Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gene yaziyorum.

Gelecek sezon Kontrat altinda Futbocularimiz.Kiralik giden cogu oyuncu gelecek sezon yine kadroda tutmam ya satarim yada 1461 Insallah cikarsa oraya yollarim gencleri.

37 Futbolcu görünüyor Kadroda.dedim gibi genclerin cogu gene Kirallik gider.Oynama sansi en yüksek gencler icinde Zeki Yavruyu görüyorum.O da tüm Sag tarafta oynaya bildi icin.Serkani Ortasahaya cekersek (Merkezi daha sert hale gelir) Celu yedegi Zeki olur hatta Volkanin yedegi olur kimseyi almasalar o tarafa.Benim tahminim gelecek sezon yedeketen gelip 10-15 mac yapabilir hem Emre Colak gibi bir patlama yapabilir.

Abdullah Karmil bana göre Stoper transferlere bagli.Herkez gibi en az 2 Stoper bekliyorum.Haberlerde Arjantin cikartmasi var diyorlar.Ordan gelen oyuncu en azindan kisada olsa Avrupa tecrübesi olmasi lazim bana göre.Italya, Portekiz,Ispanya(Dil,Din,Kültür cok yakin birbirilerine) haric direkt gelen Arjantinler su ana kadar cok büyük Problemler yasadi ilk 1-2 sezonda takimlarinda.Arjantinden gelenen Stoper yetenekse Avrupadan Mutlaka Tecrübeli bir yabanci daha gelmeli.Bizim eksimiz Song gibi Egemen gibi Defansa tecrübesiyle liderlik yapabilen bir Stoper.Giray bunu daha yapamiyor.Belki hic yapamiyacak.

2 Stoper yabanci olmiyacaksa o zaman yabanci olan Tecrübeli lider olani olmali.Yerli olarak Ibrahim Öztürk gibi biri olabilir.Tecrübeli bir yerli.O zaman siralama böyle olabilir.
    1.Stoper Tecrübeli yabanci Stoper
    2.Stoper Giray/Tecrübeli Stoper
    3.Stoper Giray/Tecrübeli Stoper
    4.Stoper Mustafa/Abdullah

Mustafayi ben olsam TSL bir takima ilk 11 oyuncu sartilyla kiralik verirdi.Mustafanin 34 Mac arka arkaya rahat kafa ile yapmasi lazim.Mustafa icin en önemli sey Mac Tecrübesidir su siralar.Mustafa Kiraya verilirse Abdullah yerine alina bilinir.Kemal Tokak vs. bosuna Bonservis vermeye gerek yok.

Kadrodan gidecekler asaga yukari herkez hem fikir ben bana göre kalmasi gerek oyunculari yaziyorum.

Tolga/Onur
    Giray
    Celustka
    Cech
    Ferhat
    Zokora
    Colman
    Alan
    Serkan
    Volkan
    Olcan
    Aykut?
    Halil

Kiralik:
    Henrique
    Jebrin
    Mustafa !
    Aykut ?

Aykutun yanina ?.Cünkü kalmasi ve Kiralanmasi arasinda kaliyorum.Kiralansin diyorum cünkü daha tam Trabzonspor oyuncusu olmadi diyorum,Satilmasina karsiyim eksiklerini(Baya olan) Mac tecrübesi ile giderirse Cok iyi Zokora´nin yerine oyuncu kazanmis oluruz.Kalsin diyorum cünkü kadroda yerini yerli olarak dodura bilirmiyiz diye düsünüyorum.Serkan var ama Hoca onu hangi mevkide kulanir bilemem.

Gelenler icin ilk 11 icin fazla oyuncuya gerek yok:
    1 tane tecrübeli Stoper
    1 tane OM/HS
    1 tane Striker (Burak gidecek bana göre)

Asil transfer yedeklere yapilmali.Cünkü cogu pozisyonda as Futbolcularin yedekleri yok.Bir yedek sadece as Futbolcu cezali,sakat vs. yerine girecek oyuncu degil.As futbolcuyu zorliyacak bir oyuncu olmali.Yani As oyuncu yerini garanti görmiyecek.Birde oyun icinde her an oyun plani degistire bimek icin oyuncu olmali yedek oyuncu.Yoksa millet takimi cabuk cözer.

Ferhat misal böyle bir oyuncu.Bana göre gelecek sezon son sansi.Ferhatin offans yönünü fena bulmuyorum ama defans olarak bir bek oyuncusu cok geride.Gelecek sezon ondan Cech´i Celu daha cok zorlaasini bekliyorum yoksa ertesi sene yerine Sefa´ya kaptiracak.Belki Ferhatin ofans kalitesinden daha cok faydalanmak icin Olcan´in yedege yapabilir Senol Hoca.

