Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En büyük Transfer kaleye Onur'u almak bu sezon.
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• arkadaşlar kesin olarak BAMBA trasferi bittimi.

Yorum

• Fatih Demireli ‏@FatihDemireli
        1990 doğumlu Mainz forveti Anthony Ujah'ya Türkiye'den talip takımlar varmış. Kim acaba?

Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
        4 dk Yunus Boğazlıyanlı ‏@YunusKaboul
        @FatihDemireli alanzinho'nun menajeri ile aynı menajere sahipmiş..trabzon olabilir..menajerlik ajansının ismi arena11 de GS'yi çağrıştırıyor

Yorum

• Stoch,Erman Kilic ve Emre Colaka bakin birde bizim Alan ve Adriana bakin.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bu yaz Carlos Cuellar bosta kalacak. Bence iyi ve tecrübeli bir savunma oyuncusu. Renkler'de yakismis zaten

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mayıs ayı nıhayete erdiğinde...

Skor 2:0 olacak...

Çok güzel şeyler olacak...

Garnitürler aperatifler bir kenara...

Ana yemek gelsin bakalım...

Türk futbolunun ağzının suyu akmazsa ne olayım...

Vavvv ne kadro yapmışlar be...denecek...

Seneye şampiyonluğa yürünecek...
              Yoksa sende mi Transfer Faresini takip ediyorsun
              İtiraf ?
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Şampiyonlar Ligi'ne gideceğimiz gerçeği hayalperestlikten çok öte bir gerçeklik. Dilerim yönetim de bu gerçekliğin farkındadır ve son âna bırakmazlar transferleri.
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• bir isim atarım ortaya : anthony ujah.. olabilir,olabilir, görüşülüyor , net bilgi..

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih Demireli ‏@FatihDemireli
                    1990 doğumlu Mainz forveti Anthony Ujah'ya Türkiye'den talip takımlar varmış. Kim acaba?

Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
                    4 dk Yunus Boğazlıyanlı ‏@YunusKaboul
                    @FatihDemireli alanzinho'nun menajeri ile aynı menajere sahipmiş..trabzon olabilir..menajerlik ajansının ismi arena11 de GS'yi çağrıştırıyor
                    adam benden önce yazmış ,helal olsun, ben net bizimle görüşüyor derim..

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Sivok Dany'den daha iyi değil mi ?.Hoca'nın görüşü tabiki daha önemli ama ben öyle düşünüyorum.Cenk'in ise bize çok iyi katkı sağlayacağını düşünüyorum
                      Dany çabuk oyuncu topa da hakim

Sivok dengeli ve akıllı oyuncu

Sivok bedelsiz ; Dany biraz bedelli

Bilmem ki hangisi çok daha iyi olur ; bu bence çok net belli olan konu değil

İkisi de iyi oyuncu ; ama Bamba yı aldıysak yapacak bi şi yok

Şenol Hocanın Danyi istediğini biliyorum

Yorum

• Ujah Mainzda hic oynatilmiyor alinirsa cok katki saglar.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Herkes bir iddia atıyor ortaya arkadaş. Bide bize kızılırdı kaynaksız haber yapmayın diye. 2 gündür Colman satılıyor bizi tınlamayan ulusal basın böle bir durumda en iyi oyuncularımız için boy boy haber yapardı yoksa ben mi yanlış düşünüyorum???
                          #7 Óscar René Cardozo Marin
                          #28 Abdul Majeed Waris
                          #8 Mehmet Ekici
                          #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak ordu-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir isim atarım ortaya : anthony ujah.. olabilir,olabilir, görüşülüyor , net bilgi..
                            Futbolski adli arkadasin cok begendigi ve gecen sene surekli dile getirdigi bir isimdi ki bu konuda oldukca basarili bir uyedir. Insallah bir gercekligi vardir.

Yorum

• arkadaşlar bişey sorduk BAMBA trasferi kesin olarak biittimi??

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birkaç soru soran arkadaşa toplu cevap vereyim.
                                1-UEFA durumu netleşmeden yurtdışından yabancı transferinde önemli gelişme beklemeyelim.
                                2-Türkiye'den 1 veya 2 paket olma durumu var. Adı geçen oyuncularla ama basında geçen şekilde değil. Eğer becerebilirlerse güzel olur.
                                3-Gs'ye karşı doğru pozisyon almak kaydıyla transfer pazarında elimiz çok güçlü, aceleye mahal yok.
                                peki ama yabancı transferleri sadece avrupa için mi yapıyoruz bize ligdede şampiyonluk gerek hem gelecek yabancılarla güzel bir iskelet olusturup gelecek yılların planlarınıda yapmalıyız
                                Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X