Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç şaşırtmadın beni
    son yazdığım şakaydı ama

Yorum

• umut,engin,selçuk,egemen,jaja,teofilo,ceyhun,yatta ra,cale
      önceki sezon başı bunlar vardı ve en azından engin,egemen,ceyhun satılmayabilirdi

Yorum

• İlk olarak outoftime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        umut,engin,selçuk,egemen,jaja,teofilo,ceyhun,yatta ra,cale
        önceki sezon başı bunlar vardı ve en azından engin,egemen,ceyhun satılmayabilirdi

En azından Egemen satılmamalıydı.
        9 # Osvaldo'

Yorum

• @gabrielomar
          Burak ın yaptıklarını gözardı eden kim ? Ben avrupada bişey yapamayız diyorum. Hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Takımdaki herkesi yok sayarmış gibi söyledin ama Burak ın attığı gollerde Burak a atılan pasların mükemmelliğini görmezden gelme. 35 gol attıysa 70 tane kaçırdı. Fazla değilmi _? Bjk maçında Burak kırmızı kart yedikten sonra takımda bir zorlanma gördün mü ? Burak varkende 10 kişi oynuyorduk yokken de anlatabildim mi ? Enerjisini gol vuruşuna saklasın demişsin. Ben enerjisini saklayacak diye defansa bir gram yardım etmeyen adam yerine Fatih Tekke gibi oynayan birini alırdım. Böyle oyuncular Adrian a verdiğimiz fiyata çok rahat alınabiliyor. Burak 5 milyona giderse eyvah diyerek kafanı taşlara vurma ? Rodrigo Palacio lar Diego Capel ler 3 milyon euro ya alınabiliyor. Biz transfer yapmayı bilmiyoruz bu yüzden böyle düşünüyorsun. Elindeki yle yetinmeyi bilmek güzel bir şey ama ufkunuz açılsın biraz. Burak ı sırf bu yüzden savunma daha iyileri yapılabilir. Bunu görün artık dünyada oynanan futbolu izleyin bizim ki neredeyse hiçbir şey. Bunun dememle aaaaa sen nasıl öyle dersin, biz mi hiç birşeyiz, ben bu takıma ölürüm o zaman, çünkü İnter i yendi bu hiçbir şey dediğin takım diyip sahte kahramanlık taslayan biri çıkmasın
          İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
          bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• Ceyhun nedir Ceyhun Aykutdan bile kötü bana göre.2 Sene sonra Anadolu Turu baslar onun icin.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              _________________onur________________

___serkan____giray_____egemen_____cale

______________selçuk___colman

_______burak_______jaja______umut(engin)

___________________teo

sorun sistemde değil, geçen senede bu sistemle oynuyorduk ve ortalığı dağıtıyorduk. sorun ''kalitede''...

bu sene 4-2-3-1 ile mi oynadık bunada bin şahit lazım... soruyorum bu sene oynadığımız şey ne oluyordu ? lig bitti hanginiz ilk 11 i şuraya tıkır tıkır yazabiliyor ?

yazamazsınız çünkü sene boyunca başıboş bir şekilde top oynadı takım. kimin nerde oynadığı belli değildi, celuyu bir kalede görmedik her hafta mevkisi değişiyordu, henri bir solda bir sağda, halil de öyle... adrian zaten ne olduğu belli olmayan bir oyuncu lig bitti bu adamın nerde oynadığını hala çözebilmiş değilim. zokora reyiz iyi hoş ama anlayamıyorum neden bu kadar defansa gömülüyor ? o potansiyel var kendisinde, melo gibi goller atabilir ama sezonu kaleye 5 şut çekmeden tamamladı... colman garibim ortada kaldı tek başına gerisi ilerisi bitik takım, o da uydu takıma...

sorun 4-2-3-1 de değildi, biz bu sene ''burak sistemi'' icat ettik, sezon boyunca o sistemle idare ettik. umarım şenol hoca geçen seneki gibi bir takım yaratır, ona güveniyorum. yok gidip erman ı yiğit i turgay ı felan aldırırsa yapacak birşey yok, karadenizin serin sularına bırakalım kendimizi...
              burak ve umut kanat oyuncuları değildi zaten forvet oyuncuları gibiydi keza jaja da öyle o şuan ki kadroda olcan ve volkan çizgi oyuncuları adrian ve alanzinho ise jaja ile alakası olmayan isimler .

