İlk olarak M.KARAMAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman'ın Adrian'ın 100'de 1'i etmez... Ne erman'ı ya. Biz Trabzonspor'uz . Türkiye'den alınacak yerliler belli..
Murat Akça
Muhammet Demir
Soner Aydoğdu
Alper Potuk
Hasan Ali Kaldırım
Cenk Tosun
Özelikle bu 3 isim..
cok güzel bi liste... murat akca yerine aykut........hasan alide acilen alinmasi lazim
kadrodaki trabzonlu sayisini yükseltmemiz lazim.....
aykut demir
orhan gülle
muhammet
oguzhan özyakup
bi isim daha var ama yazmicam ...yoksa üstüme gelinir
hepsi yetenekli hemde bizden biri
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleülke olarak ceza yiyebiliriz
o halde yabanci getiremeyiz daha
yerlilere sarilmak lazim
alper
muhammet
serdar a
ozan
murat akca
.
.
.Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleülke olarak ceza yiyebiliriz
o halde yabanci getiremeyiz daha
yerlilere sarilmak lazim
alper
muhammet
serdar a
ozan
murat akca
.
.
.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Defansa Serdar Aziz, orta sahaya Alper, Oğuzhan, sağ kanada Tunay Torun, forvete Muhammet Demir. 10 yıl idare eder.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi tek mustafa adam akıllı oynadı galibaForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Yemin ediyorum Transfer mansfer istemiyorum bu Adrian ve Henriqueyi 5 Euroya satalim bana yeter.
Bunlar ne Ise yarar Allah Askina biri söylesin koskoca bir Sezonda ne yaptilar?
Kimse burda Alperi falan beklemesin.... Baris Özbekle Sözlesme uzatir Yönetim yillik 1.5 Milyona baska bisey yapmaz.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
Yorum