Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• işi olmayan buca gaziantep maçı var salih ve melihi izleyin

Yorum

• soner için 4-5m € gibi rakamlar dönüyor, yetenekli genç ve yerli bir oyuncu ancak taş çatlasa 2m € eder... o da sırf yerli diye, hani patlama felanda yaptığı yok öyle ahım şahım bir top oynadığını görmedim, ekstra birşeyler yok bu adamda, 4 milyona bunun olmuşunu alırsın, jaja gibi adamı 4.2m € paraya getirmiştik...

avrupa akıllandı bizde değişen birşey yok, borç batağında yüzüyorlar hala para saçıyorlar. nasıl iş anlamadım...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şuana kadar hiç bir genç oyuncuyu takıma kazandırdığını görmediğimve Eren gibi yeteneğin suratına bakmayan bir hocamız varken de gelecek vaadeden çocukları buraya yazmanın alemi yok düşünüyorum..kendini ispatlamış isimlere şenol hoca daha kolay şans veriyor..yani pişireceksin şenol hoca yiyecek bak ersun hoca ne güzel takım yaptı kaymağını şenol hoca yedi aynen o şekilde olacak..yoksa ben Şenol güneşin ne topçudan ne de takım kurmaktan anladığını düşünmüyorum..geçen sene Şenol hoca için bir takımı yeniden kurup şampiyon yapabilecek bir düzeyde olmadığını söylemiştim yanılmadım..İnşallah bu sene yanılırım..Kendisine çok büyük saygı duyduğum ve ömrü vefat ettikçe takımın başında kalmasını istediğim Şenol hoca sırf gençlere değer ve yer vermediği için birgün bu takımdan giderse hiç üzülmeyeceğimm...Koca Şenol güneş yedek kulubesinde 2 tane kaleci oturtmak sana hiç yakışmıyor....!

transfere gelince üst düzey bir santrafor,üst düzey stoper,ALPER, ve Erene hiç şans vermeyecekse Ozan...

Yorum

• İlk olarak reha musa bayba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          işi olmayan buca gaziantep maçı var salih ve melihi izleyin
          melih vardar gol atmış bende 2.yarısını izleyecegim fellaini salih'i bende cok begeniyourm
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Alper ve tunay birazda Muhammet başka para vermeye deger yerli yok

Yorum

• Buca'nin yaptığını yapamadık yillardir

Yorum

• Baska derdimiz mı yok...

Yorum

• Bizimkiler Vittek bir daha sakatlanmasin diye kurban kesip, dua etmeye baslar mi yoksa mesela tam Senol Günes´in isteyecegi biri A.Bukharov icin Zenit´in kapisini calar mi?
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizimkiler Vittek bir daha sakatlanmasin diye kurban kesip, dua etmeye baslar mi yoksa mesela tam Senol Günes´in isteyecegi biri A.Bukharov icin Zenit´in kapisini calar mi?
                    Bukharov cok begendigim bir forvet ve kesinlikle bize katki saglar!
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Bugun Harika 5 Oyuncu İzledim

1.Tunay Torun
                      Tunay Torun ➤ Türkiye'den eski futbolcu ➤ Sağ Kanat ➤ Son kulüp: Kasımpaşa ➤ * 21 Nis 1990, Hamburg, Almanya

2.Danny Graham
                      Danny Graham ➤ İngiltere'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Sunderland ➤ * 12 Ağu 1985, Gateshead, İngiltere

3.Scott Sinclair
                      Scott Sinclair ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 75 bin € ➤ * 25 Mar 1989, Bath, İngiltere

4.Glyfi Sigurdsson
                      Gylfi Sigurdsson, 35, İzlanda ➤ Víkingur Reykjavík, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 400 bin € ➤ * 8 Eyl 1989, Reykjavík, İzlanda

5.Joe Allen
                      Joe Allen ➤ Galler'den eski futbolcu ➤ Merkez Orta Saha ➤ Son kulüp: Swansea City ➤ * 14 Mar 1990, Carmarthen, Galler
                      Twitter : @EY61_
                      Youtube : EY61

Yorum

• Twitter : @EY61_
                        Youtube : EY61

Yorum

• Alper Potuk piyasası düşmüşken şimdiden görüşmelere başlanmalı.

Bunun dışında Sapara'ya karşılık Muhammed Demir ilk önce olmuyorsa Cenk Tosun alınmalı.

Soner Aydoğdu vasat bir oyuncu , çok gösteriş yapılıyor.

Defans için bize sağlam bir oyuncu lazım ; Onyewu & Tanaka.

Orta saha için Jem Karacan.

Geleceği yönelik defans için Murat AKÇA Sivasspor.
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Tunay Torun ve Alper Potuk..Bir kere şaşırt beni Yönetim..
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• serbest futbolcular listesi bunlardan kimleri isterdiniz yazın bakalım

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.sporx.com/futbol/transfer...2677SXQ?sira=1

serbest futbolcular listesi bunlardan kimleri isterdiniz yazın bakalım
                                Rosicky.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X