Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mlkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.talkceltic.net/forum/showthread.php?t=124063 linkinde koreli gömlek kravat üstüne mi giymiş formayı banamı öyle geldi. liseli çocuk gibi bu yav, çekingen bir duruşu var
    cemaatçi imiş
    Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• Colman konusunda kısacık bir şey yazmak istiyorum. Oyunuyla ilgili hiçbir şey demiyorum öve öve bitiremem zaten de sadece davranışlarıyla Trabzonlu oluşuyla gerçek Trabzonludan bile daha çok Trabzonlu oluşuyla bu takımda futbolu bırakana kadar kalmalı. Ben en azından ikinci kaptanlığa getirilmeli diye düşünüyordum ama olmadı. Hayırlısı. Colman bizim her şeyimiz. Elimizdeki oyuncuların kıymetlerini bilmeliyiz. Fatih Terim aç gibi bekliyor Colman'ı göndermemizi.
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak CKY61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        BJK Berat Çetinkaya transferini borsaya bildirmiş.
        Sakaryaspor'da geleceği parlak çok oyuncu var.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Colman konusunda kısacık bir şey yazmak istiyorum. Oyunuyla ilgili hiçbir şey demiyorum öve öve bitiremem zaten de sadece davranışlarıyla Trabzonlu oluşuyla gerçek Trabzonludan bile daha çok Trabzonlu oluşuyla bu takımda futbolu bırakana kadar kalmalı. Ben en azından ikinci kaptanlığa getirilmeli diye düşünüyordum ama olmadı. Hayırlısı. Colman bizim her şeyimiz. Elimizdeki oyuncuların kıymetlerini bilmeliyiz. Fatih Terim aç gibi bekliyor Colman'ı göndermemizi.
          Adam 4 Yildir takimda bugüne kadar ariza cikardigi görülmemis mütevazi bir yasam tarzi var büyük beklentileri yok mutlu mesut yasiyor öyle
          ...imza...

Yorum

• Ki bize suan lazim degil, bize yerli oyuncu lazim öncelikle!

Baya isim dolasiyor ama simdiye kadar giden yok!
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Arkadaşlar transferle alakası yok ama şunu düzgün şekilde çevirebilecek olan var mıdır aranızda?

"Obraniak odsunięty od składu reprezentacji Polski po wczorajszym wybuchu złości!"

Yorum

• Ki gelirse Zokora'nın örneğin Rusya'ya, Çin'e, Arabistan'a iyi paraya gitmesine ses çıkarmam. Aşil tendonundan bir sakatlığı vardı, ona da bakmak lazım

Güzel hamleler yapıyoruz, umarım neticelerini de alırız
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ................................onur.............. ............
                  serkan..........costa.........bamba...........celu stka.
                  ............................zokora................ ............
                  ...................alper...........colman......... .............
                  yasin............................................. .olcan
                  ..........................mayuka
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar transferle alakası yok ama şunu düzgün şekilde çevirebilecek olan var mıdır aranızda?

"Obraniak odsunięty od składu reprezentacji Polski po wczorajszym wybuchu złości!"
                    Obraniak hocaya sinirlenince pozisyonunu kaybetti falan bişeyler diyor ama 11'den kesilmiş galiba
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar transferle alakası yok ama şunu düzgün şekilde çevirebilecek olan var mıdır aranızda?

Dün maçtaki sinirli hareketlerinden sonra kadrodan çıkarılmış
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Dün obraniak smuda ya bagirdi, insallah son Mac Adrian ilk 11de baslar.
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Obraniak hocaya sinirlenince pozisyonunu kaybetti falan bişeyler diyor ama 11'den kesilmiş galiba
                          Adam son saniye oyundan çıkarken tepki gösterdi ilginç bir kişilik

Yorum

• Bana maçtan önce Emreye sarılan kaptan değil

Emreye tekme atan Colman lazım..
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Obraniak'ın kadrodan çıkarılması iyi oldu yerine Adrian'ı izleyeceğiz demektir bu durum.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dün maçtaki sinirli hareketlerinden sonra kadrodan çıkarılmış
                                Adam mühendis, konusturuyor yabancı dilini
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

Yükleniyor...
                                X