Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muhammet; ''Trabzonspor'la anlaşmadım, maçlarım devam ediyor..'' diyor.
    Öyle diyorsa alırız bu uşağı maçları bitsin hele

Yorum

Renktas nerden takip ediyorsunuz bizde edelim?
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Su sayfalarda Zokora gibi bir ismin tartisilmasi bile...neyse

Mesela Silva bu takimda cok iyi degildi, cok sacma performanslarda sergiledi. Ama eminim bugün Tolga´nin Onur´u gecmesinde, Silva´nin payi büyüktür. Cünkü Silva yantoplarda ve oyun kurmada cok iyiydi.

Onur, Tolga´dan iyidi ama yantopu zaafindan kurtulamadi, buna karsi Tolga bu özelligini gelistirerek onun önüne gecti. Tolga´nin da gönderilmek istenmesini ise hic mi hic anlamiyorum
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renktas nerden takip ediyorsunuz bizde edelim?
          Ben görüştüm bugün kendisi ve kuzeniyle. GS de talipmiş galiba fazla bir şey alamadım.

Yorum

Nerde demiş bunu Muhammet ?
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Ben görüştüm bugün kendisi ve kuzeniyle. GS de talipmiş galiba fazla bir şey alamadım.
              Gelmeye niyeti var mı Muhammed'in ?

Yorum

• 2birinci sinif stoper ve vittek'in iyilesip form tutmasiyla bu takim bir sinif uste cikar ( yani bugunku gs seviyesine cikar).
                Gideceklere gore ilk 11 e transfer konusu ayrica degerlendirilir.

Yorum

• Enes Saglik, Gerçeğinin Unutmayalım Sonuçta Türk Takımyız ve yabancı Sınırlamasının ne olacağı Belli Değil.
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Yabanci sinirlamasi Gayse´nin durumuna göre degisir.

Insallah Onur´un sözlesmesinde yurtdisi sarti vardir!

Yine diyorum, Alper, Ozan ve Muhammet takim degistirecekse, bu Trabzonspor olmali..yabancilari bulmak kolay ama bulabilen icin tabi
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Enes Saglik, Gerçeğinin Unutmayalım Sonuçta Türk Takımyız ve yabancı Sınırlamasının ne olacağı Belli Değil.
                      Kral geri döndü

Yorum

• Doğru düzgün Football Manager oynayan birisi takımı bizim yönetimden ve teknik heyetten daha iyi sezona hazırlar eminim.FM 2012 Trabzonspor kariyerim geldi aklıma,onca başarı sağladım 3 yılda Şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ama kulüp ne doğru düzgün transfer bütçesi verdi ne stadı büyüttü,ne alt yapı tesisi kurdu.Elini taşın altına sokmadan başarı istiyorlar.

Takıma bakacaksın eksiklerin nelerdir,elindekilere şans vereceksin eksikleri kapatmak için.Eldekiler yetersiz ise kanayan yara çare bulacaksın.Takım olarak savunma yapmıyoruz ve oynadığımız maç sayısından fazla gol yemişiz.Mevcut kadroda orta sahanın ortası yetersiz,kanatlardakiler çok iyi takım savunması yapmıyorlar,forvet bencil ve sadece ver yesin,takıma yardım etmiyor,defans yeteneksiz.

Defansa sağlam en az 2 oyuncu lazım,zaten stoper oynatacak oyuncumuz yoktu bir ara,orta sahaya 1 tane direk oynayacak oyuncu lazım,forvete ise Burak satılıp 1 tane savaşçı forvet lazım.

Yorum

• Dilerim , Burak'a en ciddi şekilde talip olacak klüpte , Trabzonspor forması giyebilecek bir futbolcu vardır .

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            --------Alper---colman
                            Tunay---Oğuzhan(jem)----olcan

Al sana rüya gibi ortasaha
                            BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dilerim , Burak'a en ciddi şekilde talip olacak klüpte , Trabzonspor forması giyebilecek bir futbolcu vardır .
                              Abi bizimkiler yurt dışına satarsa o takımdan oyuncu almada zorlanırlar. Bence alamazlar

Yorum

• İlk olarak haymatloshan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Doğru düzgün Football Manager oynayan birisi takımı bizim yönetimden ve teknik heyetten daha iyi sezona hazırlar eminim.FM 2012 Trabzonspor kariyerim geldi aklıma,onca başarı sağladım 3 yılda Şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ama kulüp ne doğru düzgün transfer bütçesi verdi ne stadı büyüttü,ne alt yapı tesisi kurdu.Elini taşın altına sokmadan başarı istiyorlar.

Takıma bakacaksın eksiklerin nelerdir,elindekilere şans vereceksin eksikleri kapatmak için.Eldekiler yetersiz ise kanayan yara çare bulacaksın.Takım olarak savunma yapmıyoruz ve oynadığımız maç sayısından fazla gol yemişiz.Mevcut kadroda orta sahanın ortası yetersiz,kanatlardakiler çok iyi takım savunması yapmıyorlar,forvet bencil ve sadece ver yesin,takıma yardım etmiyor,defans yeteneksiz.

Defansa sağlam en az 2 oyuncu lazım,zaten stoper oynatacak oyuncumuz yoktu bir ara,orta sahaya 1 tane direk oynayacak oyuncu lazım,forvete ise Burak satılıp 1 tane savaşçı forvet lazım.
                                Ksuura bakmayin ama Football Manager oynamak ile Trabzonspor´a o konuda hizmet arasinda daglar kadar fark var. Bizler iyiniyetle bircok sey yaziyoruz, eyvallah ama is profesyonel ortamda cok daha farkli!

Mesela Senol Günes´in yüksek maliyetli oyunculari karsi bir antipatisi var..bana göre yanlis cünkü bu futbolcular takima ama özellikle türk oyunculara cok sey kazandirabilirler. Hoca´nin Elmander´i istememesi mesela bundandir ki bence de Elmander o kadar maasi haketmiyor, cok daha iyisini bulabilirim.

Ama Yönetimin yaptiklari, affedilemez! Cünkü takimin eksiklikleri belli iken ve o bölgedeki eksiklige bir eksik daha katilmisken hala transfer yapilmiyorsa, bu artniyettir, hata asla degil...

Yorum

Yükleniyor...
                                X