En büyük Transfer kaleye Onur'u almak bu sezon.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih Demireli @FatihDemireli
1990 doğumlu Mainz forveti Anthony Ujah'ya Türkiye'den talip takımlar varmış. Kim acaba?
Aç
Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
4 dk Yunus Boğazlıyanlı @YunusKaboul
@FatihDemireli alanzinho'nun menajeri ile aynı menajere sahipmiş..trabzon olabilir..menajerlik ajansının ismi arena11 de GS'yi çağrıştırıyor
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMayıs ayı nıhayete erdiğinde...
Skor 2:0 olacak...
Çok güzel şeyler olacak...
Garnitürler aperatifler bir kenara...
Ana yemek gelsin bakalım...
Türk futbolunun ağzının suyu akmazsa ne olayım...
Vavvv ne kadro yapmışlar be...denecek...
Seneye şampiyonluğa yürünecek...
İtiraf ?"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Demireli @FatihDemireli
1990 doğumlu Mainz forveti Anthony Ujah'ya Türkiye'den talip takımlar varmış. Kim acaba?
Aç
Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
4 dk Yunus Boğazlıyanlı @YunusKaboul
@FatihDemireli alanzinho'nun menajeri ile aynı menajere sahipmiş..trabzon olabilir..menajerlik ajansının ismi arena11 de GS'yi çağrıştırıyor
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Sivok Dany'den daha iyi değil mi ?.Hoca'nın görüşü tabiki daha önemli ama ben öyle düşünüyorum.Cenk'in ise bize çok iyi katkı sağlayacağını düşünüyorum
Sivok dengeli ve akıllı oyuncu
Sivok bedelsiz ; Dany biraz bedelli
Bilmem ki hangisi çok daha iyi olur ; bu bence çok net belli olan konu değil
İkisi de iyi oyuncu ; ama Bamba yı aldıysak yapacak bi şi yok
Şenol Hocanın Danyi istediğini biliyorum
Yorum
-
Herkes bir iddia atıyor ortaya arkadaş. Bide bize kızılırdı kaynaksız haber yapmayın diye. 2 gündür Colman satılıyor bizi tınlamayan ulusal basın böle bir durumda en iyi oyuncularımız için boy boy haber yapardı yoksa ben mi yanlış düşünüyorum???#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak ordu-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir isim atarım ortaya : anthony ujah.. olabilir,olabilir, görüşülüyor , net bilgi..
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirkaç soru soran arkadaşa toplu cevap vereyim.
1-UEFA durumu netleşmeden yurtdışından yabancı transferinde önemli gelişme beklemeyelim.
2-Türkiye'den 1 veya 2 paket olma durumu var. Adı geçen oyuncularla ama basında geçen şekilde değil. Eğer becerebilirlerse güzel olur.
3-Gs'ye karşı doğru pozisyon almak kaydıyla transfer pazarında elimiz çok güçlü, aceleye mahal yok.Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz..
Yorum
Yorum