Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bomba istemiyorum eksik mevkilere vasatın üstünde adamlar alsınlar yeter.Mesela şu Park ve Lee chung ikilisinin gelmesini çok isterdim.Çok katkı sağlarlar.
    Aynen, şu Lee için iyi şeyler söylüyorlar, ben onu bombanın alası kabul ederim.

Ayrıca Abdennour mesela, o da müthiş bir transfer olur, bomba dediğin böyle olur işte...

Yorum

• 23 yaşındaki adamları 2.ligden yıldız diye almak ne kadar güzel birşey ya

herkes gökhan gönül mü çıkacak

herkes burak gibi sıfırdan mı doğacak

bucadan alacaksan 18 yaşındaki genvi al

ver aynı takıma kiraya

25 yaşında gb den neden oyuncu alıyosun

ne yapmış 25 yaşına kadar yasin

alperii al

çünkü genç sayılır. (20)

a.gücündeki ishak 22 yaşında. niye alırsın bu adamı

oynayacakmı yani

bırakalım bu işleri ya

zar zor aldığımız aykut bile kaç maç nasıl oynadı gördük

transfer politikası yönetim olarak çok kötü

taraftar olarak da berbatız
      En son serkanholep tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 14:39.

Yorum

• 2 transferden biri Bamba, diğeri de bu ayarda bir oyuncu olur işte. Yanlış anlaşılmasın ben Bamba transferine mutlu olanlardanım, faydalı olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aymen, ama henüz hiç birşeyde bitmiş değil yani.
          Bu açıklamadığın isim de mi Abdennour idi?

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alper için 2 milyon euro + sapara yeter de artar bile.
            sapara elde dursun derim ben...
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• lig tv de röportajı yayınlanıyor şuan yasinin

Yorum

• İlk olarak OYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formica'dan haber var mı arkadaşlar ? Formica'yla beraber Olcan Adın, Yasin, Colman, Zokora 5'lisiyle çok canlar yakacağımıza inanıyorum. Bu sistemle tek forvet olarak Muhammed oynarsa ortaya güzel bir takım çıkar. Bu arada Turgay Bahadır'ı almalıyız düşüncesindeyim. En azından yedek forvet olur bizim için. Sol bek için önerim ise Çağlar Birinci. Çağlar gerçekten çok yetenekli bir oyuncu ama yaşadığı sakatlık yüzünden formu dibe vurdu. Hazırlık kampıyla beraber Çağlar, Çağlar olacaktır. Bamba gelse bile Mustafa'yı yabana atmayın. Mustafa çok büyük gelişme kadediyor. Bu dönemki hazırlık kampı takımımız için çok önemli. Antremanlarda her mevkinin oyuncuları ayrı olarak hazırlanmalı. Orta saha oyuncularımız, teknik, top sürme, pas dağıtma konusunda özel çalışmalı.
                Formica için neden bu kadar heycanlanıyorsunuz ki İstatistikleri yerlerde resmen.İstatistik her şeyi göstermez diyebilirsiniz ama hücum oyuncularında istatistik çoğu zaman her şey demektir.

Formica olacaksa hiç olmasın bence.Kesin katkı sağlayamayacağımız adamları almaktansa para harcamayalım daha iyi.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nesi komik?

Akıl var mantık var, adamın yazdıklarının kaynağını gelmiş bize soruyor. Ben nerden biliyim adam neresinden uyduruyor.
                  O anlamda değil be usta sen çok doğrusun ben paylaşanlara gülüyorum.Senin cevabında cuk oturmuş

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu açıklamadığın isim de mi Abdennour idi?
                    Hayır değildi
                    https://twitter.com/akfgr

Yorum

2 bomba dediklerine Sol Bamba dahil değil, ben öyle anladım. Bamba dışında iki oyuncudan bahsediliyor.
                      aynen. bamba dışında 2 bomba dan bahsediyor.yıldız olanından

Yorum

Hayır değildi
                        Ben onu sordum, onda bir gelişme var mı peki?

Yorum

• 2 bomba dediklerinden birinin Sol Bamba olduğunu nerden çıkardınız merak ediyorum, yoksa canınız yönetimle dalga mı geçmek istiyor şu an da ondan mı öyle yazıyorsunuz? Nedir dayanağınız?

Yorum

Hayır değildi
                            Hoilett Tabikide degil mi
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

2 bomba dediklerinden birinin Sol Bamba olduğunu nerden çıkardınız merak ediyorum, yoksa canınız yönetimle dalga mı geçmek istiyor şu an da ondan mı öyle yazıyorsunuz? Nedir dayanağınız?
                              "NEVZAT Şakar, AKŞAM'ı ziyareti sırasında, transfer konusunda da, 'Her an 2 bomba transfer yapabiliriz' açıklamasında bulundu. Akşam saatlerinde Fildişili Bamba ve Yasin'in bittiği haberleri geldi.

ANCAK Şakar, sözünü ettiği transferlerden birinin Bamba olduğunu, daha başka transferler de yapacaklarını ifade etti."
                              *
                              Şöyle bir şey var. Yönetimle dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                23 yaşındaki adamları 2.ligden yıldız diye almak ne kadar güzel birşey ya

herkes gökhan gönül mü çıkacak

herkes burak gibi sıfırdan mı doğacak

bucadan alacaksan 18 yaşındaki genvi al

ver aynı takıma kiraya

25 yaşında gb den neden oyuncu alıyosun

ne yapmış 25 yaşına kadar yasin

alperii al

çünkü genç sayılır. (20)

a.gücündeki ishak 22 yaşında. niye alırsın bu adamı

oynayacakmı yani

bırakalım bu işleri ya

zar zor aldığımız aykut bile kaç maç nasıl oynadı gördük

transfer politikası yönetim olarak çok kötü

taraftar olarak da berbatız
                                yasin ozan ipekden iyi . alper 21 yaşında ve alper ne yaptı ? istatistik olarak 0.

Yorum

Çalışıyor...
                                X