Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kusura bakma arkadas hic inandirici gelmedi bana...

kayıt tarihime bak o zaman

Yorum

• Trabzonspor'a Umut gibi 90 dakika mücadele eden, savaşan parasının hakkını veren oyuncular lazım .
      Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sana geriye düşüp birçok kez burağın attığı gollerle puan aldığımızı hatırlatayım. O sırada Burak o golleri atmasaydı biz 3. olamazdık. Son maçta Olcan'ın şansı döndü yoksa Burak'sız yine gol atamayacaktık.
        Bir futbolcuyu üstün görmeyebilirsiniz ama verdiği katkıyla biyerlere geldiğimizi kabul etmemezlik nankörlük olur.
        Burak olmasa 10 kişi oynamayacaktık ki. Belki onun yerine henriqe filan oynayacaktı ne bileyim belki başka bir forvet. Her neyse...

Zaten sonucunu hiçbir zaman bilemeyeceğimiz bir şeyden bahsediyoruz. Ben böyle düşünüyorum. Sen de farklı düşünüyorsun. Sana saygı duyuyorum.

Yorum

• İlk olarak dragon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim sorun yaşadığımız bölgenin forvet olmadığını sizinde biliyor olduğunuzu düşünüyorum.O yüzden burak kendi üzerine düşen görevi çokta iyi yaptı.Diğer mevkilere geçersek giden oyuncuların yerini yeni gelen ve mevcut futbolcular dolduramadı ve çok eksik kaldık.Günümüz futbolunda; Futbol ortasaha demektir ve biz jaja,engin ve selçuğu kaybedince orta sahamız yok oldu,çöktü.Orta sahan iyiyse az pozisyon yersin çok pozisyon bulursun.Maçın hakimi sen olursun.Stoperde de önemli kayıplar yaşadığımız için ben bu sene pek doyasıya izleyemedim Trabzonspor'umuzu.Her maçta aynı şeyler eksikti.Şu an Türliyenin en iyi forveti elimizde ve diğer mevkileri sağlam futbolcularla beslemeliyiz.Takım oyunu oynayabilmemiz için bu şart.Bu 1 sene içinde takım oyunu oynayabildiğimiz tek karşılaşma inter maçıydı bana göre.Takım olabildiğimiz tek maç.
          Futbol kafalarımız uyuşmuyor hocam neyse.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• O zaman Hasan Üçüncü'yü de geriye alalım.Sonuna kadar savaşıyordu forma için.Bu iletim bir sataşma olarak anlaşılmasın
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok doğru diyorsun sonuna kadar katılıyorumda ilginçime gitti ilk mesajın
              başka mesajlarımda vardı aslında ama silindi, şu kadromuz yeterli açıklamasından sonra yazmıştım bişeyler

Yorum

• Eger kaliteli bir 10 numara alinmayip Adrian ve Alanzinho'ya muhtac edilecegimize, Umut gibi savasan bir oyuncu alip cift forvet seklinde oynamak cok daha mantikli olacaktir... gsnin de bu sezon sampiyon olurken yaptigi buydu.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunu gormek bazilari icin gercekten zor. Elmander Umut'un attigi kadar da atamiyor ustelik...
                  Üstelik yerli, tam bir tamamlayıcı santrafor.Rakip defansı dağıtıp arkadaşlarına pozisyon hazırlıyor.
                  En son İnfantino tarafından düzenlendi; 30.05.2012, 00:42.
                  Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pas vermedigini hatirlamiyorum Egemen Pozisyona girdi kurtardilar sonra Jaja vurdu Diego sansla cizigen kurtarmisti.
                    2.maç, solda Burak vardı sanırım atsa karşı karşıya kalacaktı, JAJA şut attı, top auta gitti, maçta gitti...

Neyse sorun Jaja-Umut-Halil-Burak vs. meselesi değil, sorun şu:

Hemen hemen aynı katkıyı vermiş 2 oyuncu var. Birisi amele muamelesi görüyor, diğeri kral...

Böyle bazı arkadaşlar var, adam Adrian'a sayıyor da sayıyor, bir bakmışız Volkan'ı övüyor da övüyor, ee farkları neydi bu sene? Nerede objektiflik? Anlatmaya çalıştığım da bu, Jaja'nın kral olduğu bu alemde Umut amele olamaz...
                    En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 30.05.2012, 00:42.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O zaman Hasan Üçüncü'yü de geriye alalım.Sonuna kadar savaşıyordu forma için.Bu iletim bir sataşma olarak anlaşılmasın
                      Bize gol attı bu sezon boşver. )
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2.maç, solda Burak vardı sanırım atsa karşı karşıya kalacaktı, JAJA şu attı, top auta gitti, maçta gitti...

Neyse sorun Jaja-Umut-Halil-Burak vs. meselesi değil, sorun şu:

Hemen hemen aynı katkıyı vermiş 2 oyuncu var. Birisi amele muamelesi görüyor, diğeri kral...

Böyle bazı arkadaşlar var, adam Adrian'a sayıyor da sayıyor, bir bakmışız Volkan'ı övüyor da övüyor, ee farkları neydi bu sene? Nerede objektiflik? Anlatmaya çalıştığım da bu, Jaja'nın kral olduğu bu alemde Umut amele olamaz...
                        Aynen hatırladım o pozisyonu sol ayakla plase denedi dışarıya gitti top.Çıldırmıştım o pozisyonda
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bence Burağı tartışmak gereksiz Trabzonspor tarihinde 1 sezonda en fazla gol atan futbolcu artık kendisi.Yeni takıma gelmiş bir oyuncu için 2 sezonda takımın en golcüsü olan bir futbolcuyu neden tartışılır anlayamıyorum.Bu adamdan bazılarımız ne yapmasını bekliyorlardı ki napmalıydı yani kalenin önüne gelip atmasın mı golü.Adam forvetin hası işte.
                          Bir gün Ahiret baki olacak,İşte o zaman Trabzonsporlu hesap soracak.

Yorum

• Umut'u pek sevmem ama Trabzonspor'a verdiği hizmet tartışılmaz. Bizde oynadığı her sezon 15 ve üstü gol atmışlığı ve attırmışlığı vardır. Oynadığı sezonlara bakarsanız attığı gollerin yarısı kadar asist yapmıştır. Burak gibi golü koklayan ve son vuruşlarda yetenekli olan bir futbolcumuz varken; Umut ile çok iyi işler başaracakları kanaatindeyim. Hee, şimdi birisi çıkıp: ''Onlar zaten beraber oynamıştı. Neden o zaman iyi işler başaramadılar?'' der ise; -ki bu başarmadıkları anlamına gelmez, gayet de başardılar bana göre- Burak'ın, gelişim sürecinde beraber oynamıştılar derim. Burak, eski Burak değil artık. Herkes bunun farkında. Yeni Burak ile Umut'un çok iyi işler başaracağına inanıyorum.
                            JAJA

Yorum

• Fatih sen simdi Umutla Jaja hemen hemen ayni katki verdi diyorsun yani ?
                              Bana demek istiyorsun evet ben Adrian bu Sene cok kötüydü diyorum 1-2 Pas atmasi bunu degistirmez bence.
                              Volkan istikrarli olmasada bazi Maclarda Kalitesini gösterdigi icin övdüm.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ben Adrian'ı sadece hamuru var diye 1 yıl daha bekleyelim diyorum yoksa bu sezon gibi oynarsa ilk uçakla Polanya'ya bileti benden
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Yükleniyor...
                                X