Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç dışarıya bakmadan önce Muhammet Demir ve Alper Potuk transferlerini bitirmeye bakalım. Bu iki transfer tarihi önem taşıyor bence.

Yorum

• Biz burada yazıp çiziyoruz ama ben Forvet arkasına transfer yapılacağını zannetmiyorum elimizde Alanzinho ve Adrian varken. Sapara'yı saymıyorum o muhakkak Antep ile olası transfer görüşmelerinde kullanılır yada satılır.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç dışarıya bakmadan önce Muhammet Demir ve Alper Potuk transferlerini bitirmeye bakalım. Bu iki transfer tarihi önem taşıyor bence.
        +serdar aziz, ozan ipek
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz burada yazıp çiziyoruz ama ben Forvet arkasına transfer yapılacağını zannetmiyorum elimizde Alanzinho ve Adrian varken. Sapara'yı saymıyorum o muhakkak Antep ile olası transfer görüşmelerinde kullanılır yada satılır.
          Sapara'nın dönüp bizim takımla devam edeceği haberleri yer almıştı.
          İşler sonuçlanmadan artık hiçbir habere inanmak istemiyorum. Ara transfer döneminde neredeyse 15 kişiyle kulübün adı geçti kesin deniliyordu alınan sadece Olcan ve Jebrin'di. Ayriyeten takımdan gönderilecek oyuncu haberleride cabası. Şimdide başladılar ufak ufak haber yapmaya onlara kalsa ara Transferde okadar kişiyi alacağımız gibi Burak'ıda satacaktık. Tolga'yı Real istiyordu vs vs Atletico'ya Fullham'a satılan Burak şimdi Gs ile anlaşmaya vardı Real ile prensipte anlaşan Tolga şimdi Bremen ve Wolfsburg ile anlaşıyor. Bazen sinirlerini bozuyor insanın bu haberler.
          En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 13.04.2012, 20:07.
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• tolga kesinlikle min. 5m euroya gönderilmeli. onur rahatlıkla bir seneyi çıkarır, zeki de yedeği olur. 5 tane a takıma topçu almalıyız.

brozekler, glowacki, volkan, burak (min. 5m euro), henrique, zokora gönderilsin.

onur(zeki)
            celutska(serkan) giray(yumlu) dany(m.akça) cech(ferhat)
            y.incedemir(kıvanç) colman(torrick)
            amrabat(halil) doka (alanzinho) olcan(grosicki-hurşut)
            shelton (cenk-vittek)

manisa: y.incedemir
            antalya: emrah
            ordu: irfan
            mersin: nduka
            karabük: shelton
            kayseri: amrabat, sefa, h.ali
            gaziantep: dany, cenk, muhammet
            gençlerbirliği: hurşut, soner, yasin
            bursa: serdar
            sivas: m.akça, ziya, grosicki, kıvanç
            ibb: doka, taner

TLiginden alınabilecek ooyuncular malumunuz şenol güneş transfer konusunda başarıszı olduğu için gözümüzün önünden topçu almak en sağlıklısı

ne olursa olsun, ibbli doka alınmalı. 5 sene ortasahada sıkıntı yaşamayız. 11 yabancı var, 4ü yedek kalacak şekilde oynanırsa yukarıdaki kadronnun çok başarılı olacağı inancındayım.
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tolga kesinlikle min. 5m euroya gönderilmeli. onur rahatlıkla bir seneyi çıkarır, zeki de yedeği olur. 5 tane a takıma topçu almalıyız.

brozekler, glowacki, volkan, burak (min. 5m euro), henrique, zokora gönderilsin.

onur(zeki)
              celutska(serkan) giray(yumlu) dany(m.akça) cech(ferhat)
              y.incedemir(kıvanç) colman(torrick)
              amrabat(halil) doka (alanzinho) olcan(grosicki-hurşut)
              shelton (cenk-vittek)

manisa: y.incedemir
              antalya: emrah
              ordu: irfan
              mersin: nduka
              karabük: shelton
              kayseri: amrabat, sefa, h.ali
              gaziantep: dany, cenk, muhammet
              gençlerbirliği: hurşut, soner, yasin
              bursa: serdar
              sivas: m.akça, ziya, grosicki, kıvanç
              ibb: doka, taner

TLiginden alınabilecek ooyuncular malumunuz şenol güneş transfer konusunda başarıszı olduğu için gözümüzün önünden topçu almak en sağlıklısı

ne olursa olsun, ibbli doka alınmalı. 5 sene ortasahada sıkıntı yaşamayız. 11 yabancı var, 4ü yedek kalacak şekilde oynanırsa yukarıdaki kadronnun çok başarılı olacağı inancındayım.
              TFF'nin yabancı sınırlaması getireceğini söylüyorlar. Birde Avrupa'dan men edilme konusu var. O nedenle temkinli olup eldeki işe yaramaz yabancıları çıkarıp Türk ve sağlam oyunculara yönelmek en doğrusu olur. Ayrıca Tolga'nın neden gönderilmesi gerekiyor? Geridekine güvenip eldekini acele bir şekilde çıkarmak doğru değil. Şenol hoca önümüzdeki sezon hem Tolga'yı hem Onur'u oynatacağını söylemişti eğer birinden birinin gitmesi söz konusu olsaydı bunu söylemezdi sanırım.
              En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 13.04.2012, 20:16.
              #7 Óscar René Cardozo Marin
              #28 Abdul Majeed Waris
              #8 Mehmet Ekici
              #11 Kévin Constant

Yorum

• Tolga nin avrupaya gitmesine siddetle karsiyim.

Onur tolga nin yerini tam anlamiyla dolduramaz.

Tolga Trabzonsporda kalip ismini efsaneler arasina yazdirmalidir,avrupada hickimse tolganin kiymetini bilemez,bilmeyecektir.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Onur Tolganin yerini dolduramaz mi ? Onur acik ara Türkiyenin en iyi Kalecisidir
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Tff Yabancı Sınırlaması Getirirse Sahet O Zaman Piyasada Yerli Kalmayacak Elimizi O Kadar Çabuk Tutmalıyız..
                    Twitter : @EY61_
                    Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onur Tolganin yerini dolduramaz mi ? Onur acik ara Türkiyenin en iyi Kalecisidir
                      Öyle olmus olsa bile tolga kalmali,büyük takimin 2 büyük kalecisi olmali.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Öyle olmus olsa bile tolga kalmali,büyük takimin 2 büyük kalecisi olmali.
                        Kalsin ozaman bisey demedik ama Onur Tolganin yerini dolduramaz demek yanlis bana göre.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kalsin ozaman bisey demedik ama Onur Tolganin yerini dolduramaz demek yanlis bana göre.
                          Onur tolga nin yan toplardaki basarisindan uzak,iyi oynadigi zamanlarda da böyleydi o acidan tolganin eksikligi mutlaka hissedilir.

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muhammed pazar günü EREĞLİ'de amcasının düğününe katılacak.Bakalım gelimelerde neler varmış göreceğiz.
                            Emin abi selam söyle o zaman amcasına.Ben tanıyorum olsam bende orda olurdum
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur tolga nin yan toplardaki basarisindan uzak,iyi oynadigi zamanlarda da böyleydi o acidan tolganin eksikligi mutlaka hissedilir.
                              Onurda Tolga gibi Topu öne sektirmiyor ama ....

Yorum

• Elimizi Cabuk Tutup Alper,Ozan,Muhammet,Serdar Aziz,Soner,Yasin En Azından 4'ünü Alabiliriz..
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

Çalışıyor...
                                X