5 Yillik Sözlesme imzalamaliyiz Alperle.Insallah 3 Yil falan olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestopere bambanın yanına hızlı, güçlü, tecrübeli, bonservissiz luıs perea diyorum. gs ujfalusıden ne almışsa biz 10 katını alırız bu adamdan.
7.22 dk'ya dikkat adamda muazzam hız var
En son elbera tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 23:36.İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter olayını transfer var diye takip edeyim dedim Giray kaçar buldum
adam Nihat Doğanla takılıyor bende diyorum neden mental sorunları var
Colmandante
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatuhan mı? bence kalsın
şenol hoca rehabilitasyon merkezinde lukaku gibi olur
aslına bakarsan mehmet yıldızıda isterim ben
güçlü,uzun,top saklayabilen bir topçun olacak takımda
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter olayını transfer var diye takip edeyim dedim Giray kaçar buldum
çççççç
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni acılmıs bır Twıtter hesabı,ve Eskisehirden bi Trabzonsporlu... Hım
sadece ıcımden gulmek geldi1 sene olmuş.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSapara kiralık verilse bari. Sapara sayesinde her yıl bir oyuncu alırız o kadar diyorum..
Yorum
-
İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestopere bambanın yanına hızlı, güçlü, tecrübeli, bonservissiz luıs perea diyorum. gs ujfalusıden ne almışsa biz 10 katını alırız bu adamdan.
7.22 dk'ya dikkat adamda muazzam hız var
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
Yorum