dahil etmeye. Millet şimdi sövmeye başlıyor niye Eren i aldık adam madem oynamıyor. Çünkü sistem yok. Tecrübelilerle oturtulur sistem bu yüzden oynamıyor. Şu an takımad sistem yok. Maçlarımızdan gram zevk almıyorum. Ara sıra güzel oluyor tabi ki Ama Psv nin maçlarını izlerken daha çok zevk alıyorum cidden. Adamlar harika yardımlaşıyor. Wijnaldum karınca gibi her yerde çalışıyor adam. Birde şöyle bir şey var adamların hepsi teknik. Hepsi topu Zokora gibi sürüyor Olcan gibi sürüyor. 1 metre yakınındaki adamla paslaşıp 4-5 oyuncu ekarte ediyorlar. Ben bunu seviyorum işte. Böyle oynayan takımlar kazanıyor. Bunu becerebilen oyuncularla oynarsak taktiksiz bile maç kazanırız. İşte bu sistemi oluşturacak adamları almalıyız önce. Aimar gibi Jaja gibi
                      İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                      bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• eğer yönetim; alper,veysel,muhammet,hasanali,aykut,bucalılar için gözünü karartma cesaretini gösterse
                        bende volkan şen in takasta kullanılmasından yanayım
                        henrique,zokora,colman haricindeki yabancılar trabzona katkı sağlayamadılar
                        satabildiğini satarsın,geri kalanı takasta kullanırsın
                        mesala
                        Sapara+para=muhammet
                        cech+para=hasan ali
                        alanzinho+barış özbek+celutska+para=alper,veysel,diego
                        vitek+sercan kaya+para;=aykut akgün ve yasin öztekin

+paralar olsun maksimum 12 milyon avro olsun,biz zate bu takaslık futbolculara kelle başı en az bir milyon avro kontrat bedeli veriyoruz zate,he diyeceksiniz ee gelenlere de vermiyecekmiyiz?
                        tabi verecez ama futbolcu alacaz,okeye yancı almıyacaz
                        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• volkan ve alanzinho seneye de 11 oyuncusu olarak devam ederlerse bu takımdan bir cacık olmaz.volkan burak ve alanzinho'nun seneye ilk 11'de olmaması lazım.. burak gidecek olursa volkan ve alanzinho yedek olmalı ya da yollanmalılar...

Yorum

Burak kalirsa sag acik oynamli bence.
                            4-4-2 daha iyi olmaz mı renkdaş ? burak-muhammet ikilisi çok can yakar kanatlardada olcan ve volkan

Yorum

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapma abi.. Mustafa Pektemek şu anda Fatih Tekke'den sonra gelmiş en iyi yerli forvettir. Muhammet Demir ve Burak'tan her yönüyle daha iyi bir golcüdür..
                              burak yılmaz mustafa pektemek ten daha iyi golcüdür muhammet demir tam bir fatih tekke adam
                              şeytana uymuyorum sadece aynı fikirdeyiz .)

Yorum

• yok mu son dakkika haberi...duyum....bomba.....yada msn görüşmesi...dumanpub nerede....nerede o eski transfer sezonları
                                !

Yorum

Yükleniyor...
                                X