Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 20 numaralı formasıyla...

Gustavoooooooooooooo

Colman..........

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynı zaman da mutevazidir de kendileri

Adrian iyi performans gösterip giderse ben üzülürüm açıkcası. Adam tam kendine gelmişken bir fırsat daha verilebilir.
      Adrian için Çek Cumhuriyeti maçı büyük önem arz ediyor.

Dilerim çok iyi oynar takımı üst tura çıkar ve kendini daha çok gösterir. Ben Adrian'ın yeteneklerine inanıyorum ama fizik olarak geliştirmesi lazım kendini.Tabi kafasındaki sorunları sahaya yansıtmamalı.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana maçtan önce Emreye sarılan kaptan değil

Emreye tekme atan Colman lazım..
        Çok boş konuşuyorsun...

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adrianı şöyle 2,5-3'e göndersek süper olacak yoksa sözleşmesinin sonuna kadar zarardan başka bir şey vermeyecek takıma..
          Adrian takımdan gitse bile gittiği takımdaki performansı ile tüh az daha sabretseydik diyeceksiniz çünkü gerçekten yetenekli oyuncu ilk sezonunda kötüydü belki şanssızdı da mesela İnter maçındaki direkten dönen topu gol olsaydı kendine güveni gelirdi Adrian için sezon ya başarılı olamazsam ne olacak korkusu ile geçti çok duygusal bir oyuncu bunu yüzünden ve futbolundan anlıyoruz bu yıl Trabzon'a ve lige daha alışmış bir Adrian olacaktır Şenol Hoca sezon öncesi onun fizik gücünü arttırmak için ekstra çalışmalar yaptırabilir kısacası ben Adrian'ı yeni transfer olarak görüyorum bu yıl.
          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İDDİAA- Hasan Ali Transferi Konusunda Kulislerde 3 Milyon + SAPARA Konusuluyor

Bu İddaa Saglammıdır ?
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• Şu İshak sol bek değil mi?
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Veysel Sarı sağ tarafa...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İDDİAA- Hasan Ali Transferi Konusunda Kulislerde 3 Milyon + SAPARA Konusuluyor

Bu İddaa Saglammıdır ?
                  Her kulubü sapara ile kandırıyoruz. Transferler bittiğinde hangisine gidecek bu adam?

https://twitter.com/akfgr

Yorum

• sagbeke transfer gereksiz bence celustka gayet iyi
                    En son bladex61 tarafından düzenlendi; 13.06.2012, 17:38.
                    TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adrian takımdan gitse bile gittiği takımdaki performansı ile tüh az daha sabretseydik diyeceksiniz çünkü gerçekten yetenekli oyuncu ilk sezonunda kötüydü belki şanssızdı da mesela İnter maçındaki direkten dönen topu gol olsaydı kendine güveni gelirdi Adrian için sezon ya başarılı olamazsam ne olacak korkusu ile geçti çok duygusal bir oyuncu bunu yüzünden ve futbolundan anlıyoruz bu yıl Trabzon'a ve lige daha alışmış bir Adrian olacaktır Şenol Hoca sezon öncesi onun fizik gücünü arttırmak için ekstra çalışmalar yaptırabilir kısacası ben Adrian'ı yeni transfer olarak görüyorum bu yıl.
                      bende geldiginden beri adrianı destekliyorum .bu sene inşallah iyi olacak
                      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İDDİAA- Hasan Ali Transferi Konusunda Kulislerde 3 Milyon + SAPARA Konusuluyor

Bu İddaa Saglammıdır ?
                        Hasan Ali'yi beğeniyorum ama bu şartlarda kazığın alasını yemiş oluruz.

Neden her transferde kazıklanan taraf biz oluyoruz.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her kulubü sapara ile kandırıyoruz. Transferler bittiğinde hangisine gidecek bu adam?

Alper için Tayfunu
                          Cenk İçin Saparayı
                          Hasan ali için Piotru verelim ben razıyım

Yorum

• Trabzonspor yıllardan beri süre gelen sol bek sorununu Hasan Ali Kaldırım ile çözecek ! Kayserispor’un milli sol beki Hasan Ali Kaldırım ciddi olarak gündemde. Hasan Ali Trabzonspora yakın gibi !

Bir Haber Daha Gördüm Umarım Dogrudur

Yorum

• alper gelir transfer biter.
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Hasan Ali'yi FB bitirmiştir ama Ziegler'i mi bekliyorlar bilmiyorum...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X