Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Barış Özbek'in alıcısı olur heralde Tayfun var , Barış Ataş var , Aykut var Bunları iyi şekilde elden çıkarmak lazım.
    Biz elden anca serbes bırakarak çıkartıyoruz. Ben küçük kulüplere 1 milyon euro'ya adam sattığımızı görmedim daha

Yorum

• İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bu yönetim konusunda umutsuzum.
      Şimdi bir muamma var UEFA mı CL mi diye ona göre transfer olacakmış da mış mış mış
      Geçen sene ön eleme oynuyacaktın CL de kimi aldın?
      10 numaraya Topa vurma özürlü Adrian
      forvete Belçika'nın sondan 2. si Westerlo'lu Henrique
      bunları almıştı, şimdi daha iyisini mi alacaklarını hayal ediyorsunuz??????????????

İşte bu tüm sezon söylediğim şey. Sen Şampiyonlar ligini bırak arkadaş Türkiye'de şampiyon olmak ve UEFA'da iyi bir yol almak için kadro kur. Zaten Şampiyonlar ligi olursa ön eleme oynayacaksın ordan elenirsen gene UEFA'dasın bırakın artık insanları kandırmayı. Ben Tolunayın Hoca olarak gelmesine sıcak bakıyorum artık çünkü Şenol istediklerini yaptırabilecek ilişki mesafesini kaybetti.

Yorum

• ne tolunay'ı arkadas ya, senol hoca Allah gecinden versin. Emr-i Hak vaki olana kadar bu kulubun içerisinde olmalı, yeter artık. yap boza zaman yok, istikrar istikrar.

ondan sonra da yaparsın musrafa akcay ile sozlesme oda yıllarca dursun kulubumuzde. baska turlu kokten basarı zor.

Yorum

• UEFA veya SL fark etmez.Sanki Süperstar gelecek Trabzona.Alacagimiz.Avrupada Kamburüstü oyuncular o kadar.Onlarda SL bakmiyor paraya bakiyor.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaşı geldi. İtalyan takımları ile de söylentiler var. Eğer giderse demek istedim
            rasmus elm nasil olur _? gündemimizde olsa keşke böyle adamlar

Yorum

• İlk olarak forsa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne tolunay'ı arkadas ya, senol hoca Allah gecinden versin. Emr-i Hak vaki olana kadar bu kulubun içerisinde olmalı, yeter artık. yap boza zaman yok, istikrar istikrar.

ondan sonra da yaparsın musrafa akcay ile sozlesme oda yıllarca dursun kulubumuzde. baska turlu kokten basarı zor.
              Hangi Şenol hoca bu üçüncü gelişi hala göremediniz dimi. Kendi kadro kuramıyor veya iyimser bakalım istediğini aldıramıyor. Devraldığı ve başarılı olduğu kadro sevmediğim Ersun Yanal'ın kadrosu. Ondan önceki gene aynı futbol tarzı Ziya Doğan'ındı ilk geldiği senede yabancı bir hocanın 3 oynattığı kadronun üstüne geldi. Artık gör bunları.

Şenol'un Hoca değil Başkan olarak yıllarca kalacaksa buna kabulüm ama hoca olarak kalmasın. Burda görecez hepimiz kovacaksınız adam sonunda gene istemiyeceksiniz.

Bari bu vefasızlık oluşmadan bu adam önce bıraktım desin sonra başkanlık seçimlerine yavaş yavaş gençlerden oluşan bir kadro kursun kendine. Yaşları 45 geçmeyen iş bilen ve parasını kullanmaktan çekinmeyecek yöneticilerden. Yoksa sonunu şimdiden görünüyor. Gitmesini istemeyenler sonra kovuyorlar.

Yorum

• Jaja konusunda gelişmeler olabilir.
                https://twitter.com/akfgr

Yorum

• http://www.transfermarkt.com.tr/tr/f...ler_94307.html istatistikleri müthiş

Yorum

• en kötüsü 1 orta saha bir forvet 1 stoper 1 sağ kanat almalıyız....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Transferde para saçmayı bırakıp takımın ihtiyaçlarına göre oyuncular almalıyız. Her sene aynı şeyleri yazıyoruz bakalım bu sefer ne yapacak bizimkiler.

Yorum

• İlk olarak ALanzİnho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        rasmus elm nasil olur _? gündemimizde olsa keşke böyle adamlar
                        Liverpool yolcusu
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Lacina Traore'yi yanına da Wilfred Bony'i alıp takımı cips yiyerek izlemek istiyorum
                          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Jaja konusunda gelişmeler olabilir.
                            Hadi bakalım yeniden başlıyoruz..

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jaja konusunda gelişmeler olabilir.
                              adam brezilyayi bile birbiren katti. Eski gs li jo ile aleme aktilar, jo kesin gidiyor. Jaja icin hocasi karar verecek

Yorum

• by yönetime güvenemiyorum malesef gidip yine Belçika'dan polonya'dan, çeklerde futbolcu alırız...Yahu yokmu bizim takıma gelecek Alman, İngiliz, İspanyol, Fransız.....Samsun Gekası getiriyor biz getiremiyoruz....

Yıllar önce Kona vardı Gençlerde ben severek izliyordum biz alamadık Antalyaspor 40 milyara almıştı.Çok dokunmuştu bana..

Birde büyüğüz diye geçiniyoruz..

gülesim geliyor valla

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X