Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sivok kaliteli stoperdir bjk ekonomik açıdan kötü olduğu için gönderiyor bedava olaması çok iyi 1.7 verilmesi birazda bedava oyuncularda normal fiyattır süper transfer.

Yorum

• Eldeki stoperlerden iyidir ve 1 tane daha kaliteli stoper almamız lazım.Giray ve Mustafa ile olacak iş değil defans.

Yorum

• Vay be.. Sivok gelsin de menejeri Mithat Halis olsun, ben raziyim.
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bana göre de bjk'nin elindeki en iyi stoper Sivok .
          Sivok gelirse Giray , Mustafa , Celustka ve 1461'den getirilirse Abdullah yeterli bir stoper kadrosu .

Diğer taraftan , Halisspor olduk çıktık .

Muhtemelen , yollanacaklar listesinde de bu adamın en az 2 futbolcusu olacak . Adamı sabit maaşa bağlasak daha iyi .
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.04.2012, 18:07.

Yorum

• Sivok'un attığı kafa golleri yeter. Beşiktaş'ı kaç kere ipten aldı öyle. Fernandes iyi kullanıyor ama kafa vurmayı bilen adam olması şart. Sivok olursa sevinirim.
            Més Que Un Club

Yorum

• Sivok yeterki gelsin arkadaslar. Bence yerinde transfer

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sivok ayrıca golcü özelliği olan bi stoper, Giray'la birlikte duran toplarda çok etkili oluruz yaşı 28 bjkliler gitmesini hiç istemiyor, İstanbul atığı değil yani.
                Duran toplarda etkili de onlara o ortayı kim yapacak ön direği geçemiyor bizim kornerciler ortacılar..

Yorum

• Bjk'nin ekonomik sıkıntısından elimizden geldiğince yararlanmalıyız etik metik demeden ellerindeki kaliteli adamları alalım, bjklilerin dediğine göre Sivok'a 1,2 milyon önermişler Sivok 1,7 milyon euro istemiş bu yüzden yollar ayrılacakmış.

Para sıkıntımızın olduğunu düşünmüyorum gelecek sezona az para harcayarak bomba gibi girebiliriz.

Sapara Antep'te küçük takımların büyük topçusu olduğunu gösterdi, Antep bu denli yarar sağladığı adamı bırakmak istemez, önce Muhhamet karşılığında zorlamalıyız olmadı Cenk, akıllı olursak güzel bi transfer sezonu geçiririz.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• O rakamda imza parası olayı varsa ve diğer yıllarda çok daha düşük bir ücretle anlaşıldıysa hoş görülebilir ama ben o kadar uçurum olacağını sanmıyorum. Öyle olsa Barış Özbek'in sonraki yıllarda alacağı ücrette de büyük indirimler olurdu...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• sivokla beraber fernandeste alınacaksa süper ama tek sivok biraz yavan olacak bu adamları beslicek bi eleman lazım adrianla olmaz bu iş

Yorum

• Sivok iyidir , iyi .
                        Hem yaş sorunu yok bir kere .
                        Ligi de tanıyor .
                        Ayrıca ayaklarını iyi kullanan bir stoper .
                        Yanına bir de Serdar Aziz'i alsak müthiş bir rekabet olur savunmada .
                        Umarım doğrudur Sivok haberi .

Yorum

• Başkan istifa

merhabalar aranıza yeni katılmaktan mutluyum.Transfer haberlerini okuduktan sonra bence derhal Sayın Sadri Şener'in istifa edip kısa sürede seçim yapılıp yeni yönetimin gelmesi vede transferide yeni yönetime bırakılması gereklidir.Şimdiki trasferlerin hiçbiri takımımıza gerekli katkıyı yaptığına inanmıyorum(halil ve olcan hariç)tabiki 3 temmuzdan buyana yaptığı açıklamaları biliyorsunuz.Dik duruş sergileyememiştir.Siyaset trabzonsporumuzu geçmiştir.Kısa zamanda bunlardan kurtulmamız gerektiğine inanıyorum.Sizce haksızmıyım?

Yorum

• Fernandes işi olmaz arkadaşlar o kadarda değil.)

10-15 milyon eurolardan bahsediliyor.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Maalesef durum öyle, Sivok-Giray ikilisi uyumlu olmaz, Sivok-Mustafa bir nebze olur ama bana sorarsanız bir stoper daha şart(yerli)...

Vurmayın ama bu isim Ömer Toprak olsa bu yönetime bir daha laf etmem

Yorum

• Yine hızlı girdik transfer sezonuna , inşallah beklentileri karşılarlar .

Yorum

Çalışıyor...
                                X