Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ozan bir anadolu takımı şampiyon olurken as takımda en önemli oyuncularındandı

alper 21 yaşında genç sayılır diyorum

alıp oynatır 24-25 yaşında yıldız yaparsın

yasini ne zaman oynatacak ve yıldıza dönüştüreceksin

22 yaşında ki ishakı alıp ki alperle kıyaslayamazsın bile ne yapacaksın

alper 2 senedir düzgün forma giyiyor diyebiliyorum

şu takıma dolduru doldurup gönderdiğimiz oyunculardan bıkmadık mıda hala ishak mış yasinmiş diyoruz anlamıyorum

yasin 25 yaşında, engin in görevini yapabilir. kulübe için kesinlikle iyi bir transferdir. engin gibi milli takıma kadar yükselebilir o potansiyel var, ucuzada aldık adamı...

ama ishak felan bu tip isimler 1461 e alınmalı, bizim takımı kaldıramazlar bank asyada tecrübe edinsinler önce...
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Fatih Tekke Orduspor'da ne yaptı? Beşiktaş'ta, Ankaragücü'nde ne yaptı?

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaş orada mı gördü bilmem ama FM'deki en iyi 10 numaralardan biri bu adam..
        Fm de Jaja güç oalarak mükemmel ama antrenör raporu istedim.Olumsuz özellikler arkadaşları ile kavga eder.Çok bencildir falan diyor koptum ya

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.youtube.com/watch?v=cpZkxyIRPXI

ben bomba transfer istemiyorum bu adam alınsın istiyorum çokda zor değil almak. yeterki hoca istesin.

gerçekten süper jaja gibisini istesekte bulamayız bu adam 2 milyona alma gibi bi şansımız var yönetim neden almak istemiyor bu adam bize çok katkı sağladı ve sağlayacakta alınırsa mutlaka geri dönmeli başka yolu yok herkesin ikinci bi şansı mutlaka olmalı ikinci bi şans daha verilmeli ( bjk örneği pascal nouma da olduğu gibi )
          En son LaZuRiBeRe_53 tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 15:15.

Yorum

• Az önce Selçuk'u dinledim bizden ayrılmadan önce hedefim Avrupa'ya gitmek diyordu. Nereye gittiği malum da, şu an ki hedefim Avrupa kupası kaldırmak diyor. O da güzel...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih Tekke Orduspor'da ne yaptı? Beşiktaş'ta, Ankaragücü'nde ne yaptı?
              Trabzonspor'da kaptanlık yapsa yeterli; geri kalanını diğerleri halleder.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dünya Kupası'nda izledim sadece izlemediğim adama izledim demem. Jajá Ukrayna'da Barcelona'ya, Atletico Madrid'e karşı oynadı zaten çok özür dilerim ya.
                jaja ülkemizde ve bizim takımda oynadı ve yaptıklarını herkes izledi. jajayıda anlatmaya çalışıyoruz ya daha ne diyeyim.
                SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Tekke Orduspor'da ne yaptı? Beşiktaş'ta, Ankaragücü'nde ne yaptı?
                  Trabzonspor'da, Zenit'te ne yaptı? Fatih Tekke'ye bari laf etmeyin...
                  Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Arkadaşlar bizim forvete hızlı bir adam burak gibi topla agır olan birini almamamız lazım topla hızlı jaja,yattara ayarında oyuncu bulmamız lazım ama oda çok zor

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'da kaptanlık yapsa yeterli; geri kalanını diğerleri halleder.
                      yedek kulübesinden mi yapacak kaptanlık?

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ozan bir anadolu takımı şampiyon olurken as takımda en önemli oyuncularındandı

alper 21 yaşında genç sayılır diyorum

alıp oynatır 24-25 yaşında yıldız yaparsın

yasini ne zaman oynatacak ve yıldıza dönüştüreceksin

22 yaşında ki ishakı alıp ki alperle kıyaslayamazsın bile ne yapacaksın

alper 2 senedir düzgün forma giyiyor diyebiliyorum

şu takıma dolduru doldurup gönderdiğimiz oyunculardan bıkmadık mıda hala ishak mış yasinmiş diyoruz anlamıyorum
                        ishak la yasini bir mi tutuyorsun ? . yasin benim gözümde ilk 11 de oynayacak kalitede bu takımda

Yorum

• Fatih Tekke bizim takımdan en çok Colman'ı beğeniyor..

Yorum

• yanliz yasin kendinden cok emin konusuyor

"formayi kapacagim birdahada birakmayacagim
                            10 golü 100% gececegim"

izleyip görecegiz
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              jaja ülkemizde ve bizim takımda oynadı ve yaptıklarını herkes izledi. jajayıda anlatmaya çalışıyoruz ya daha ne diyeyim.
                              Valdivia Türkiye'ye gelirse ne yapacağını kesin olarak biliyorsunuz yani? Ne hoş...
                              Jajá'nın takıma emeklerine ve yeteneğine asla laf edecek kadar nankör değilim. Sürekli Jajá muhabbeti yapılması beni bayıyor.

Yorum

• bomba Chung-Yong Lee olabılırmı ?
                                Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz...

ŞENOL GÜNEŞ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X