Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• G.antepspor : orhan gülle, cenk tosun, muhammet demir,danny
    Kayserispor : eren gungor, hasan ali kaldırım, okay yokuslu, furkan özcal, engin bekdemir, sefa yılmaz, ,nadir ciftci,amrabat,james troisi,cangele
    Genclerbirliği : aykut demir, soner aydoğdu, yasin öztekin,
    Eskişehirspor: alper potuk, tarik camdal, batuhan karadeniz,
    Bursaspor : serdar aziz, ozan ipek, batalla,stepanov
    diğer: JAJA,gekas,serdar tascı,omer toprak,ilkay gundoğan,mehmet ekici, tuncay ,hamit, gökdeniz, oguzhan ozyakup,almeida,kujovic,webo,doka,visca,zaki,holme n,grosicki,erman kılıc,popov,serdar kurtulus,elyesa sume,pele,veysel sarı, rosso

Yorum

• Yerli yerli yerli yerli
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        soner için 4-5m € gibi rakamlar dönüyor, yetenekli genç ve yerli bir oyuncu ancak taş çatlasa 2m € eder... o da sırf yerli diye, hani patlama felanda yaptığı yok öyle ahım şahım bir top oynadığını görmedim, ekstra birşeyler yok bu adamda, 4 milyona bunun olmuşunu alırsın, jaja gibi adamı 4.2m € paraya getirmiştik...

avrupa akıllandı bizde değişen birşey yok, borç batağında yüzüyorlar hala para saçıyorlar. nasıl iş anlamadım...
        Katılıyorum
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şuana kadar hiç bir genç oyuncuyu takıma kazandırdığını görmediğimve Eren gibi yeteneğin suratına bakmayan bir hocamız varken de gelecek vaadeden çocukları buraya yazmanın alemi yok düşünüyorum..kendini ispatlamış isimlere şenol hoca daha kolay şans veriyor..yani pişireceksin şenol hoca yiyecek bak ersun hoca ne güzel takım yaptı kaymağını şenol hoca yedi aynen o şekilde olacak..yoksa ben Şenol güneşin ne topçudan ne de takım kurmaktan anladığını düşünmüyorum..geçen sene Şenol hoca için bir takımı yeniden kurup şampiyon yapabilecek bir düzeyde olmadığını söylemiştim yanılmadım..İnşallah bu sene yanılırım..Kendisine çok büyük saygı duyduğum ve ömrü vefat ettikçe takımın başında kalmasını istediğim Şenol hoca sırf gençlere değer ve yer vermediği için birgün bu takımdan giderse hiç üzülmeyeceğimm...Koca Şenol güneş yedek kulubesinde 2 tane kaleci oturtmak sana hiç yakışmıyor....!

transfere gelince üst düzey bir santrafor,üst düzey stoper,ALPER, ve Erene hiç şans vermeyecekse Ozan...
          Güncel performans bilgileri Eren Albayrak (Vereinslos) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Eren'in Orduspor karnesi. Takıma girebilmiş mi?

Futbolcunun genç olması yetmez, kalitesinin olması, o bölgede ihtiyaç duyulması, uyumlu olması, tecrübe, devamlılık, fizik güç, taktik gibi onlarca etkene bağlı bu işler

Ayrıca Şenol hocanın gençlere şans vermediğine inanmıyorum. Fatihleri, Shotaları, Hamileri, Ünalları vs kaç yaşlarında oynattı?
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Danny benim için hayal kırıklığı olur. Hatta sorgularım neden bu futbolcunun bu kadar üstüne gidiliyor diye

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              M. DEMİR İZİN İSTEDİ
              Gaziantepspor'daki yönetim boşluğundan endişe duyan bir diğer futbolcu Muhammed Demir de memleketinin takımı Trabzonspor'a gitmek istediğini açıkladı.

Bugün hem kendisiyle hem babasıyla görüşeceğim. Öğreniriz
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugün hem kendisiyle hem babasıyla görüşeceğim. Öğreniriz
                var

tanışıyorsan acil bize bilgi versen çok makbule geçer
                http://www.guncel61.com/genel/trabzo...i-basladi.html haber burda da
                var haber

Yorum

• Muhammet , Danny,Alper,Oguzhan,Tunay,Eren Derdiyok Harika Olur Gercekten

Tunayın Attıgı Goller

Eren Derdiyok

Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak arminas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    var

tanışıyorsan acil bize bilgi versen çok makbule geçer
                    http://www.guncel61.com/genel/trabzo...i-basladi.html haber burda da
                    var haber
                    Kopyala yapıştır haberciliği.
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kopyala yapıştır haberciliği.
                      evet fanatikten alınmış gerçi bütün bu gündemdekiler daha önce de gündemdeydi devre arası danyy sezon başı erenle muhamet annederim fanaik te masa başı haber yapmış

Yorum

• 2 futbolcuyu çok istiyorum Alper ve Muhammet ikisi de bizim takıma yakışır.
                        FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 futbolcuyu çok istiyorum Alper ve Muhammet ikisi de bizim takıma yakışır.
                          evet ikisi de çok iyi kasyerideki eren iyi stoper danyy olabilir yabancı sıkıntısı var gerçi tkımda

Yorum

• İlk olarak arminas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet ikisi de çok iyi kasyerideki eren iyi stoper danyy olabilir yabancı sıkıntısı var gerçi tkımda
                            Bence stoperi yurt dışından getirmeliyiz. Polonyadan değil ama İtalyadan veya Fransadan.
                            FIRTINA

Yorum

• Darko Lazovic
                              Yas: 21

Darko Lazović ➤ vereinslos seit 01.07.2025 ➤ Linkes Mittelfeld ➤ Marktwert: 800 Tsd. € ➤ * 15.09.1990 in Čačak, Jugoslawien (SFR)
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Alınabilecek yerli oyuncular:

Alper Potuk
                                Ozan İpek
                                Muhammet Demir
                                Hasan Ali Kaldırım
                                Serdar Aziz
                                İbrahim Dağaşan

Türkiye'den alınabilecek yabancı oyuncular:
                                Gosso
                                Abramat