Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak owi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kalouyu aldık eleştirilere bile başladık. Yarın iç transferde aykutla anlaşalım da göreyim sizi
    yahu kalou'nun bir mucize yaratıp attığı bir golü yüksek tempoyla oynadığı bir maçı awesome oynadığı bir maçı söyleyin bana tamam diyeceğim biz aynı kalou'dan bahsetmiyormuyuz yoksa.

hani şu chelsea da olmasına anlam veremediğim adam.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne Günlerimiz vardi burda gecen sene gece gece Gangster Sadri ile Gomisin Skype görüsmesini bekledik
      O da bir şey mi forumun en çok itibar ettiği üyelerden birinin çift hesap açıp kendi duyumlarını doğruladığını gördük.

O gelicek bu gelicek diyen kimseye inanmayın,ama ben kesin bildiğim bir şey söyleyim Jaja gelmeyecek.

Yorum

• Evet millet Kalou'nun yüz ifadesinden uykumuz geldiği için transferine onay çıkarmadık.Allah'ım özlemişim bu muhabbetleri yaaaaa
        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          UgurAk61 tarafından yazılan
          Bonyle ilgileniyoruz!!
          Kaynak transfer komitesinden biri:
          Senol günesin verdigi liste aynen söyle seneye:
          Gidecekler: ferhat, baris özbek. Baris atas, sapara, adrian, aykut!
          Transfer listesinde olanlar ve mutlaka istedikleri: Alper potuk, veysel sari, mehmet guven, hursut meric, dany, ricArdo costa, aykut demir, wilfried bony, hamit altintop, calhanoglu!

+ Bir de hocanin Muhammet Demir'i istedigini yazmisti.

Paylasayim dedim, bosuna beklemeyin gecenin bu vaktinde, kendi zaten dedi eski mesajlarimda yaziyor diye.
          Jajanin olmadigi bir Listeye ben liste demem

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O da bir şey mi forumun en çok itibar ettiği üyelerden birinin çift hesap açıp kendi duyumlarını doğruladığını gördük.

O gelicek bu gelicek diyen kimseye inanmayın,ama ben kesin bildiğim bir şey söyleyim Jaja gelmeyecek.
            Hafız kim o harbi merak ettim şimdi
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eyvallah.. Fildisili oyuncu vitesse arnheimda oynuyor... 70% ilerleme var tuncay abi onun icin hic piyasada yok son siralar... Türkler bilinenlerden ziyada iki süpriz isim var : hamit altintp, muhammet demir, alper potuk, ozan ipek ve siki durun servet cetin, arjantinden birisi burdissomu ne tam anlamadim ikinciside bir stoper ama tanimiyorum...
              Bunu okusa futbolu bırakır
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Eyvallah.. Fildisili oyuncu vitesse arnheimda oynuyor... 70% ilerleme var tuncay abi onun icin hic piyasada yok son siralar... Türkler bilinenlerden ziyada iki süpriz isim var : hamit altintp, muhammet demir, alper potuk, ozan ipek ve siki durun servet cetin, arjantinden birisi burdissomu ne tam anlamadim ikinciside bir stoper ama tanimiyorum...
                Bu yerlileri servet hariç hepsini alabilirmiyiz varmı anlaşma

Yorum

• kalou :

Premier League 156 36 - 25 4 - - 62 48 242 8711

156 maçta 36 gol gerçekten müthiş bir oyuncu !

Yorum

• Bu Bony çok sakatlanıyordu Fm'de gerçekte kronik sakatlığı filan var mı

Yorum

• ayrıca kalounun her yüzüne baktığımda : nerden geldim lan ben buraya ? burası taksim mi panpa ? gibi bir ifade görüyorum.

Yorum

Burdisso diye iki kardes var, biri Italya'da oynuyor Roma"da, Nicolas adi, bir de onun Arjantin"de kardesi var, daha genc, Guillermo, o da abisi gibi defans oyuncusu ve 88 dogumlu.

Yorum

• transfer dosyası volume 6 yeni oyuncularla kaynakçılarla açılışı yapmış.

yapımcılıgı HBO yapıyor sanırım.

Adminler bu bölümlerin hd'sini yükleyip altyazı eklesinler lütfen.

NED STARK

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ayrıca kalounun her yüzüne baktığımda : nerden geldim lan ben buraya ? burası taksim mi panpa ? gibi bir ifade görüyorum.
                            Tamam anasını satiyim ya almıyoruz tamam.Bırak almıyoruz arkadaş ya .
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• Anlasma yok senol hoca istedikleri su an bu ama en son liste sadri baskana verilecek... Ve konusulacak... Alper esesle anlasirsak kesin bizde... Baskada yok
                              Jaja kesinlikle senol hocanin listesinde yok hatta nevzat sakara gelmesinin istedigini söylemis ama jajaya guvenmiyorum demis...
                              Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• ALEX MESCHİNİ maçka sümela otelindeymiş.

Kaynak:Kaynakçı Ali

Yorum

Çalışıyor...
                                X