Bassınlar parayı Hamit'i alsınlar başka topçu gerekmez, adam bu lige fazlasıyla yeter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Pektemekten iyimi degilmi orasini bilemem ama ben yillardir Tayfunun yanlis yerde oynatildigini düsünüyorum. Icimden bir ses bu adamin aslinda forvet oldugunu söylüyor.Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
kimin gidip kimin kalması gerektiğini elimizdeki transfere ayıracağımız paraya bağlı.200 milyon doların varsa takımın hepsini sat baştan kur yok yine 3-5 miyon dolarlık adam alcaksak hiç takımı değiştirmeyelim.giden aynı gelen aynı olur. paramız kadar konuşalım.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugüne kadar hep böyle geldi. 16'ya 15, 16'ya 16, 17'ye 16, 17'ye 17 vs...
Hep mi tesadüf? Böylede devam edecek.Onlar öyle şampiyon olsun.. Biz iyi futbol oynayarak nasıl şampiyon olunur geçen sene gösterdik yine göstereceğiz..
Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
Burak kalirsa sag acik oynamli bence.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde oynanan son 10 maçı baza alırsak hücumdaki en formda oyuncu Volkan Şen'di ne Olcan ne Burak.ama sanki şenol hocayla uyuşamadı bu uyum olursa çok işe yarar .
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelustka henüz 22 yasinda, daha gelisim sürecinde. Daha cok tecrübesiz. Bu tür Transferler cok önemli bence. Porto'da sürekli bu tür isimleri bulup oynatip parlatip satiyor. Biz sabretmeyi bilmiyoruz. Oturmus bir takimda Celustka cok is yapardi. Selcuk'lu Umut'lu Egemen'li kadroda.Ama Psv nin maçlarını izlerken daha çok zevk alıyorum cidden. Adamlar harika yardımlaşıyor. Wijnaldum karınca gibi her yerde çalışıyor adam. Birde şöyle bir şey var adamların hepsi teknik. Hepsi topu Zokora gibi sürüyor Olcan gibi sürüyor. 1 metre yakınındaki adamla paslaşıp 4-5 oyuncu ekarte ediyorlar. Ben bunu seviyorum işte. Böyle oynayan takımlar kazanıyor. Bunu becerebilen oyuncularla oynarsak taktiksiz bile maç kazanırız. İşte bu sistemi oluşturacak adamları almalıyız önce. Aimar gibi Jaja gibi
İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
eğer yönetim; alper,veysel,muhammet,hasanali,aykut,bucalılar için gözünü karartma cesaretini gösterse
bende volkan şen in takasta kullanılmasından yanayım
henrique,zokora,colman haricindeki yabancılar trabzona katkı sağlayamadılar
satabildiğini satarsın,geri kalanı takasta kullanırsın
mesala
Sapara+para=muhammet
cech+para=hasan ali
alanzinho+barış özbek+celutska+para=alper,veysel,diego
vitek+sercan kaya+para;=aykut akgün ve yasin öztekin
+paralar olsun maksimum 12 milyon avro olsun,biz zate bu takaslık futbolculara kelle başı en az bir milyon avro kontrat bedeli veriyoruz zate,he diyeceksiniz ee gelenlere de vermiyecekmiyiz?
tabi verecez ama futbolcu alacaz,okeye yancı almıyacaz
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak kalirsa sag acik oynamli bence.
Yorum
-
İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma abi..Mustafa Pektemek şu anda Fatih Tekke'den sonra gelmiş en iyi yerli forvettir. Muhammet Demir ve Burak'tan her yönüyle daha iyi bir golcüdür..
şeytana uymuyorum sadece aynı fikirdeyiz .)
Yorum
Yorum