Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konuyla ilgisi yok ama aşağıdaki twitin sahibinin futboldan ne kadar anladığını göstermek adına
    mehmetbaransu@mehmetbaransu
    32 yaşındaki Hamit'in 36 yaşında sözleşmesi sona erecekti. Terim ve yönetimi kutlamak gerekli bu kararla ilgili. Dengeleri alt üst ederdi...

listeden silindi baransu; futbolla ilgin gs için yazacakların kadarmış.... şimdi neden bizi de twitlerinde yazdığını anlamış olduk
    Takip etmeyin şunu. Trabzonspor'la ilgili de topun ağzında falan diyordu...

Yorum

• 1500 sayfayıda bulduk .

' HAY MAŞALLAH ' Tivorlu İsmail

Yorum

• 2 gün önce Rasim Ozan'da GS'nin 15 FB'nin 14 şampiyonluğu var diyordu. Uğur Meleke gibi adamlar varken futbol konuşmak bunlara kaldı işte. Ha sahi bir de Türkiye'nin 1 numaralı yorumcusu (!) Rıdvan vardı o nerelerde. Tabii Avrupa futbolu konusundaki bilgisi Xavi ve Iniesta'dan öteye geçmediği için NTV Spor'da Euro 2012 maçlarını yorumlayamıyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 1500 sayfa devirdik, ha gayret 2000'e az kaldı...

Yorum

• Ula uŞaklar alperİ alduk heralde tahmİnİme gÖre yarin aÇiklarlar hİssedebİlİyorum

Yorum

• Villareal düşünce Zapata herhangi bi takıma gitti mi acaba medyada esamesi okunmuyor, keşke alabilsek.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Dangda'nın takımı 3-1 yendi bugün Police United'ı.

Yorum

• ugur mleke ali ece turgay demir

2-3 kalm daha var

ridvani herkes savunurdu taa ilk ciktigindan beri derdim futboldan anlamiyo diye ama

Yorum

• Dangda 2 gol atmış bugün. 14 maçta 11 gol oldu sanırım...

Yorum

• Arkadaşlar buraya da ilgi alaka lütfen.

#FreedomForMAHMOUDSARSAK
                      Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dangda 2 gol atmış bugün. 14 maçta 11 gol oldu sanırım...
                        Hangi lig ?

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hangi lig ?
                          Tayland işte da, Dangda diyorum.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen 83'lu Hamit.. GS alamadi ya Hamit 32 oldu.. Alsaydi 27 falan derlerdi heralde.. Hani su dogustan GSli Engin icin bazi haberlerde ozellikle "genc oyuncu'' tabiri kullanildigi gibi.. Kuculsun de cebime girsin
                            Ben birisi x takımı tutuyorum dediğinde inanmicagim artık. Para nerden geldiğine bakıyorlar taraftarlık felan filan kalmadi

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tayland işte da, Dangda diyorum.
                              Söylediğin gibi.... Bence ölçü değil kardes.... Adriani gördük Polonya ligi Tayland dan 5 kat iyidir üstelik

Yorum

• Kaliteli futbolculara 1-2 milyon fazla vermekten kacinan yönetimimiz emre güral icin bucaspora 600 bin euro veriyor.

Emre bonservisi elinde olursa alirsin ama öyle bir futbolcuya 600 bin euro vermek yaziktir,günahtir.

600 bin euro verdigin oyuncu direk oynamali,emre nin direk oynayacagini kim iddia edebilir?
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X