Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alperin mevkisi nedir? alındığında yedek oturtamazsın kimi kesecek?

Yorum

• İlk olarak danişmend61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      alperin mevkisi nedir? alındığında yedek oturtamazsın kimi kesecek?
      Orta Saha.Adrian veya Alan.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak danişmend61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alperin mevkisi nedir? alındığında yedek oturtamazsın kimi kesecek?
        Alan ve Adrian yedek kalacaklar.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Alper alper bizimkiler gider polonyadan bi alper bulup alirlar

Yorum

• bu adama dikkat! ABDUL MAJEED WARİS !

1991 gana doğumlu ABDUL MAJEED WARİS isveçin hacken takımında oynuyor. sezona çok iyi başlayan genç oyuncu 10 maçta 9 gol attı. hızı birebirde etkisi ve son vuruşları çok iyi TRABZONSPORda gelecekte faydalı olabilecek bir futbolcu. hatta şuanda HACKEN-NOORKAPİNG Maçını izleyenler takipedebilir hacken ABDUL MAJEED WARİSin golleriyle 2-0 önde
            Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz..

Yorum

• Alper Potuk iyi oyuncu ve kesinlikle takimimda gormek isterim. Hele de fb istedi diye kosa kosa gitmedi ya gozumde daha da buyudu. Ancaaak kimse bana Selcuk'la Alper'i kiyaslamasin. Selcuk daha Manisa'dayken ofansif olarak kendini belli ediyordu. Ofansif olarak yetenkli oyuncularin defansif yonleri gelistirilerek cift yonlu ortasaha yaratilabilir(bkz aurelio, selcuk) ama ben defansif yonu guclu ofansif yetenekleri sinirli oyuncularin ofansif yonlerini gelistirebildiklerine pek sahit olmadim. Alper direncli bir oyuncu, fizik kondusyonu iyi, selcuktan daha hizli ve daha dayanikli ama ofansif olarak ne ara pasi attigina sahit oldum ne sut cektigine ne de duran top kullandigina. Biz cift yonlu ortasaha istiyorsak ve bunun icin bir iki yil beklemeyi goze aldiysak alper yerine soner daha mantikli bir tercih olur.ideali ikisini birden almak tabi.

Yorum

• alper göbekte,colman,zokorayla oynatmayı düsünüyor şenol hoca

onur(24)
                celutska (22) Aykut(21) diego(26) hasanali(21)

alper (21) Zokora(31) colman(26)

Burak(26) Henrique(23) Olcan(26)
                https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alper'e 5 verene kadar Hamit Altintop'a veririm.

Aynen katılıyorum renkdaşım.
                  #7 Óscar René Cardozo Marin
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak İBRAHİM KOTİL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu adama dikkat! ABDUL MAJEED WARİS !

1991 gana doğumlu ABDUL MAJEED WARİS isveçin hacken takımında oynuyor. sezona çok iyi başlayan genç oyuncu 10 maçta 9 gol attı. hızı birebirde etkisi ve son vuruşları çok iyi TRABZONSPORda gelecekte faydalı olabilecek bir futbolcu. hatta şuanda HACKEN-NOORKAPİNG Maçını izleyenler takipedebilir hacken ABDUL MAJEED WARİSin golleriyle 2-0 önde

Fiziki acidan nasil? Boyu kisa cünkü...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Burak ile takım oyunu oynayamayız artık,hazır piyasası oluşmuşken satıp para kazanmak ve takım oyunu oynamayı bilen oyunculara yönelmek daha mantıklı.

Yorum

• Benim aklım şampiyon olduğumuz sezonda.

Engin ............. Umut ................ Burak

...................... Jaja ..........................

........... Colman ................. Selçuk......

Engin'in yerinde şu an Olcan oynuyor, bence çok daha iyi bir futbolcu, ordan bir artımız var o sezona kıyasla.

Umut iyi futbolcuydu, ama Burak daha verimli, orda da artımız var. Yine de Halil olmasa Umut'u geri isterdim yedeğe.
                        Burak gidecekse de yerine Muhammet Demir artı yabancı bir forvet transfer ederdim. Kalacaksa sadece Muhammet Demir'i.

Sağ tarafta da genel itibariyle o üç oyuncuya bakarsak Volkan gibi yetenekli futbolcuyla orda da artımız var o sezona kıyasla.

Jaja'nın yerini ise dolduramadık, o mevki tam bir fiyasko, Adrian ve Alanzinho ile devam edeceksek hiç düşünülmesin o mevkii, Zokora, Colman, Alper üçlüsüyle oynayalım daha iyi. Burda o sezona kıyasla çok kötü bir durumdayız. Ben Jaja'nın geri dönmesini isterdim.

Colman yine aynı Colman. Selçuk'un yerine ise bence Alper Potuk en uygun isim. Transfer edilmesini en çok istediğim futbolcu kendisi. Peşine Muhammet Demir geliyor. Alper olmazsa en azından Soner Aydoğdu'yu görmek isterim orda. Zokora da dediğim gibi maçına göre ve maçın gidişatına göre oynar veya oynamaz, oyuna sonradan dahil olur veya olmaz. Jaja çıkar Zokora girer örneğin. Ya da Jaja'sız ve Zokora'yla olur ilk 11, yani daha defansif olur.
                        En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 16.05.2012, 21:16.

Yorum

• Hoca'nin sistemi belli degistirevege de benzemiyor.
                          Alper alinirsa ya zokora-alper onlerinde colman oynayacak ya da daha cesur davranip alper-colman onlerinde ofansif bir oyuncu ile oynayacagiz.

Yorum

• Alper iyidir... Oyun tarzı ve fiziğini Bayern Münih teki Müller e benzetiyorum...Şu anda Türkiye' nin Gençlerdeki Soner le birlikte en fazla gelecek vaad eden yıldızıdır bence...Ha birde Antalya dan Emrah ı da unutmayalım...Bu üçlü İleride Türk futbolunun en önemli yıldızları olacak... Alper,Soner ve Emrah..Üçüne 6-7 milyon Euroyu hiç düşünmeden veririm valla...

Tabi futbol diye bir şey kalırsa ....

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alper Potuk iyi oyuncu ve kesinlikle takimimda gormek isterim. Hele de fb istedi diye kosa kosa gitmedi ya gozumde daha da buyudu. Ancaaak kimse bana Selcuk'la Alper'i kiyaslamasin. Selcuk daha Manisa'dayken ofansif olarak kendini belli ediyordu. Ofansif olarak yetenkli oyuncularin defansif yonleri gelistirilerek cift yonlu ortasaha yaratilabilir(bkz aurelio, selcuk) ama ben defansif yonu guclu ofansif yetenekleri sinirli oyuncularin ofansif yonlerini gelistirebildiklerine pek sahit olmadim. Alper direncli bir oyuncu, fizik kondusyonu iyi, selcuktan daha hizli ve daha dayanikli ama ofansif olarak ne ara pasi attigina sahit oldum ne sut cektigine ne de duran top kullandigina. Biz cift yonlu ortasaha istiyorsak ve bunun icin bir iki yil beklemeyi goze aldiysak alper yerine soner daha mantikli bir tercih olur.ideali ikisini birden almak tabi.
                              katılıyorum soner konusunda

Yorum

• ----------------------------onur--------------------------

celutska-----Ömer toprak-----eren gÜngÖr------hasan alİ

volkan-------sİmon rolfes-----nordİn amrabat--olcan

------------burak yilmaz------abdul majeed warİs
                                Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X