Son olarak Kadro Büyklü kesinlikle 23-25 arasi olmali.Hem Antrönörler oyuncularlan dah iyi ilgilene bilinir.Hem Takim Bütcesi rahatlar.Zaten Senol Hoca Kadronun 70% kulaniyor, geri kalan oyuncular antreman maclari icin süs.O görevi Paf oyuncularda görür.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 3-4 tane kalite adam lazım.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bonservisi elinde oyuncu transferi işini çözmedikten sonra istanbul takımları ile yarışmamız zor.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Aranan oyuncu Tita nokta
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aranan oyuncu Tita nokta
            Öyle adamları çok aldık, Anadolu'da oynamakla Trabzon'da oynamak bir olmuyor.

Örnek vermek gerekirse, Augustine, Bushi, Zafer Demiray, Erhan Namlı, Adem Koçak..

Zokora tarzı yabancılar, Olcan tarzı yerliler.. Formülüm bu benim
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Su Tüpcü yeni plani gercekse.Yabanci felan yazmayin.Adam bildiniz öküz.Ilk 11 Yabanci sayisini kisitlamk ile Kulüplerin borclarini düsüremez.dahada artar Fahis Türk oyuncularin fiyatlari yüzünden.Yapacaksa Sahada 5 Yabanci sabit yedeklerde ve Kadro da sinirsiz.Ruslar böyle yapiyor.Yabancilar icin sartlar getirirsin.Bizim asil problemimiz kalitesiz Brezilyali ve Afrikali oyuncular.Onlara sinir getirirsin.Misal Her sene UEFA haric her kitadan en fazla 1 tane yabanci ketire bilirsin.Gelen oyuncuda Milli sarti aranmali.21 yasindan ufaksa o sart aranmaz.Misal böyle.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Önce stoper,deneyimli,tecrübeli,vasıflı,orijinal stoper.Avrupa görmüş,oyunu geriden kurabilecek.
                Yalçın istediğimiz,bellediğimiz stoper değil !
                Geyse Burak'ın Toscahk ne alaka ? Kel alaka !
                masa ve ayak oyunlarında fenerden aşağı kalmayan gey'lerin geçen sene şampiyonluk yarışu içinde olmaması büyük kayıp oldu ! Yoksa onların da ipliği geçen Temmuz'da pazara çıkmış olacaktı.
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• tita da yazıldıya buraya birşey diyemiyorum artık...

3 İstanbul takımı hariç;

Türkiye'den 2 oyuncu TS kadrosuna girebilir; Alper ve Muahmmet...

Serdar Aziz şu an itibariyle ancak alternatif olur. Giray gibi çok hata yapıyor.

Diğerleri Barış, Sezer, Murat Tosun'dan farklı olmaz...

Yorum

• Tita her maçda aynı performansı veriyor beğenmeyenlere soruyorum ondan iyi o mevkide kaç tane oyuncumuz var Adrian mı ?
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Titanın Alanzinhodan hiç bi farkı yok
                      FIRTINA

Yorum

• Ey trabzonspor tita gelecek dertler bitecek,yaninda bonus olarak jaba da gelecek.
                        iho istifa.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ey trabzonspor tita gelecek dertler bitecek,yaninda bonus olarak jaba da gelecek.
                          Ben Tjikuzu'yu tercih ederdim.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Matras Cahais ile birlikte Matras Martinez haberleri dün Günebakış gazetesinde çıkmıştı, eyvallah haber yapmışlar ama aslında iki oyuncunun adları:

"Matias Cahais ve Matias Martinez", ilişkilerimizin iyi olduğu Racing kulubünün sağlı-sollu stoperleri...

Bugün Lig TV'de bir haber gördüm, bir de ne olsun, Günebakış'ın yaptığı haberin aynısı (isimler de yalnış)...

Arjantin'den stoper baktığımız doğru fakat habercilik yaparken biraz dikkat etmek lâzım, koskoca Lig TV bile sallama habere ortak oluyor...

Yorum

• Cenk ve Muhammed olabilir.
                              Özellikle Cenk in Olcan la iyi uyumlu olacağını düşünyorum. 2010-2011 sezonunda olcan 41 Maçta 14 gol - 3 Asist Cenk 18 maçta 12 gol. 6 Asist
                              https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Matras Cahais ile birlikte Matras Martinez haberleri dün Günebakış gazetesinde çıkmıştı, eyvallah haber yapmışlar ama aslında iki oyuncunun adları:

"Matias Cahais ve Matias Martinez", ilişkilerimizin iyi olduğu Racing kulubünün sağlı-sollu stoperleri...

Bugün Lig TV'de bir haber gördüm, bir de ne olsun, Günebakış'ın yaptığı haberin aynısı (isimler de yalnış)...

Arjantin'den stoper baktığımız doğru fakat habercilik yaparken biraz dikkat etmek lâzım, koskoca Lig TV bile sallama habere ortak oluyor...
                                Lig Tv deyip gözünüzde büyütmeyin. Sonuçta Trabzonspor haberlerini bildiğim kadarıyla tek muhabirden alıyorlar
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X