Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    �u o�uzhan� savunmay�n ya, adam en b�y�k kul�b bjk diyor , k���kken bjk liydim der yak�nda. foto�raflar�m var vs vs. karaktersiz adamlar bizi buluyor.
    caglar,ozerde de aynilari olmustu,aykut demirde gitse 3 b�y�klere aynilarini der, demekki yoremiz insaninda var bu
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Hiç bir futbolcuya transfer konusunda güvenmeyin derim, sonu hüsran oluyor.
      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seni taaa Arsenal'lerden, batma durumuna gelmiş BJK'ye getiren güç nedir Oğuzhan??? Çok merak ediyorum ÇOK.
        bejekenin biçok oyuncusunu gönderip ekonomik olarak bir nebzede olsa rahatlama düşüncesi bu sayede oynama şansının yüksek olması ve bejekenin göz önünde bir takım olması.arsenal'a göre bejekede forma şansı daha fazla yani
        Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu engin aynı engin gs de bizden aldığı paranın bile azını alıyor. hocasıda fatih terim. fatih terim milli takım hocasıyken eleştirilerde bulunuyordu kendisine engin. bu engin koskoca 1 yılda neden gs de bizde hortlatılan problemlerinin milyarda birleri sebebiyle dahi gündeme gelmedi. engin aynı engin ama hocalar aynı değil. demek ki fark hocalarda. yönetilmekte. şenol güneş bazı şeyleri yanlış yapıyordu sonucu çıkıyor buradan. bu benim görüşümdür. isteyen istediği gibi düşünür. jaja'yı bu takımdan göndermek isteyen bir teknik adam var aynı teknik adam adrian'ı aldırıyor. bu teknik adam bence kusurludur. sorunludur.
          yaşı genç halı sahayı seven arkadaşlar olarak niteliyorum sizleri, ne büyük topçumuş jaja da şenol güneş kusurlu!!! ama tartışmaya gerek yok tabi kişisel görüşündür saygı duymak gerek ,yanarım da hep beraber bu kafa ile gidersek bi 28 sene daha bekleriz..
          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kullanıcı adı değişmiş fakat yazım tarzı farabinin. Farabi sen misin usta?
            Evet , benim ama tarz sayın Devlet Bahçeli'nin olmuş .
            Baba, hani benim biletim

Yorum

bu engin aynı engin gs de bizden aldığı paranın bile azını alıyor. hocasıda fatih terim. fatih terim milli takım hocasıyken eleştirilerde bulunuyordu kendisine engin. bu engin koskoca 1 yılda neden gs de bizde hortlatılan problemlerinin milyarda birleri sebebiyle dahi gündeme gelmedi. engin aynı engin ama hocalar aynı değil. demek ki fark hocalarda. yönetilmekte. şenol güneş bazı şeyleri yanlış yapıyordu sonucu çıkıyor buradan. bu benim görüşümdür. isteyen istediği gibi düşünür. jaja'yı bu takımdan göndermek isteyen bir teknik adam var aynı teknik adam adrian'ı aldırıyor. bu teknik adam bence kusurludur. sorunludur.
              fark yönetimlerde. engin'e 200 bin tl para. gerisi maç başı. saçma hareketlerinde de çok büyük cezalar olacak diye imza attırırsan. enginin sesi çıkmaz ( hoş, ben engin yine parlayacak diye düşünüyorum ama )

kaldı ki; istanbul basınının, hatta ve hatta bizim yerel basının biri bin yapma huyunun bize karşı nasıl da olduğunu biliyoruz. hatta ilerleteyim; istanbul basını biri bin yaparken. maalesef yerel basınımız sıfırı bin yapıyor. şaka gibi ama gerçek !
              istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Burak Yılmaz, "Avrupa'ya gitme olasılığım yüksek,Yurtiçi bilmiyorum, 1-2 içerisinde açıklama yapacağım" Galatasaray Sorusuna Cevap Vermedi.. -HABER1967.NET-

Yorum

• Kendi fikrime göre 2012-2013 sezonu için takım kadrosunda oluşturmamız gerekenleri yazacağım.

Tolga, Onur, Serkan, Celustka, Giray, Mustafa, Zokora, Colman, Adrian, Volkan, Alanzinho, Olcan, Yasin, Halil, Henrique, Burak
                  Öncelikle mevcut kadrodan bu isimler harici herkes ile yollar kesinlikle ayrılmalı. Bu isimler üzerine en az 5-6 transfer şart. 2 stoper, 1 bek, 1 ortasaha, 1 forvet.

Stoperler Sivok, Dany olabilir. Bek olarak sol bekte ki sorunu tamamen çözecek kalitede bir isim gerekiyor. Adı geçen Büttner olabilir. Ortasaha kesinlikle Alper olmalıdır. Hücum oyuncusu olarakta Burak gitmeyeceğini varsaydığım için Cenk veya Muhammet'ten birisi yeterli olacaktır. Bu durumda oluşan takım kadrosuna bakarsak;

Tolga, Onur, Zeki; Celustka, Serkan, Sivok, Giray, Dany, Mustafa, Büttner; Zokora, Alper, Colman, Alper; Volkan, Yasin, Alanzinho, Olcan; Halil, Burak, Henrique, Muhammet

şekline yakın bir takım kadrosunu oluşturmak zor değildir. Zaten artık şarttır. Bir hamle eksiği olursa başarılı olmamız çok zor. Söylediğim gibi görüşüme göre bunlar minimum şartlardır.

