Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her kulubü sapara ile kandırıyoruz. Transferler bittiğinde hangisine gidecek bu adam?

Vallaha benimde dikkatimi cekti
    Demekki saparayi bosu bosuna almamisiz baya faydasi var
    ...imza...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor yıllardan beri süre gelen sol bek sorununu Hasan Ali Kaldırım ile çözecek ! Kayserispor’un milli sol beki Hasan Ali Kaldırım ciddi olarak gündemde. Hasan Ali Trabzonspora yakın gibi !

Bir Haber Daha Gördüm Umarım Dogrudur
      Nerde görüyorsun bu haberleri kardeş

Yorum

• Saparada ortalık malı oldu.. Adamı durmadan biyere gönderiyorlar..
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nerde görüyorsun bu haberleri kardeş
          Facebook ve Twitter Güvenmiyorum gERÇİ
          Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

• bu saparanın piyasasınımı yükseltmeye çalıo bizimkiler herkese saparayı vermeye çalışıoruz
            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• bu saparada kredi kartı gibi bişey oldu muhammed transferinde sapara alper transferinde sapara
              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Facebook ve Twitter Güvenmiyorum gERÇİ
                Bencede güvenme sakin ol ve elindeki laptopu yere bırak

Yorum

• Sapara kalabilir takımda....
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• 1 adet sapara kazandınız

Yorum

• Sapara gizli bir kelime olmasin?

Hani cocuklari kandirmak icin dersinya cikolata alacagim seker alacagim diye onun gibi birsey oldu sapara
                      ...imza...

Yorum

• Konuyla ilgisi yok ama aşağıdaki twitin sahibinin futboldan ne kadar anladığını göstermek adına
                        mehmetbaransu@mehmetbaransu
                        32 yaşındaki Hamit'in 36 yaşında sözleşmesi sona erecekti. Terim ve yönetimi kutlamak gerekli bu kararla ilgili. Dengeleri alt üst ederdi...

listeden silindi baransu; futbolla ilgin gs için yazacakların kadarmış.... şimdi neden bizi de twitlerinde yazdığını anlamış olduk

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Konuyla ilgisi yok ama aşağıdaki twitin sahibinin futboldan ne kadar anladığını göstermek adına
                          mehmetbaransu@mehmetbaransu
                          32 yaşındaki Hamit'in 36 yaşında sözleşmesi sona erecekti. Terim ve yönetimi kutlamak gerekli bu kararla ilgili. Dengeleri alt üst ederdi...

listeden silindi baransu; futbolla ilgin gs için yazacakların kadarmış.... şimdi neden bizi de twitlerinde yazdığını anlamış olduk
                          hamit daha 29 yaşında
                          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• 4. transferimizde açıklansa artık
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              4. transferimizde açıklansa artık
                              Durun açıklıyorum Eto bitmişş

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hamit daha 29 yaşında
                                Aynen 83'lu Hamit.. GS alamadi ya Hamit 32 oldu.. Alsaydi 27 falan derlerdi heralde.. Hani su dogustan GSli Engin icin bazi haberlerde ozellikle "genc oyuncu'' tabiri kullanildigi gibi.. Kuculsun de cebime girsin
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Yükleniyor...
                                X