Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray+Mustafa'yi yollamalari gerek once..
    basari istiyosan bunla baslicaksin!
    Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ozan İpek fiziksel gücü çok yüksek bir oyuncu.
      Bu nedenle Türkiye'de her takımda çok rahat oynar.
      Trabzonspor'a katkı sağladıktan sonra sikinti yookk..

Yorum

• Popov Trabzonspor'a Mı?

Oğuzhan Özyakup Trabzonspor Yolunda

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak 53rossi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'a katkı sağladıktan sonra sikinti yookk..
          Eyvallah..

Bana da sağlar gibi geliyor.
          Güçlü, defansif yönü var, gol atıyor, orta yapıyor.

Onur'un da iyi arkadaşı
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ne Popovu yalandir O . Antepten Danny,Muhammet veya Cenki aliriz.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• kadromuzdaki stoperLer bu Super Lig'in en kotu stoperLeri.. duygusaL dusunmeyi birakip gercekten izLesek stoperLerimizi, samsunspor we manisasporun biLe bizimkiLerden cok daha kaLiteLi stoperLeri oLdugunu gorebiLiriz.. Stoper mevkii tamamen bosaLtiLmaLi we yerLerine yeniLeri konuLmaLi.. soL bek mevkii'ne 1461'den sefa kesinLikLe getiriLmeLi cunku idmanLarda kazandigi birazcik tecrube biLe kadroyu garantiLemesine yetecektir.. kadroda agir isimLer oLmamaLi. modern futboLda haLiL aLtintop gibi cok etkiLi oLsa biLe topu aLdiginda suratLice suremeyen kisiLeri kimse kadroya biLe aLmiyo.. bu durumu kokten cozmenin tek yoLu'da aLtyapiya yapiLacak yatirimLar we geLecek nesiLLerin icLerinden seciLecek topcuLardir.. bir anda butun begendigimiz futboLcuLari bu kLube kimse getiremez, ama herkesin ortak istegi oLan gencLik yatirimLari we en azindan gS kadar aLtyapi topcusu kazanma durumu gercekLestiriLebiLir kanimca.. butun taraftari ayni anda mutLu etmenin tek yoLu budur diyorum ustune basarak..
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• oğuzhan çok iyi olur...
                poetricus

Yorum

• Helal olsu Kayserispor'a Amrabat'ı satmıyoruz diyorlar satmıyorlar bizimde birazda olsa örnek almamız lazım o kadar kolay gitme olmamalı
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bana öyle geliyor ki bizim yönetim seneye en fazla bu kadroyu kurar biz yine sürünürüz.
                    renkdaş gerçekçi ama

bide beinm yazdıklarıma bak

hamit,alperisoner,ozan,serdar,srna,drogba,ömer,tun ay,muhammet,hasan ali

Yorum

• Danny olacağını tahmin etmiyorum. Bizim Song gibi daha oturaklı, daha kaliteli bir stopere ihtiyacımız var

Bu arada Turgut Kural Arjantin'de bir süredir
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• lucio yu alalım arkadaş

33 yaşında fazla para istemezler

bu tip 32-33 yaşında stoper almamız lazım

10 km koşmasına gerek yok stoperin

duracağı yeri kademeyi bilsin kuvvetli olsun oyunu kurabilsin hava topu alsın yeter

Yorum

• bende Italya'dan stoper istiyorum...
                          Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Oyuna topu sağlıklı sokabilen,soğukkanlı,pozisyon almayı bilen,hava hakimiyeti olan,markaj yapabilen bir defans istiyorum bende.

Yorum

• Stoper mevzu en kanayan yaramız olarak gözüküyor, artık günümüz futbolunda "bam güm" diye defanstan top çıkaran kalmadı bizim defans haricinde.
                              .

Yorum

• İlk olarak haymatloshan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyuna topu sağlıklı sokabilen,soğukkanlı,pozisyon almayı bilen,hava hakimiyeti olan,markaj yapabilen bir defans istiyorum bende.
                                ben de ben de

aynından

Yorum

Yükleniyor...
                                X