--------------------1.Onur------------------------
                  -----------6.Sivok---------13.Dany----------------
                  -2.Celustka--------------------------3.Büttner-----
                  -------------------------------------------------
                  ------------8.Zokora------10.Colman---------------
                  -7.Volkan----------------------------11.Olcan--------
                  ------------17.Burak-----9.Muhammet-----------------
                  En son MuratJ tarafından düzenlendi; 08.06.2012, 15:28.

Yorum

• Kopta gel sİvok :d

Yorum

Abi, şenol hoca ne yapıyor şu sıralar sen söyle o zaman öğreneyim. 2 yıldır en büyük yıldızlarının rakiplerine gidişini seyreden bir hoca. Şimdi de Burak gibi en önemli oyuncusu ayrılık konusuyle gündemde. Bu adam bu takımın teknik patronu. Takımı bi sahiplensin çıksın konuşsun bi fonksiyon görelim. Burak ile konuşsun medyada açıklama yapsın. Ben onaylamıyorum desin. Önümüzde ki yıllarda oluşacak büyük Trabzonsporun en büyük parçalarından biridir Burak desin. Birşey desin ama sahipsiz görünümde bırakmasın bizi. Yeter. Sadece olanı biteni seyrediyor havası var. Ben böyle hissediyorum.
                      Önceki sezon seni şampiyon yaptı,
                      biten şu sezon şike ile boğuşmaktan adamın kimyası bozuldu ama yine de seni avrupa kupalarına direk dahil etti,

Ben son gelişinde demiştim zaten azcık aklın varsa gelme hocam diye,
                      bunu derken onu çok sevdiğim için ve senin gibi renktaşlarımı düşündüğüm için söylemiştim,biraz vicdan dedim ama hiç vicdanın aklına gelmemiş Murat,
                      Şenol Güneş'i yollayalım gitsin tamam kimi getirelim,Hugo Bros u alana kadar ne çektik ne mnücadeleler verdik hafızanı bir zorla,kimlerin isimlerini yazdıkta Bros'u zor bulduk.Trabzonsporluluğunla haklı olarak övünürken onun gerçeklerini göz ardı etme.Hocaya kin bağladığın o 2 isim jaja ve engin gavur parası ile 5 para etmeyen adamlar,ben Şenol Güneş olsam çaktırmadan birde dayak attırır öyle yollardım bana sövenleri.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Burda asıl eleştirilmesi gereken ortada bu kadar çelişkili haber dolaşırken resmi sitenin hala yalanlama yada açıklayıcı bir bildiri yayınlamamasıdır.

Yorum

• Kendi fikrime göre 2012-2013 sezonu için takım kadrosunda oluşturmamız gerekenleri yazacağım.

Tolga, Onur, Serkan, Celustka, Giray, Mustafa, Zokora, Colman, Adrian, Volkan, Alanzinho, Olcan, Yasin, Halil, Henrique, Burak
                          Öncelikle mevcut kadrodan bu isimler harici herkes ile yollar kesinlikle ayrılmalı. Bu isimler üzerine en az 5-6 transfer şart. 2 stoper, 1 bek, 1 ortasaha, 1 forvet.

Stoperler Sivok, Dany olabilir. Bek olarak sol bekte ki sorunu tamamen çözecek kalitede bir isim gerekiyor. Adı geçen Büttner olabilir. Ortasaha kesinlikle Alper olmalıdır. Hücum oyuncusu olarakta Burak gitmeyeceğini varsaydığım için Cenk veya Muhammet'ten birisi yeterli olacaktır. Bu durumda oluşan takım kadrosuna bakarsak;

Tolga, Onur, Zeki; Celustka, Serkan, Sivok, Giray, Dany, Mustafa, Büttner; Zokora, Alper, Colman, Alper; Volkan, Yasin, Alanzinho, Olcan; Halil, Burak, Henrique, Muhammet

şekline yakın bir takım kadrosunu oluşturmak zor değildir. Zaten artık şarttır. Bir hamle eksiği olursa başarılı olmamız çok zor. Söylediğim gibi görüşüme göre bunlar minimum şartlardır.

--------------------1.Onur------------------------
                          -----------6.Sivok---------13.Dany----------------
                          -2.Celustka--------------------------3.Büttner-----
                          ------------8.Zokora------10.Colman---------------
                          -7.Volkan----------------------------11.Olcan--------
                          ------------17.Burak-----9.Muhammet-----------------

Yorum

• El insaf Şenol Hoca günümüzde sadece Trabzonspor'umuzun değil ülkenin en değerli futbol değeridir 100 tane engin 40 tane Burak a değişmem
                            Hataları olabilir ama bize verdikleri kattıkalrı yanında zerredir onun hataları
                            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• fener yine bombayi patlatiyor biz ise Burak giderse eneramo'nun pesine dusecegiz hatta onada gerekmez Vittek yeterli
                              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Sorun Oguzhan'ın Beşiktaş'a gitmesi veya Trabzonsporlu olan başka yetenekli gençlerin başka takımlara gitmiş olmasından ziyade süregelen yönetimlerin bu konuya olan tavrındaki, yaklaşım ve hareketlerindeki anlaşılmazlıktır.. Zaten birşeyi takip ettikleri yok, ellerine gelen yetenekleri de iyi veya kötü olduğunu değerlendirmek hiç yok.. Özellikle ''altyapının bazılarının babasının malı olduğu'' konusunda Serdar Atasoy'a katılmamak elde değil..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Çalışıyor...
                                X