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @gabrielomar
                Burak ın yaptıklarını gözardı eden kim ? Ben avrupada bişey yapamayız diyorum. Hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Takımdaki herkesi yok sayarmış gibi söyledin ama Burak ın attığı gollerde Burak a atılan pasların mükemmelliğini görmezden gelme. 35 gol attıysa 70 tane kaçırdı. Fazla değilmi _? Bjk maçında Burak kırmızı kart yedikten sonra takımda bir zorlanma gördün mü ? Burak varkende 10 kişi oynuyorduk yokken de anlatabildim mi ? Enerjisini gol vuruşuna saklasın demişsin. Ben enerjisini saklayacak diye defansa bir gram yardım etmeyen adam yerine Fatih Tekke gibi oynayan birini alırdım. Böyle oyuncular Adrian a verdiğimiz fiyata çok rahat alınabiliyor. Burak 5 milyona giderse eyvah diyerek kafanı taşlara vurma ? Rodrigo Palacio lar Diego Capel ler 3 milyon euro ya alınabiliyor. Biz transfer yapmayı bilmiyoruz bu yüzden böyle düşünüyorsun. Elindeki yle yetinmeyi bilmek güzel bir şey ama ufkunuz açılsın biraz. Burak ı sırf bu yüzden savunma daha iyileri yapılabilir. Bunu görün artık dünyada oynanan futbolu izleyin bizim ki neredeyse hiçbir şey. Bunun dememle aaaaa sen nasıl öyle dersin, biz mi hiç birşeyiz, ben bu takıma ölürüm o zaman, çünkü İnter i yendi bu hiçbir şey dediğin takım diyip sahte kahramanlık taslayan biri çıkmasın

Bence umutla karıştırıyorsun.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  volkan şen bu takımın oyuncusu kesinlikle değil adamın hiçbir olumlu hareketi yok... oyun mantalitesi değişik bize uymuyor(sıfıra in orta yap)
                  Bu yorumu(!) yaşının verdiği tecrübesizliğe bağlıyorum kardeşim

Yorum

• Şu transferin biraz daha canlanması lazım .. 75 üyeyle hiç çekilmiyor bu başlık . Gecenin 2sinde olacak şöyle 300-400 kişi o zaman ne duyumlar-donlar bikiniler havada uçuşurdu aheeyyy
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Burada Goruslerine Saygılı Oldugum Çok Kişi Var Ama Burak Satılsın Demek ABES OLur
                      Twitter : @EY61_
                      Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yorumu(!) yaşının verdiği tecrübesizliğe bağlıyorum kardeşim
                        peki senin volkan hakkındaki düşüncelerin nedir?? bence volkan bu takıma hiçbir zaman katkı sağlayamayacak...

Yorum

• Santraforun Buraksa Volkandan bisey bekleyemezsin.Vittekle iyi anlasir Volkan.Orta yapsa Burak Zaten Kafayi vuramaz.
                          Kadromuz 4-4-2 icin Idealdi bu Sezon.ortada colman zokora , sagda volkan solda olcan,ilerde burak ve halil/Henrique.
                          Ama yok illa alan veya adrian olacak.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Umut Bulut Gs Giderse Şaşırmayın...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ndoye bitmiş
                              kaynak: kanal a
                              wikipedia da bizim takımda görünüyor . wikipedia resmi bir kaynak sonuçta.

trabzonspor da bu transferi bitirmiş.

Yorum

• türkiyede iyi yabancılar var ve bunları değerlendirmek lazım
                                gosso
                                nobre(türk)
                                cernat

Yorum

Çalışıyor...
                                X